• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 3 Aylık Kızım Beslenmeyi Reddediyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
inanin icinde bulundugunuz psikolojiyi cok iyi anliyorum aynisini hatta abartisiz daha beterini yasadim oglumda biberon tutmaz kasik sevmez beslenmeyi redederdi.
hatta dislerini oyle siki kenetler ne mumkun kasigi agzina sokabilmek dr hastane bir suru test hic bir sebeb yok.. caresizlik hergun aglama krizleri cocugun psikolojisi bozulmasin diye baska odaya gecer orada dakikalarca aglardim..inanin agzinda yemek tutardi bir gun saat tuttum besin agzinda 45 dakika durdu dayanamadim tukurmesine izin verdim ac birakmayida denedim 2gun yemedi halada hic bir acikma belirtisi gormedim tabii dayanamadim yeniden basa donduk kisacasi denemedigim yapmadigim sey kalmadi... size nacizane tavsiyem sakin cocugun beslenmesi sizde takinti olmasin inanin bebeklerde bunu hisederse asabi istahsizlik olabiliyor yani farkinda olmadan ustunde kurdugunuz baski cocuklarda besini ret etmeye sebeb olabiliyor... su anda oglum son derece saglikli akilli hamdolsun kocaman bir delikanli oldu 17 yasinda yasitlarinda hep daha zayif daha celimsiz olan oglum masallah yasitlarindan bir farki kalmadi :nazar:uzlulmeyin desemde dusunmeyin desemde siz hem uzulup hem dusuneceksiniz biliyorum ama kizlar 3 aylik supriz yumurtam daha var allaha emanet olsun inanin elimden geldigi kadar takinti yapmamaya calisiyorum bazen 2 gun cok uyuyor besin almak istemiyor onun keyfine birakiyorum inanin bir kac gun dogru duzgun besin almadigi oluyor uzuluyorum ama zorlamamaya calisiyorum..bi kac gun istahsizligin ardindan yavas yavas normale donuyor yani allaha emenet olsun meleklerimiz sagliklari daim olsun oyle boyle buyuyorlar hayati kendinize zehir etmeyin allaha emanet olun ins bebesleriniz cok cok besin alir hepinizde cok mutlu olursunuz.....

büyüme atağı diyen arkadaşım,ben de başta öyle dedim ama nasıl bir ataksa 3 ay oldu nerdeyse...
sermest,ben bıraktım canım hesaplamayı.çünkü 2 ay önce 850 cc içen kızım ( 5 aylık oldu) son zamanlarda 450-500 içmeye başladı.kağıdı kalemi attım ben de bir tarafa.her gün bugün ağlamayacağım diyorum.raporu uzattıkça uzatım,işten atılacağım nerdeyse,bıraıp da gidemiyorum kimseye.kayınvalidem 30 cc içse,yeter doydu artık zorlama diyor,uyanınca içer diyor,sanki hiç uyanıkken içtiğini görmüş gibi.eline bıraksam 2 günde açlıktan ölür yavrum.bazen çıldıracağımı düşünüyorum ama kızım keyfine bakıyor,hiç umrunda değil.
yarın bir prof.tan randevu aldım,gastroloji uzmanı.umarım bir çare buluruz.sana ne desem bilemiyorum teselli için.eşim bazen benden korktuğunu söylüyor abartmıyorum,çocukla seni yalnız bırakmak istemiyorum hareketlerin normal değil diyor.offff

inşallah bir cözüm sunar yeni gidecegniz doktor canım
herkese anormal geliyor Allah askına anormal olan ne bir annenin ac yavrusunu beslemek icin verdgi mücadele mi?
yoksa gelişimi için beslenmesinin en mühim döneminde olan bebeklerin ısrarla beslenmeyi reddetmesi mi? bunun ayrımına varmak bu kadar mı zor cidden anlamıyorum..
ne eşin ne annen kimseden çare yok esracım anlayıs beklemıyorum artık anlayacaklarını sanmıyorum cünkü cidden bu pskolojiyi ancak yasayanlar anlar..hani iki üc yasında cocuklar iştahsız olur kasıkla kosarsın pesınden falan bu öyle bişey degil ki..kücücük bebek bunlar yemeyecek de kim yemeyecek..nasıl bir anne olarak saldım cayıra yapabilirz ki bu durumda..bikac yudum icse bizde de içti ya buna da şükür lafları ucuyor havada..elbette ona da şükür ama 30 cc ile kendine bıraksa büyür mü bu cocuklar adam akıllı hayret bişey..bizim derdimiz bize yetmiş
vallahi uyku haricinde agzına süremiyorum işte gece ve sabah uykusunda ne yerse aslan payı oradan..uyandı simdi sadece 3o cc yedirebildim onu da kustu her zamanki giibi..
ne kadar hesap yapmıcam desemde takıntı oldu artık içmeye basladıgı an dualar ediyorum hadi30 oldu 40 oldu 60a az kaldı diye..böyle anormal bir imtihanın içinde kafayı yememek mümkün mü..eşin korkmakta haklı valla bende de oynatmaya az kaldı durumları hakim..sabırla da yürümüyor ki bu iş..

büyüme atağı diyen arkadaşım,ben de başta öyle dedim ama nasıl bir ataksa 3 ay oldu nerdeyse...
sermest,ben bıraktım canım hesaplamayı.çünkü 2 ay önce 850 cc içen kızım ( 5 aylık oldu) son zamanlarda 450-500 içmeye başladı.kağıdı kalemi attım ben de bir tarafa.her gün bugün ağlamayacağım diyorum.raporu uzattıkça uzatım,işten atılacağım nerdeyse,bıraıp da gidemiyorum kimseye.kayınvalidem 30 cc içse,yeter doydu artık zorlama diyor,uyanınca içer diyor,sanki hiç uyanıkken içtiğini görmüş gibi.eline bıraksam 2 günde açlıktan ölür yavrum.bazen çıldıracağımı düşünüyorum ama kızım keyfine bakıyor,hiç umrunda değil.
yarın bir prof.tan randevu aldım,gastroloji uzmanı.umarım bir çare buluruz.sana ne desem bilemiyorum teselli için.eşim bazen benden korktuğunu söylüyor abartmıyorum,çocukla seni yalnız bırakmak istemiyorum hareketlerin normal değil diyor.offff
arkadaşım benimki 1 yaşına gircek 3-4 saatte bir 90 içiyor.ben kabullendim bazen 70 bile içtiği oluyor yapacak birşey yok benimki daha önlüğü bağlarken ağlamaya başlıyor.işimiz çok zor arkadaşlar allah hepimize kolaylık versin

böyle bir durumda insan olarak ve yeni yeni anneliye alışmak isterken sürekli ağlayarak ve sürekli çoçugumun aç kaldığını düşünerek nasıl insanın psıkolojısı bozulmaz ki ben bir psıkoloktan yardım bile aldım 2 seans gittim baktım ki oda beni anlamıyo bıraktım hergün yeni bir yöntem bulup uyguluyorum kızımın yemesi için sıkılınca başka yöntem bulmak lazım tabiki sürekli onu düşünüyorum beynimde sayılar uçuşuyo uyumaya çalışıyorum olmuyo yemek bile yiyemiyorum sürekli 60cc içti 30 cc içti 90cc içti yazıyorum hesaplamaya bile korkuyorum üstüne eşim gelip bugun neden bu kadar az içmiş diye sorunca kendimi tutamayıp daha çok ağlıyorum hemen savunmaya geçiyo ben ne dedim ki şimdi onunda şuçu değil tabiki ben kendimi tutamıyorum zor çok zor çekmeyen bilmez gerçekten

bugünü de aç gecirdik...bu ne zamana kadar sürecek ya....kuzum orda ac yatarken ben nasıl uyuycam şimdi...Allahım sabır sabır sabır.....

arkadaşım benimki 1 yaşına gircek 3-4 saatte bir 90 içiyor.ben kabullendim bazen 70 bile içtiği oluyor yapacak birşey yok benimki daha önlüğü bağlarken ağlamaya başlıyor.işimiz çok zor arkadaşlar allah hepimize kolaylık versin

uf cok fena oldum şimdi bu mesajı görünce bir yas ve hala aynı durum ha:(
geçer diyorlar hep ya gecmezse bu pskoloji cok zor Allahım yardım et

böyle bir durumda insan olarak ve yeni yeni anneliye alışmak isterken sürekli ağlayarak ve sürekli çoçugumun aç kaldığını düşünerek nasıl insanın psıkolojısı bozulmaz ki ben bir psıkoloktan yardım bile aldım 2 seans gittim baktım ki oda beni anlamıyo bıraktım hergün yeni bir yöntem bulup uyguluyorum kızımın yemesi için sıkılınca başka yöntem bulmak lazım tabiki sürekli onu düşünüyorum beynimde sayılar uçuşuyo uyumaya çalışıyorum olmuyo yemek bile yiyemiyorum sürekli 60cc içti 30 cc içti 90cc içti yazıyorum hesaplamaya bile korkuyorum üstüne eşim gelip bugun neden bu kadar az içmiş diye sorunca kendimi tutamayıp daha çok ağlıyorum hemen savunmaya geçiyo ben ne dedim ki şimdi onunda şuçu değil tabiki ben kendimi tutamıyorum zor çok zor çekmeyen bilmez gerçekten

ben berbat bi ruh halindeyim artık otokontrolü kaybediyorum sanırım biberon elimde sürekli reddeden bir bebekle mücadel cok yıprattı beni üstelik pskolojik anlamda sürekli ac bir bebegi doyurma kaygısı kaldırlamayacak kadar agır geliyor
aynı senin gibi sayılar dönüyor beynimde hep buzdolabının üstünde listem var her gün saat saat ne yedi diye bir de satıcıların toplamda tutturmaya calsıtıg totaller vardır ya sürekli kafamda bugün 600ü nasıl tmamlarız tamamlayabildik mi endişesi 600 sanki kutsal eşikmiş gibi şu en yedigi en üst sınır bu olunca ona kitlenmişim tamamen ben de hergün aglıyorum artı snir krizleri sanırım bunu bebegime de yansıtmaya basladım en cok buna üzülüyorum zaten sonra kendimi sucluyorum bu hepsinden agır geliyor bogzımda bir yumru oturdu kaldı herkes olsun az da olsa yiyor ya gecer dedikce dillerini baglayıp susturasım geliyor cunkü cidden anlamıyorlar ben de pskologdan yardm almayı düşündüm ama yardımının olacagını da sanmıyorum bu cok baska bişey kafandan kalbinden atamıyorsun dısardan bi yardımdan ziyade düzelen bir beslenme süreci lazım annelik içgüdüsü bilim mantık tanımıyor cünkü

bugünü de aç gecirdik...bu ne zamana kadar sürecek ya....kuzum orda ac yatarken ben nasıl uyuycam şimdi...Allahım sabır sabır sabır.....

of off aksama kadar bizde de durumlar berbattı gündüz zaten agzını acabilene askolsun sabah uykusunda ne yerse aksam da uykuya gecişlerde ve derin uykuda yedrebiliyorum az evvel kutsal rakamımıza ulastık nerdeyse ya nasıl sevincliyim su an nasıl rahatladım anlatamam sanki bugünü de basarmıs bir savası kazanmısım diye..yarın silbastan tabi hersey..
bu arada benm kız uykuda iki bucuk saatte bir uyanır oldu aclıktan..yarı bilincsiz en azından gece yedirebiliyorum 60 cc de olsa buna da sükür..
ben sabır istemiyorum zeynepcim şifa istiyorum eskisi gibi iştah istiyorum sornsuz bir ilişki istiyorum yavrumla..derdimize care istyelim hep birlikte..Allahım bize aydınlık versin insallah

ayrıca burada halden anlayan birilerini bulmak çölde su bulmak gibi oldu bana
derdimize derman olmasa da en azından birilerinin halimize uzaylıymılşız gibi bakmaması bile yeter

herkese merhabalr.
şu 15 gündür o kadar çaresiz durumdayım ki,bikaç gündür ise zirvede artık bu duygu,sürekli ağlama krizlerine giriyorum.kızım 1 hafta sonra 3 ayını dolduracak.doğduktan sonra 1 ay hiç emziremedim,bir türlü almadı göğsümü,ama sütten mahrum kalmadı hep sağdım.çok iştahlıydı,1 aylık haliyle 120,bazen 140 cc sütü nerdeyse nefes almadan içiyordu.bu kadar içtiğinden yetiremedim zaten sütü,arada mama da vermek zorunda kaldım.kırkımız çıkmak üzereydi beni emmeye başladığında.tabi dünyalar benim oldu emiyor diye.
Ne olduysa şu son 15 günde oldu.geceleri haricinde hep ağlayarak emdi.o da günde 5-6 defa.bazen emmediği7 saate kadar çıkıyor.öyle bir ağlıyor ki sanki canını alıyorum.emzirmeden geçtim,biberonla da almıyor,diliyle falan oynuyor biberonu da.doktora götürdüm bişeyi yok dedi.dün tekrar gittik ve 15 günde 1 gr dahi almamış.ultrasona falan aldılar,çok şükür bişeyi çıkmadı.
Doktor bile çaresiz kaldı.nasıl durabiliyor anlamıyorum diyor,çünkü gayet neşeli bir bebek açlığına rağmen.
Ben nasıl doyuracağım bu çocuğu bilmiyorum.inatlaşmak da istemiyorum iyice soğuyacak diye,zaten inat etsem de hep o kazanıyor.
Bazen dikkat ediyorum,emmek için yapışıyor memeye ama 1 dk geçmeden kızarıp bozarmaya,kendini kasmaya başlıyor.gazı oluyor muhtemelen,çıkarıyorum.rahatlayıp devam edeceği yerde bir daha almıyor beni.
Gazdan dolayı böyle iştahsızlık yaşar mı acaba bebekler?bir ara colinox kullandık çok memnun kaldık,acaba tekrar onu mu denesem?
Gazının sıkıntı yarattığını da emzirirken fark ediyorum,onun dışında hiç sızlanmıyor öyle.
Böyle bir durumu yaşayanlar varsa lütfen bana da bir yol gösterin...çaresizim,,hem de çok...:59:
selam canım..her bebek aynı olur mu bilmem benim oğlumda şuan 10 aylık.....2. Vede 3. Ayı arasında aynı sıkıntıyı yaşadık sürekli ağlıyordu emmek istemiyordu...ben direttim mamayada başlamadım.....çünkü gaz sancısı çekiyordu doktora sormuştum,internetten bazı yerlere bakmıştım bebekler gaz sancısından dolayıda emmeye bilirlermiş.......3.-4.aydan sonra normale döndük ve şuan hala emiyor...ek gıdalarada 6 .ayda başladım...vede oğlum sadece 2.-3. Ay arası az kilo almıştı.400 gr........ama tabiki siz yinede araştırın doktorunuzla konuşun ben nacizane fikrimi belirttim....

sermest inşallah dualarımız kabul olur...yoksa bu gidişle kafayı yiycem...benim kız zaten 2200 dogdu ister istemez yemesine çok dikkat ediyordum kilo alımı ilk üç buçak ay iyiydi...3 ay 20 günlükken ishal oldu tahilleri temiz çıktı sadece basit bi enfeksiyonmuş 1 hafta da ishalı düzeldi ama o gün bugündür iştah hiç yok...geçirdiği ishalden mi oldu onada bilmiyorum....iştahını doktara her sordugum da normal bişey olmaz bi de dalga gecer gibi...şişman cocugu ne yapcan diyo...dr lar bile anlamıyo bizi onlara göre herşey normal...umarım en kasa zaman da herşey yoluna girer....

esracım gastroloji uzmanına gidecektiniz ne dedi merak ettim bizim doktorumuzda önümüzdeki ay bir düzelme olmazsa bir gastrologun görmesinin iyi olucagını soledi hangi tahlilleri yaptırıyo neye bakıyo söyleye bilirmisin bide ben alerji testi yaptırmak istedim ama genelde hiç bir şey çıkmıyo bebeğe sadece eziyet oldugunu söyledi merakım birazda bundan

esracım gastroloji uzmanına gidecektiniz ne dedi merak ettim bizim doktorumuzda önümüzdeki ay bir düzelme olmazsa bir gastrologun görmesinin iyi olucagını soledi hangi tahlilleri yaptırıyo neye bakıyo söyleye bilirmisin bide ben alerji testi yaptırmak istedim ama genelde hiç bir şey çıkmıyo bebeğe sadece eziyet oldugunu söyledi merakım birazda bundan

her şey bize karşı sanki bicket.cuöa yola çıktık ankaraya ertesi günkü randevu için,yolda hastaneden aradılar pazartesiye ertelendi diye.yarına kaldı artık işimiz.gidince yazarım

hayrılısı olsun esracım üzülme nolur vardır bunda bı keramet görmedgımız

iki gündür uykuda biraz daha iyi yer gibi sanki uyanıkken kesınlıkle almıyor ama uyurken de ugrastrıyor tabi
gerci miktarı kendine kıyasla arttı derken fıskırtarak kusması da tekrar basladı
midesi mi kücük anlamıyorum ki ne yese fossss zaten zar zor yediriyoruz tam sevındırık oluyorum derken kusunca gel de delirme
yarın kontrole gitcez bakalım ne diycek doktor usandım doktorlardan artık

ayrıca burada halden anlayan birilerini bulmak çölde su bulmak gibi oldu bana
derdimize derman olmasa da en azından birilerinin halimize uzaylıymılşız gibi bakmaması bile yeter

halinizi çok iyi anlıyorum.aynı şeyleri yaşadım yaşıyorum o içtiği süt çizergelerini bende yaptım.çok zor bir durum insanlar acıkınca yer diyorlar.kızımı 4.5 saat aç bırakıyorum.sonra yediriyorum bi kaç kaşığa açıyor ağzını sonra yok.çıldırıyorum yedirene kadar bir amuda kalkmadığım kalıyor.benim kayınvalidemde öyle diyordu.aç bırak yer diye bikaç gün ona bıraktım.gördü durumu ben senin kzın gibi görmedim diyor.sabahtan akşama aç duruyor bu çocuk diyor.üzüldüğüm ağladığım zamanlarda anlamıyordu beni şimdi anlıyor.dediğim gibi hala 90ml içiyor benim kız 3.5 dört saatte.demekki midesi küçük yapacak bişey yok onuda uyurken içiyor zaten uyanıkken içmez.doktora sorduğumda psikolojik diyor napayım 1 yaşındaki bebeği psikoloğamı götüreyim

hayrılısı olsun esracım üzülme nolur vardır bunda bı keramet görmedgımız

iki gündür uykuda biraz daha iyi yer gibi sanki uyanıkken kesınlıkle almıyor ama uyurken de ugrastrıyor tabi
gerci miktarı kendine kıyasla arttı derken fıskırtarak kusması da tekrar basladı
midesi mi kücük anlamıyorum ki ne yese fossss zaten zar zor yediriyoruz tam sevındırık oluyorum derken kusunca gel de delirme
yarın kontrole gitcez bakalım ne diycek doktor usandım doktorlardan artık

arkadaşım ne kadar yiyip kusuyor 2 aylıkken flan benim kız 150 yemek ister verincede kusardı fışkırırcasına bazen 120de kusardı.biraz daha az vermek lazım.110 falan ama seninki 60 yiyip kusuyorsa doktora götürmeli onlarda birşey demiyorlar ama napcan denize düşen yılana sarılır

her şey bize karşı sanki bicket.cuöa yola çıktık ankaraya ertesi günkü randevu için,yolda hastaneden aradılar pazartesiye ertelendi diye.yarına kaldı artık işimiz.gidince yazarım

herşeyde bir hayır vardır canım sevindirici ve muttlu haberler bekliyorum senden inan umarım minik kuzunun bir rahatsızlığı çıkmaz

arkadaşım ne kadar yiyip kusuyor 2 aylıkken flan benim kız 150 yemek ister verincede kusardı fışkırırcasına bazen 120de kusardı.biraz daha az vermek lazım.110 falan ama seninki 60 yiyip kusuyorsa doktora götürmeli onlarda birşey demiyorlar ama napcan denize düşen yılana sarılır

iki ay kadarken benimki de o civarda yiyordu daha da vereyim istiyordu hatta ama bizim fıskırarak kusmalrmız bir aydır var
normalde hep kusuyor dogdugundan beri ama bu normal kusmlr seklinde yani bize göre normal reflüsü var diyor doktorlar çünkü
mesela bugün dısarda üç kez batırdı baştan aşagı beni ama cok sükür burnundan gelmedi fışkırtarak o cok korkunc oluyor elin ayagına dolanıyor
şu ştahsızlık basladgından beri bir yemesinde cok cok yedigi 80i gecmedi genelde 60da bırakıyordu doktorlar da bısey bulamıyor aman gecer dıyorlar anca

bu arada bugün bizden yana haberler güzel
dillendirmeye korkar oldum tam yiyor diyince başa dönüyor cünkü
ama iki gündür biraz daha iyi giibi nasl ayaklarım kesiliyor yerden anlatamam o yediginde
öğünlerin arasını açtım dört saat minimum tutuyorum ve uyanıkken zorlamıyorum uyku halini yakalamaya gayret ediyorum
artık bundan mı faydası oldu bilemiycem iki gündür 500den 700e kadar cıkabildik maşallah umarım kalıcıdır bu durum

bugün doktordaydık yine bizim kızın durumu adama da ilginc gelmeye basladı
yemiyor ama kilo alıyor ondört günde 400 gr almıs çok şaşkınım çünkü ciddi manada bu son ongünde yemesi günlük 500 cc civarını gecmiyordu hiç
adam kilo alımı iyi sorun yok dedi sonra da herkesin metabolizması farklı dedi kimi cok yer kilo alamaz kimi az yer yarar dedi
ben de işgillendim tabi bu iyi bişey mi kötü mü yorumlarsak dedim
yani günde yedigi miktara göre bu kiloyu alması da tuhaf acıkcası ilerde kilo almaya meyilli bünyeye işaret olabilir dedi
bende moraller gene sıfır orada irdelemeye calıştm kafamı rahtlatmak için mantıklı acıklama bulacaz ya
siz yorum istediniz ben de yaptım dedi cıktı işin icinden uyuz ne anlarsın sen benim pskoljimden dimi:36:

off kızlar ya tam sevniyordum gecici durum mu düzelcek mi demek ki yedigi miktar bu yetiyor derken simdi baska korku saldı adam içime ya
bahsettigi sey metabolizmanın yavas calısması bunu ben bizzat kendimden biliyorum
cok cok az yememe ragmen aşırı kilo yapan bir bünyem var asla da aldıgını veremeyen bir bünye
simdi kızım icin de mi aynı risk söz konusu yani
yese dert yemese dert ayy sıyırcam yeminle cehalet ne güzel mutlulukmus gözünü sevdigim
böyle cc hesabıydı kilo alımıydı reflüsüydü metabolizmasıydı..kim bilirdi bunları düşünür takardı ya eskiden..
dört ayda beynim çöktü resmen ya sabır

bir parca olsun rahatladım evet hala zor yıyor
gözü acıkken asla almıyor inatlasıyor
yine saatlerce egilip bükülyorum yesin diye
foş foşş kusmamız da cabası
ama en azından kilo kaybı yok artısı var
mantıgım almasa da benden gizli yiyecek hali de yok cocugun
gene de şükrettim bugün halimze
insallah düzelir tamamen kalıcı sıkıntılr olmadan atlatırız hepimizden

insalla su an umutla yazdgım bu satırları tekrarlamak tekrar nasip olur

bu arada bugün bizden yana haberler güzel
dillendirmeye korkar oldum tam yiyor diyince başa dönüyor cünkü
ama iki gündür biraz daha iyi giibi nasl ayaklarım kesiliyor yerden anlatamam o yediginde
öğünlerin arasını açtım dört saat minimum tutuyorum ve uyanıkken zorlamıyorum uyku halini yakalamaya gayret ediyorum
artık bundan mı faydası oldu bilemiycem iki gündür 500den 700e kadar cıkabildik maşallah umarım kalıcıdır bu durum

bugün doktordaydık yine bizim kızın durumu adama da ilginc gelmeye basladı
yemiyor ama kilo alıyor ondört günde 400 gr almıs çok şaşkınım çünkü ciddi manada bu son ongünde yemesi günlük 500 cc civarını gecmiyordu hiç
adam kilo alımı iyi sorun yok dedi sonra da herkesin metabolizması farklı dedi kimi cok yer kilo alamaz kimi az yer yarar dedi
ben de işgillendim tabi bu iyi bişey mi kötü mü yorumlarsak dedim
yani günde yedigi miktara göre bu kiloyu alması da tuhaf acıkcası ilerde kilo almaya meyilli bünyeye işaret olabilir dedi
bende moraller gene sıfır orada irdelemeye calıştm kafamı rahtlatmak için mantıklı acıklama bulacaz ya
siz yorum istediniz ben de yaptım dedi cıktı işin icinden uyuz ne anlarsın sen benim pskoljimden dimi:36:

off kızlar ya tam sevniyordum gecici durum mu düzelcek mi demek ki yedigi miktar bu yetiyor derken simdi baska korku saldı adam içime ya
bahsettigi sey metabolizmanın yavas calısması bunu ben bizzat kendimden biliyorum
cok cok az yememe ragmen aşırı kilo yapan bir bünyem var asla da aldıgını veremeyen bir bünye
simdi kızım icin de mi aynı risk söz konusu yani
yese dert yemese dert ayy sıyırcam yeminle cehalet ne güzel mutlulukmus gözünü sevdigim
böyle cc hesabıydı kilo alımıydı reflüsüydü metabolizmasıydı..kim bilirdi bunları düşünür takardı ya eskiden..
dört ayda beynim çöktü resmen ya sabır

bir parca olsun rahatladım evet hala zor yıyor
gözü acıkken asla almıyor inatlasıyor
yine saatlerce egilip bükülyorum yesin diye
foş foşş kusmamız da cabası
ama en azından kilo kaybı yok artısı var
mantıgım almasa da benden gizli yiyecek hali de yok cocugun
gene de şükrettim bugün halimze
insallah düzelir tamamen kalıcı sıkıntılr olmadan atlatırız hepimizden

insalla su an umutla yazdgım bu satırları tekrarlamak tekrar nasip olur

canım senin adına çok sevindim sanki benim kızımda kilo almış kadar gibi oldum birimiz kurtulalım hiç deilse bu dertten dimi bide yazdıklarını okurken aklıma bişey geldi bende mama verirken kızıma 60cc içti diyelim fazlasını almıyo eliyle itmeye başlıyo bende fazla zorlamıyorum önce gazını çıkartıyorum sonra devem ediyorum yedirmeye yok ısrarla verirsem benim kızda kusuyo sende aralarda gazını çıkartıyomusun hiç denedin mi ?

canım senin adına çok sevindim sanki benim kızımda kilo almış kadar gibi oldum birimiz kurtulalım hiç deilse bu dertten dimi bide yazdıklarını okurken aklıma bişey geldi bende mama verirken kızıma 60cc içti diyelim fazlasını almıyo eliyle itmeye başlıyo bende fazla zorlamıyorum önce gazını çıkartıyorum sonra devem ediyorum yedirmeye yok ısrarla verirsem benim kızda kusuyo sende aralarda gazını çıkartıyomusun hiç denedin mi ?

canım ben de sevineyim mi üzeleyim mi bilemedim inan kilo almalarına odaklanmışız hep bilincaltımızda ama demek ki her almaları da iyi olmuyormus simdi içime kurt düştü benim de yemedigi halde kilo alması da garip gelince doktora
iki gündür güzel yiyordu bugün gene mız mız yemedi kustu hep ben de zorlamıyorum artık ne kadarını alırsa o kadar içiyor gazını da cıkartmaya ugrasıyom ama cıkartamıyor artık agızdan alttan pırtlamaya alıstı onu da yapana kadar helak oluyor biraz bizim kusmaların birazı gazdan bicogu reflüden sanırım
dikey pozisyonda yatırıyorum hep öyle yiyor sonra alıyorum kucagıma sırtına pışlıyorum ama cııkmadı mı cıkmıyor meret de

Allahım tüm evlatlarımızın şifasını versin insallah

Back