slm kızlar nasılsınız uzun zamandır uğramıyosunuz bebeişleriniz düzeldi mi acaaba bizde durumlar aynı hatta bi kaçgündür daha kötü yemiyo uyumuyo ateşleniyo sanırım diş çıkarıcak iyice zayıfladı cumartesi doktora gidicez bakalın neler olucak iyice bunalımlardayım offff offffff bitsin bu çile artık
merhaba canım.bizde de aynı,bir kez bile isteyerek yemiyor.bin bir oyunla açtırıyorum ağzını,hoşuna gitmezse kusup çıkarıyor.bir de bunu öğrendi,sanki boğazına takılmış gibi yapıyor.ilk başta öyle sandım ama sevmediğine yapıyormuş mğer.bugün muz yedirdim,bir hayli de pütürlüydü,hiç öğürmedi onu yerken.
son günlerde gece de almıyor biberonu,uykular yalan oldu hep.günde 4-5 öğün yedirebiliyorsam ne ala diyorum artık.dişten mi diye düşünüyorum son günlerdeki anormal iştahsızlığı ama onda da görünen bişey yok
smmm06 merhaba,
demek bu sorun bizimle beraber yaşayacak,ben de yaşına girdiğinde değişir diyordum,sinir falan kalmıyor insanda.artık ben de kendimi çok hırpalamıyorum.yemeyince ben ölsem de yemiyor dediğin gibi
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır uğramıyosunuz bebeişleriniz düzeldi mi acaaba bizde durumlar aynı hatta bi kaçgündür daha kötü yemiyo uyumuyo ateşleniyo sanırım diş çıkarıcak iyice zayıfladı cumartesi doktora gidicez bakalın neler olucak iyice bunalımlardayım offff offffff bitsin bu çile artık
tesadüfen gördüm bu topiği 18 aylık bi oğlum var ve 18 aydır iştahsız ben 2 günde bir sinir krizi geçiriyorum aynen bu anlattıklarınızı yaşadım başlarda zorla emerdi 4 ayllıkken emmemeye başladı mama almadı neyse ek gıdaya geçtik ağzını açmıyodu yani hayret ediyodum 5 aylık çocuk nasıl inat eder diye böyle böyle 18 aylık olduk her diş dönemi daha beter oldu en son azılar çıktı o zamana kadar zorla etli sebze yemekleri yedirirdim dişler bi çıktı ve 18 aylık olduk artık özgürlüğünü ilan etti benim elimden kaşıkla mümkün değil bişey yemiyo kendi yiyo canı ne isterse sebze mümkün değil yemiyo yedikleri makarna muz süt biraz sucuk ekmek ama kendisi yiyecek biz yedirmiycez bide bu başladı kendi başına başarmışlığın mutluluğu oluyo çocukta bende artık kendi haline bıraktım baktım kendimi camdanda atsam yemiycek bari ne kendimi ne çocuğumu yıpratıyım kendi halinde şimdi ama sonuç hala çok zayıf gören bide ayy çok zayıf demiyomu boğasım geliyo sanki ben yedirmiyorum yapmıyorum gibi allah sabır versin diyecek pek bişey yok
merhaba canım.bizde de aynı,bir kez bile isteyerek yemiyor.bin bir oyunla açtırıyorum ağzını,hoşuna gitmezse kusup çıkarıyor.bir de bunu öğrendi,sanki boğazına takılmış gibi yapıyor.ilk başta öyle sandım ama sevmediğine yapıyormuş mğer.bugün muz yedirdim,bir hayli de pütürlüydü,hiç öğürmedi onu yerken.
son günlerde gece de almıyor biberonu,uykular yalan oldu hep.günde 4-5 öğün yedirebiliyorsam ne ala diyorum artık.dişten mi diye düşünüyorum son günlerdeki anormal iştahsızlığı ama onda da görünen bişey yok
merhaba kızlar
maalesef benimde derdim sizlerle aynı
3 aylık kızım artık beni hiç emmek istemiyor
Gündüz bağırıyor çığlık atıyor sanki bi yerini mıncıklamışım gibi
Ne yapacağımı şaşırdım
Zaten çok iştahlı değildi beni aman aman hiç bi zaman kabul etmedi
Çevremdekilerin lafıyla bu son 2 haftadır kaşıkla mama verdim
Ama ben verdikçe o emmeyi iyice bıraktı
Şimdi de 3 gündür mamayı kestim yine bağırıyor ama napim illaki emecek diye bıraktım
Vicdanım hiç rahat değil doymuyor farkındayım
Emmediği için olmayan sütüm iyice azaldı
Şuan mamada vermiyorum ya uyumayan kızım devamlı uyukluyor acaba açlıktanmı
Offff offf çok kötüyüm sinirden artık elim ayağım titriyor yaa
valla benim kızım 1 yaşına girdi iştahsız doğdu iştahsız gidiyor.seni çok iyi anlıyorum doyup doymadığını kilo alımına göre kontrol et. emmediği zamanlarda sağ sütünü . uykuya daldığı zamanlarda memeyi vermeyi dene.bol bol su iç humana still tea iç.benim tavsiyelerim bunlar. allah yardımcın olsun
algida ve maths,üzülerek size de aramıza hoş geldiniz diyorum malesef.sizi de sinir harbi dolu günler beklemiyordur umarım,inşallah çabucak atlatırsınız.
canım daha şimdiden sinir harpleri başladı bende
bebeğim emmeyi reddediyor
ne yapacağımı şaşırdım
kilo kaybedecek diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?