canım ben de sevineyim mi üzeleyim mi bilemedim inan kilo almalarına odaklanmışız hep bilincaltımızda ama demek ki her almaları da iyi olmuyormus simdi içime kurt düştü benim de yemedigi halde kilo alması da garip gelince doktora
iki gündür güzel yiyordu bugün gene mız mız yemedi kustu hep ben de zorlamıyorum artık ne kadarını alırsa o kadar içiyor gazını da cıkartmaya ugrasıyom ama cıkartamıyor artık agızdan alttan pırtlamaya alıstı onu da yapana kadar helak oluyor biraz bizim kusmaların birazı gazdan bicogu reflüden sanırım
dikey pozisyonda yatırıyorum hep öyle yiyor sonra alıyorum kucagıma sırtına pışlıyorum ama cııkmadı mı cıkmıyor meret de
Allahım tüm evlatlarımızın şifasını versin insallah
gaz için ilaç kullanıyomusunuz peki ben kullanıyodum ama 2 haftadır bıraktım okadar çok ilaç veriyoruz ki bari gazını kendisi çıkarmaya alışsın dedim ilk başlarda biraz zorlandı ama şimdi alıştı allahtan
dediğin gibi iyiyce aptallaştım walla bende kilo almaz üzülürüz alır üzülürüz ne olcak bizim halimiz bizim doktorda genetik diyo sana çekmiş bu zayıf olucak diyo bende ona üzülüyorum