Bebek Beslenmesi 3 Aylık Kızım Beslenmeyi Reddediyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sermesrt ve esracım sizin yazdıklarınızı okuyunca bir an baka kalıyorum ben bunları ne zaman yazdım diye ama isminizi görünce anlıyorum sizin yazdığınızı bizim cumartesı kontrolumuz vardı kızım sadece 270gr almış ve 4950 olmuş en zayıf kız benim kız anlıcanız bizde hala bir düzelme yok birkaç gündür ek gıdalara dadandık doktorumuz artık iyiyçe alışsın mamayı bırakalım diyor ne kadar çabuk alışırsa o kadar iyi dedi
sabahları kahvaltı+mama 120cc
öğlenleri meyve +mama 120cc
ikindide çorba +mama 120cc
akşam üstü yoğurt
saat 9-10 gibi kaşıkmaması +mama 100 cc
gece 3 gibi mama 90 cc
sabah 7 gibi mama 60 cc tabiki mama oranlarını kızım belirliyo bazan 30 içtiğide oluyo ben günlük ortalama 540-550 cc civarı verebiliyorum bizimkı gaceleri hiç yemez oldu nerdeyse gündüzleri 2 saatte olsa içiyodu gece bu kadar sürmüyodu şimdi geceleride istemiyo 2-3 saati buluyo tabiki uyku muyku yalan oluyo banada esranın dediği gibi her mama saati resmen hatim indiriyorum içsin diye bananısın demiyo alıştım artık eskisi kadar zorlamıyo beni tek üzüldüğüm kızımın aç kaldığı düşüncesi

Son düzenleme:
Benimki dün ne zamnadan sonra meyva yedi tabi kendi küçük armutlardan verdim 1.5 tanesini yedi galiba herşeyi kendi yapmak istiyor.kendi yiyecek ama yemeği kendi yiyecek kadar büyümedi çeşitli sorunlardan dolayı kreşe vermek zorunda kaldım orada hiç bir şey yemiyor zorla yedirdikleri içinde kusmuş dün.gelince uyutup yedirmeye çalışıyorum evde ne yerse kar. Allahım yalvarıyorum artık azda olsa yemek yemeğe başlasın sadece süt ve kaşıkmamsı insanların bu kız ne zaman yemek yemeğe başlıcak sorusundan bıktım yiyorda ben vermiyorum.allah hepimize sabır bebeklerimize iştah versin

esracım bu ek gıda işi beni daha cok zorladı emin olamıyorum ben düzen oturtmak konusunda sabah meyve verıyorum onu yiyor kavanoz püresi ise yarısı kadarını yıyor ben kendım verdıysem kayısı ıse uc dört kayısı püresi seftalı ıse bı seftalı yıyor güzelce iki gibi sebze püresi ya da ondan uydurma corba verdım bikac defa onu corba gıbı sıvılastırınca 60 cc kadar anca yıyor ama sulandırınca doyuruculuk oranı ne kadar kalıyor orası muamma ikindide yogurt veryorum mamadan mayaladıgım onu da bı 60 kadar yıyor severek ama gece muhallebı ya da kasık maması olayını becermedk cunku benmkı sekızde mayısmaya baslıyor derın uyumasa da uyukluyor kasıgı da reddedıyor dolayısıyla bir de bu ek gıda işinden o da bocaladı saınırım saatler bazen cok acılıyor bes altı saat kadar bazen ıkı saate dusuyor ama 60 cc yıyor bazen 30 bazen 120 sapıttık iyice anlayacagın yanı ek gıda denemelerimz bence henüz ögün halını almadı yogurdu mesela bı su bardagı kadar yerse ögun oluyormus dıye duydum corbayı adam akıllı ıcmıyor zaten her gune de rutıne koyamadım yanı tam oturan meyve bizim dolayısla ben takılıyorum mamanın mıktarının düşmesine bazen iyi yiyor gibi bazen cıldrtıyor benı artık sinirlerim lacka oldu cunku asla sorunsuz yedıremıyorum mamayı hep kambur vazıyetteyım artık elım bılegım belım heryerım yamuldu ve benm ıcın beslenme saatlerı annelıgın en usandırıcı tarafı oldu ne acıdır ki bu hususta yardım almayı düşünecek kadar pskoljm bozuldu artık yesin yemesine ne kadar yedıgıne takılmıyorum onu aştım ama sürekl zahmetle yedirmek ve işkence ederek işkence cekerek beslenme saati gecirmek beni fazlasıyla bunalttı bu da beni ve bebegmı yıpratıyor acıkcası (

yalnız benı üzen kafamı karıstıran sizden farklı düştügüm bi taraf var benm kızım bu sorunlara ragmen yememesıne ragmen kilo alıyor acıkcası bu da benı ürkütüyor gecen kendi doktorumza gıttık sehırdısna cıkınca o da sasırdı gece yemesınden almstır dedı ama artk gecelerı eskısı gıbı uykuda yemıyor ama onüç günde 400 gr kadar alms ben evde tartıyorum açıkcası şimdi de neden cok alıyor endişesindeym bu kadarcık ek gıdayla cidden doyuyor ve kilo alıyor olabilr mi..:26:

of ne zormus böyle cocuk büyütmek herseyı hesapla doydu mu doymadı mı..ek gıdada rahtlarm sanıyordm hepten kafam allak bullak oldu..kilo konsunda üzülmeyn kızlar önemli olan gelişim icin gerekli krtik degerlere sahip olmaları cok sukur o noktada sıkıntımız yok hepimizin.benmkını gören de bana ınanmıyor kııyor kendne dert aranıyorn dıye elestrıyor bır de hersey kilo degil anlamıyorlar ki cekilenleri..

bu arada benm cadı bıberondan sonra kasıgı sabote etmeyı de ögrendı dırek kasık tutan elımı tutup var gücüyle itiyor veya kasıga vurup fırlatıyor o kadar bilincli yapıyor ki bunu şebek bir de püskürtmeyi ögrendi işine gelmezse direk püüü

bicketcim,yazdığın menü çok iyi,eğer o kadarını yiyorsa toparlanır kilosu hemen.dün gece halimizi görseydin bizim de,gece 1.30 tan 4.30 a kadar başını bekledim.120 cc içti öylelikle.ama muhtemelen ben yattığımda yeniden acıkmıştır,3 saat sürmüş çünkü.
imbatela,seni okudukça hayal kırıklığına uğruyorum.1 yaşını geçmiş ama hala değişmiyor demek?oysaki ben o dönemlerde artık kurtarır kendini acıtığını doyduğunu öğrenir diyordum.ben de yaşındayken işe başlayacağım,babannesi bakacak,hiç sanmıyorum ama belki benim beceremediğimi o yapar da yedirir.(şu an tek yaptığı yemezse yemesin bırak aç değil demek ki demek)
sermest,canım sen yazınca tekrar benim de kafama takıldı,gerçekten yemeden nasıl kilo alıyor bu kadar acaba?bahsettiğin kilo gerçekten fazla yemeyen bir bebek için..acaba bir diyetisyene mi gitsen?onların bi yöntemi var,her yediğini kaşık kaşık kaydediyorsun,ona göre kalori vs. hesaplıyorlar.tabi bu yetişkinler için.belki bebeklere uygulanan bi yöntem vardır.yani acaba gerçekten aldığı yetiyor mu yoksa daha önce bahsettiğin gibi metabolizmnın yavaş çalışması gibi bir durum mu var?
kızıma bugün mis gibi sebze çorbası yaptım,her kaşığı öğürdü.deneme amaçlı milupanın sebze püresini almıştım dün,onu verdim,yedi...o kadar kötü bir tadı var ki...tamam yemesine sevindim ama güvenemiyorum hazıra da,yani şimdi bana hiç sebze yemiş gibi gelmiyor.tabi hiç yoktan yine iyidir.
aahh ahh,neler neler hayal etmiştim.kızıma çeşit çeşit pişirecektim,her gün tazesinden...nerdeee,küfür eder gibi her verdiğimi kusuyor.
sermest senin kız gibi bu da kaşığa vuruyor,alıp atıyor yere(3-4 kaşıkla otruyorum başına,sırayla hepsine el koyuyor çünkü:)öğürüyor,hiç olmazsa büüürfffff diye bir ses,püskürtüyor dışarı bi de eğleniyor

dünya kadar cevap yazdım,sistem hata verdi hepsi gitmiş,yazamayacağım tekrar,sonra yazarım:))
bicket gözümden kaçmış,gece 2-3 saati buluyor demişsin.canım,normali öyle zaten,sen sürekli mi vermeye çalışıyorsun,bırak biraz acıksı çocuk.
ben en erken 3 saatte bir teklif ediyorum.gece 5 saate kadar çıkıyor bu,bazen 5 saatte bile istemiyor.gündüz neyse de,gece biraz arayı açabilirsin,uyuduğu için o kadar çabuk acıkmaz.
dün gece 1.30 tan 4.30 a kadar uğraştım,120 cc içirbildim ama muhtemelen ben yattığımda tekrar acıkmıştır(

canım biz en erken saat 1 de uyuyoruz 12-12 buçuk gibi maması bitmiş oluyo malesef saati 3.30 a kuruyorum uyanamıyorum saati kapatıp tekrar uyuyorum bizinki 4 buçuk 5 gibi mıkırdanmaya başlıyo allahtan saate uyanamasamda onun sesine uyanıyorum artık geceleri 1 kere yedirebiliyorum anlıcan ama yine yemiyo ki sabahta 8 devermeye çalışıyorum bu aralar gündüzleride uyumuyo sürekli mızmızlanıyo kucak istiyo ama artık takmıyorum yoksa kafayı yerim

canım biz en erken saat 1 de uyuyoruz 12-12 buçuk gibi maması bitmiş oluyo malesef saati 3.30 a kuruyorum uyanamıyorum saati kapatıp tekrar uyuyorum bizinki 4 buçuk 5 gibi mıkırdanmaya başlıyo allahtan saate uyanamasamda onun sesine uyanıyorum artık geceleri 1 kere yedirebiliyorum anlıcan ama yine yemiyo ki sabahta 8 devermeye çalışıyorum bu aralar gündüzleride uyumuyo sürekli mızmızlanıyo kucak istiyo ama artık takmıyorum yoksa kafayı yerim

walla bende düzelcek diye umut ediyorum hep ama senin yazdıklarını okuyunca moralim bozuluyo ama bu ne senin nede bizim şucunuz bütün suç bebişlerde

esracım doktor aldıgı kilonun onbesten onbese tartıyor ya normal aralıkta oldgunu söyluyor sanırım ek gıda yeterlı gelıyor meyveyı ögün haline getrdi kavanozu zar zor bitirtiyorum evdeysem de kayısı güzel yedıgınden dört bes kayısı yedırıyorum nerdeyse yogurtta da sorun yok onu da mıktarı epey arttırdık kasık mamalarına tahammulu yok pek baslarda ıyı de yarıda usanıyor yoruluyor herhalde benmkı uykusu geılıyor yerken bıtınce de uyuyor hemen sebzelerı ben de kavanzlardakınden denemstm begenmemstı ıcıne tahıllı mama katıp sulandırıyrum corba gıbı oluyor öyle yedı bıtek ama henüz ögünlük olmadı yani
biberon maması işi bızde hep karısık gece artık az yiyor ama nıyeyse sık uyanıyor gündüz de araları actı bugün mesela sabah zorla süt icmişti öglen kasık maması ikindide meyve püresi zorla yedrdım onu da taa ona gelıyordu zorla 120 cc mama icirebildim düşün ama gecen gün cok güzel icti ek gıdayı da yemıstı dengesizleşti yani bazen ac yasıyor bazen yıyor ben de anlamadım ki
o metabolzma meselesnı buradakı doktor demstı bızım kendı doktorumuza bahsettm annemlere gıdınce orada doktorumuz cunku kılo aralıgı gayet normal böyle bıseye karar vermek ıcın yeterlı bulgusu olmadna nasıl hukmetmıs dedı icimi rahatlattı korkma dedi artık oldugu kadar napiim

yeni becerimiz artık kasıgı tutmakla ugrasmıyoruz dırek agzımızı kilitliyoruz iceri kasık giremior böylece anne de daha bi deliriyor

kızlar amacım sizi korkutmak değil.ama benimki böyle yapcak bişey yok iştahsız.belki suç benim uyurken yiyor diye hep uyurken yedirdim keşke aç kalsaydıda uyanık yeseydi.son pişmanlık fayda etmiyor. inşallah sizinkiler değişir büyüdükçe iştahsız çocuk insanı çok yıpratıyor.allah düşmanımın başına vermesin

Son düzenleme:

çok sevindim sorun olmamasına,bak ne güzel,maşallah demek ki doyuyor annesi.zorlama fazla öyleyse çünkü güzel kilo alıyor,acıkmasına müsade et biraz daha isteyerek yer.bir kavonoz meyveyi bitirmesi harika,bak benim kızım seninkinden büyük ama o bitiremez o kadarını.kaşık mamasına gelince de,ben de kıvamını yoğun yapmıyorum,katıyı yerken gerçekten yoruluyor,zor yutuyor.biraz daha sulu olduğunda daha rahat yutabiliyor.ne kadar yiyorsa o kadar ver sen de.bak düzelecek inşallah bebeğin,üzülme daha fazla.
bu aralar benim kızımın da maşallahı var.yediği miktar çok artıl göstermedi ama en azından biraz daha istekli.arada zorla değil de kendi isteyerek açtığı da oluyor ağzını:))yalnız devam maması içiremiyorum.sadece gece 2 defa.toplam 300cc olmuyor,hep katı besleniyor.sabaha kadar zorla içiriyorum.çok şükür,buna da razıyım.
bicket senden de güzel haberler bekliyoruz artık hadi,senini inatçı kuzu da biraz yola gelir inşallah.
imbatela,beni burda en çok üzen senin bebeğin.inan senin kadar istiyorum düzelmesini.o düzelirse ben de umutlanacağım:))çorbalardan da mı içmiyor hiç,sadece mama mı sürekli???

inşallah hepimizin bebekleri düzelir canım.bazen yiyor canım ama zorla.illa dikkatini dağıtmak gerekiyor.bikaç günden beri dışarda yediyoruz.daha kolay oluyor.kedi köpek kuş derken.

merhaba kızlar bizde durumlar yine karıştı sardık filmi başa
sanırım bu bir kader tam gecti geciyor derken basladıgın noktada buluyosun kendni
yemiyor diye ek gıdaya baslamstık erken meyve ve yogurdu cok güzel yiyordu bayaca hem de
sebze ve kasık mamasına alısıyorduk tam derken akıl küpü yavruşum agızın nasıl kililtlenecegini ögrendi bile
naparsam yapayım sevdigi bişey bile olsa acılmıyor simdi o agız inatla kapalı tutuyor bir de sinirlendigi icin var gücüyle ıkınma huyu cıkardı
kasık fırlatsın tükürsün razıydım gene bogazndan gecıyordu oyunla falan ama ıııhh simdi imkansız oldu ek gıda işi
resmen yemek yemeye inadı var el kadar bebenin
bazen kafam atıyor zorla yesin stiyorum ama hersey daha beter oluyor o zaman bunun ilerisi var bir de
of napacagımı şaşırdım vallahi artık cepte bi b planı da kalmadı ki
uykuda içebildigi kadar mamayla savaşa devam ediyoruz
bizden haberler malesef böyle

eylülde işe döndüümde bakıcıya bırakmak durumnda kalacgım benm yedıremedgım cocugu baskası nasıl yedirecek simdiden kara kara düşünür oldum
çalışmamak gbi bi lüksüm de yok malesef ama işlerin daha da karman corman olacagı kesin
Allahım acısın halimize care deva nasip etsin yemeyen cocuk kadar zor yokmus

ah sermest ah,aynı durumdayız.bizimki de geçen haftalarda o kadar güzel yedi ki 5-6 gün.tamam bitti dedim sonra dediğin gibi başa döndük.
demek ki bizim kader böyle,durup durup başa döneceğiz.ben şimdi yemeye başlamadan ilgisini çekebilecek ne varsa topluyorum,sırayla eline veriyorum.onlara bakarken becerebilirsem emzikle ağzını açtırıyorum,arada ne yerse.bir de suyu çok kullanıyorum,bi kaşık su veriyorum,arkasından mama.bazen iki kaşık alıyorum elime,birine su,birine mama.suyu değdiriyorum dudağına,ağzını açıyor o arada mama veriyorum.
ya da biberonla yukardan su damlatıyorum ağzına,oyun sanıyor arada açınca ağzını veriyorum.
bizim asla hadi yiyelim bitirelim diye bir durumumuz yok.1 saat sürüyor.yemeyi bırakıyoruz,geziyoruz oynuyoruz arada biraz daha yiyoruz.belki sana da faydası olur diye söylüyorum bunları.bu aralar böyle bizim.bir de kusması arttı,foşur foşur çıkartıyor ben de ne yapacağımı bilemiyorum.
gece 12 gibi içirebilirsem mama biberonla,bir defa da sabaha karşı veriyorum.çoğu zaman onunla kalıyor,nadiren gün içinde bir kez daha içiyor.
artık uykusuzluktan ölebilirim sanırım,çünkü gwce çok inat ediyor içmemek için,başında oturuyorum.
ben iznimi uzatıyorum bırakamayacağım,öğretmenim ücretsiz izin hakkımı devam ettireceğim artık.inşallah senin gibi ilgilenebilecek birini bulabilirsin.kızıma babannesi bakacak,o bile ben böyle uğraşamam diyor,huyunu düzeltin öyle getirin diyor.çok moralim bozuluyor o böyle yapınca.6 aydır gözlerinin önünde çocuk ,nerdeyse 1 kez isteyerek ymedi.daha ilk kaşıkta ağzını açmazsa tamam tok demek ki yedirme diyor hala...ben 1 yaşında bırakacağım,allah yardımcımız olsun.

ah canım cok üzüldüm okuyunca ses cıkmayınca epeydir kimseden merak ettm durumları demek degısen bısey yok ne acı
biz de bahsettıgım gibi işte sadece uykuda ne alırsa formül sütle götürmeye calsıyoruz ama üc dört gündür onu da cıgrından cıkardı
altı saati buluyor ögün arası vallahi yedıgı de 80-90 ml o kadar günde dört bes kere icerse ne ala gerisi yok..bi süredir kasıkla verılen herseyı rafa kaldırdm agzını asla acmıyor cunku iki gündür babasıyla denyoruz erık tatmamstı ılk onu denedık oyunla kandırmayla döke saca parmaklamasna ızın vererek az da olsa yedırdk ama yenı bısey dıye sanırım yedı bugun sebze corbası denedk gene babayla ama ona dünki gibi itibar etmedi agzı genlede benm zormla acıldı eminim yarınkı denememzde tamamaen kıtler gene agzını..bu oyuncak eglence modu da cok yaramıyor benmkıne esracım uyurken alıyor bıtek ama bu cok saglıksız nerye kadar böyle gıdecek kı uykuda da alsa yese bı cırpıda gam yemıcem egılmekten fıtık oldm artık dehset agrılar ıcındeyım vallahı pskolojı desene yerlerde gene basladm aglama krızlerıne bır de mıllete dert anlatmaktan usandm kılosu ıyı dıye mıllet benı deli belliyor az ya cilem bi de elalaemn cenesıyle ugras vallahı daral geldı artık..bızım de kusmalarımz cok arttı bu ara eskıdende kusuyordu ama smdı yedıgının yarısı kesın gerı cıkıyor bu da ayrı sınır onca ugras fosss bosa gıtsın hepsi aynen..
bu arada ben de ögretmenm ve ıse dönme konusunda ben de karar degstrdm bu seklde kızımı ben yedıremezken baskası nasıl yedıreblsın ki en azndan yasına kadar ücretsiz izne ayrılmayı dusunuyorum maddi olarak cok zorlanacagm kredimiz de var ama mecburum baska yolu yok mübarek ay Rabbm versin sifalarinı artık dermanım kalmadı

canım ya senn kızda da reflü vardı degl mı bırınden duydum reflü de yemeye engel olabılırmıs dıye agrı yanma karın agrısı hıssı yapıyormus ondan yemek ıstemeyebılıyorlarmıs falan bılmıyorm bızımkılern nedenı ne ama daha kapsamlı bı arastrlmasnı ıstıyorum aıkcası ıstanblda prof var bu alanda arkads smdı ona gturcek bızım gıbı bebegı onun da bakalm kafma yatarsa ben de bı gıdeym ıstyorm ama fayda olur mu bılmıyorm acıkcası

slm kızlar anladığım kadarıyla durumlar aynı hiçbir değişiklik yok bende geçen hafta 10 günlüğüne annemlere gitmiştim orda dahada kötü oldu benim kuzum ordaki bir doktora götürelim dedik moralimi sıfırladı bunu acil bir araştırma hastanesine götürün ne benim nede kendi doktorunun işi deil allah korusun çölyak olabilir süte alerjisi olabilir dedi neyse istanbula döndük hemen araştırma hastenesine gittik kızımdan tam 9 adet tahlil istedi doktor 1 tanesi dışkı diğer 8i kan bebeğim çok ağladı o küçük ellerinden kan alınırken ben bayılıcaktan nerdeyse tam 8 tüp kan onun canı neki cuma günü alıcam sonuşları allahım çaresi olmayan dert vermez inşallah umutla cumayı bekliyorum herşeyin hayırlısı bişey çıkmassa bırakıcam artık zorlamıcam kızımı
haaaa bu arada annemin yanındayken yaptığımız kocakarı çareleride var tabiki bakalım bir umut bu arada hayırlı ramazanlar diliyorum sizlere

Son düzenleme:
bicket,canım inşallah bir hastalığı yoktur kuzunun.çok zor oluyor gerçekten o tahliller,ne kkadar acı çekmiştir yavrun.inşallah bunlar çözüm olur.bizim de yaptırmamız gerekiyor kan sayımı ama götüremiyorum ben de.o doktorlara da sinir oluyorum hiçbirinin dediği diğerini tutmuyor.sonuçları alır almaz yaz bize de tamam mı?şu güzel günlerde güzel haberler verirsin bize inşallah.
sermest,ek gıdayı reddetme dönem dönem oluyor.bir süre unuttur kaşığı.bizim de öyle oldu bir ara,tamamen uykuda beslenmeye dönmüştük sonra düzeldi.bir de dediğin gibi kızım da bir gün yiyor iştahla,aynı şeyi ertesi gün yemiyor.ben de üzülerek de olsa mutfakta dolabın birini ona ayırdım,çeşit çeşit mamalar,püreler.özellikle benim yaptığım sebzeyi asla yemiyor,hazırlar kurtarıcımız oldu.ilk zamanlarda üzülüyordum onlardan verdiğime ama şimdi çok şükür onlardan bari yiyor diyorum.yoksa asla sebze yemiyor.
günde bir sefer sebze püresi veriyorum hazırlardan.
sen de bugünlerde ısrar etme,biraz unutsun kaşığı,sonra tekrar önceden sevdiği ne varsa onlarla başla.ek gıdaya adapte olmak zor oluyor biraz.kızım 6 ayını geçti,2,5 ay oldu ek gıdaya başlayalı.maşallah deyim önce( ne zaman iyi desem ertesi gün bozuluyor her şey,iyi demeye de korkar oldum),zorla da yedirsem bir düzen oturdu gibi bu aralar.günlük olarak sebze,meyve,yoğurt yediriyorum.
bir de bebelac yulaflı çavdarlı diye kahvaltı maması var,bebek sütüyle hazırlanıyor.kızıma farklı geldi o,bugünlerde yiyor.istersen bi dene,hem onun bahanesiyle biraz daha devam sütü içmiş olur.bir de muzu seviyor kızım.çeyrek muzu 30 cc mamayla ezip yediriyorum.ne yerse kar diye düşünüyorum artık 30,40 bakmıyorum.
kavonoz mamalrında da hero baby yedi kızım,milupanınkilerden de pek hoşlanmadı(sebze püreleri)
bulduğum çözümleri anlatmaya çalışıyorum ki belki size de faydası olur.
bu arada bugün sağlık ocağına götürdüm,uykuda yatarak beslemenin sonucu olarak kulaklarda sıkıntı görünüyor dedi doktor.ilerlerse antibiyotik başlarız dedi.zaten bekliyordum bunu eninde sonunda başımıza gelecekti,o yüzden düzenli kontrol ettiriyorum.inşallah ilerlemez.

canım cok sasırdm doktorun cölyak bıle olablır demesının nedenı ne yanı neye dayanarak dedı ki..süt alerısı olablır evet ama bnun da belırtılerı var kakada gizli kan beslenme sonrası ataklar falan bızım bı arkadsn kızı da aynı bızım bebeler gıbı yemede sorunlu onda alerjı tanısı kondu mesela nereye götrdn kzunu ne dedın de o kadar tahlıl ıstedıler..cok sordum bılıyorm canm da ben de gelıcem yakında oralara bı doktora götrmek nıyetndeym adam gıbı arstrılsın bu beslenme alannda uzman bı doktor tavsye ettıler fıgen cullu sanırım adı bıraz mebla yüklüce ama endokrin ve gastroentolojik acıdan cocuklarda beslnme bozukluklarını ırdelıyormus bılemıyorm arkadsmın bırınınkını de refluye bagladılar bızım kızda da reflü var kafam bı dunya oldu kilo alımı güzel devam edıyor ama uykuda benm ıtelememle ne yerse o sekılde o da..bnun da sonu yok kı hep uykuda dürterek nereye kadar..o kadın da dems uykuda beslemeyecksn bunu kırmak zorundasınz dıye..gel de kır anasnı..aralık sekız saate cıkıyor uyankken deneym dıyorm bana mısın demıyor velet uykuya dalarken alıyor alacagı varsa o da

haberdar et gelsmelerden canm ayrntıları da anlatrsan cok sevnrm sıfa bulsun kuzularmız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…