- 16 Şubat 2021
- 45
- 9
- 24
-
- Konu Sahibi Aralid Ranic
Kan tahlili ne için hormon testinden mi bahsediyorsunuz?Tam bilmemekle birlikte iğneler baya hormon bozukluğu yapıyor önce kan tahlili yaptırın
Hormon testlerine ve yumurtalklarnza baktırın.Kan tahlili ne için hormon testinden mi bahsediyorsunuz?
Aynen hormonlarına baktır.o iğneler çokta masum değil maalesefKan tahlili ne için hormon testinden mi bahsediyorsunuz?
Hormon testi yaptiracaktım 2 aydır adet olamıyorum adet olmadan yapılmıyor dimi bu testAynen hormonlarına baktır.o iğneler çokta masum değil maalesef
Ben kasimda covid oldum. Aralk boyunca adet olmadm doktora gittim neden olamyrm dedim stresden mevsimsel gecisler yuzunden olabilir dedi. Muayane etti hic bisey ckmadı. Bide hormonlarna bakalm dedi gebelige etkilicek bisey varmi diye, onlarda temiz ckti zaten doktora gittim alttan muayane oldum 2 gün snra adet oldum. Sonra düzene girdi adetlerim. Bence git doktora.Hormon testi yaptiracaktım 2 aydır adet olamıyorum adet olmadan yapılmıyor dimi bu test
Pazartesi gidicem zaten yani adet olmadan da hormon testi oluyor dimiBen kasimda covid oldum. Aralk boyunca adet olmadm doktora gittim neden olamyrm dedim stresden mevsimsel gecisler yuzunden olabilir dedi. Muayane etti hic bisey ckmadı. Bide hormonlarna bakalm dedi gebelige etkilicek bisey varmi diye, onlarda temiz ckti zaten doktora gittim alttan muayane oldum 2 gün snra adet oldum. Sonra düzene girdi adetlerim. Bence git doktora.
Olur tabi niye olmasn, bende yapıldı testler.Pazartesi gidicem zaten yani adet olmadan da hormon testi oluyor dimi
Teşekkürler bilgilendirdiginiz içinOlur tabi niye olmasn, bende yapıldı testler.
Dr ye gorunun derim igneler kotu etki birakmis olabilir dr degilim ama bendeo igneden kullandiktan sonra adet görememistim dr ye gitmistim sizde bi dr ye gidinMerhaba,ben 7 aylık evliyim 21 yaşındayım evliliğimin başında doğum kontrol hapı kullandım çok fazla mide bulantısı yaptığı için 1 Ekim'de 3 aylık igne yaptırdım bı daha da yaptırmadım 4 aydır korunmasız ilişki yaşadığım halde hamile kalamiyorum sizce ne zaman kalabilirim tecrübeniz var mı
Gittim prolaktin değerim yükselmişDr ye gorunun derim igneler kotu etki birakmis olabilir dr degilim ama bendeo igneden kullandiktan sonra adet görememistim dr ye gitmistim sizde bi dr ye gidin
Ona gore ilac vermistir sanirim insallah Rabbim o duyguyu tatmayi nasip etsin isteyen herkezeGittim prolaktin değerim yükselmiş
O zamanlar size ne verdi doktor prolaktin kaç olmustu ? Birde hamile kaldınız mı ?Gittim prolaktin değerim yükselmiş