Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oha. bunu simdi ogrendim.Evlenmeden önce de bebegini aldirmissin.
Vicdanin sizlamamis olmali ki yine aldirmayi düsünüyorsun..
Yazik.
Bunu görmemiştim. Şaşkınım.Evlenmeden önce de bebegini aldirmissin.
Yazik.
Eşinin uyguladığı şiddeti konu sahibi bebeklerine uyguluyor, hayat işte büyük balık küçük balığı yutuyor..Evlenmeden önce de bebegini aldirmissin.
Yazik.
Sabah yatak odası kapısını yumrukladi aç isim var diye actim araba anahtari nerde lazim dedi ben de bana lazim cok isim var dedim beni zorlama dedi napcan bu sefer de burnumumu kircan diye aşağılık aciz dedim ciktim evden emniyete gittim polis iki saat laf anlattı sikayetimi almadı is buyur dedi bi daha yüzyüze bakamazsiniz falan aradilar onu bi konusturalim dediler teli kapaliydi. Gece gelmeliydin darp raporu icon dedi. Fotoğraflar var cigliklarimi ust kat duymustur sahit olurlar dedim. Simdi akrabaları bile sahit olmuyo insana dedi evden n ayril biraz dinleyin kendinizi dedi ben yarın gelirim dedim inanamadim agladim aglafim cikt o m ordan annemlere geldim bu gece de annemlerdeyim[/QUOTE]l, post: 38022671, member: 433084"]Ne yaptınız acaba, gittiniz mi şimdi karakola sabah oldu ya merak ettim?
Öncelikle haddinizi bilin!size sormuycam uzatip uzatmamayi.uzatan sizsiniz ben degilim..benim muneye yazdgim yoruma siz neden atladiniz az önceki yorumada yaptiginiz gibi!! Siteyi takip ediyosunuz ama nerde nasil mesaj yazilmasi gerektgini bilmiyosunuz..benim mesajima alıntı yapıpda öldürmek dahamı iyi DİYEMEZSINIZ!!! madem insanlara mesaj vermek istiyosunuz genel yorum yapicaksiniz her yoruma Atlamıycaksinız..ALİNTİDA yapmayin mümkünse gereksiz yere germeyin beni. Polemik yaratmaya calismayin!!
Ben ona defalarca sordum teli de kapaliydi yuzume bile bakmadı cevap vermedi kime konuşuyorum cvp versene diyorum o saate kadar bekledim sonucta en son tepki versin diye firlattimCanim kizma sende kocani provoke etmissin esin avukat isleri baslarindan askin oluyor cok yoruluyorlar gece gec geldiyse nedenini soraydin hemen üzerine kazak atmakla bagirip cagirmakla iyi yapmamissin,erkekler dayanamiyor böyle seylere .Yaptiklari güzel degil kabulode edilecek gibi degil ama dedigi gibi 1 hafta düsünün ,bebeginide aldirma büyük günah hem o su an canli öyle kolay degil sonra cok üzülürsün.Allah c.c sana kolaylik versin.
Yo Özür dilemedi. bu is yurucek mi yurumucek mi diye heralde dusunucez. Dun evime gittik annemle esyalarimi topladık eve gittiyse anlamıştırBebeği olupta boşananlar ne yapıyor ? Şimdi dusunmeyın bunları. Bebeğinizi sevdiğinizi soyluyorsunuz, o zaman sıkıca sarılın ona. Uzulmeyın, uzmeyın şimdi onu. Sakinleşin uyuyun.
İkinizde fevrı davranmışsınız. Bana kızmayın ne olur; bu yaşadığınız şiddet evet ama ustunuze yuruyup dovmemiş sizi. Yani ne bileyim ya cinnet anında elindekileri fırlatmış.
Bu affedilmez bir durum evet fakat çozulmeyecek bir hal değil.
Eğer yoksa size başka hataları , uff tıkandım.
Yani oyle çabuk bebeğimden vazgeçiyorum demekle olmaz. İnsanların yüreği katılaşmış.
Can olana sperm demek sıyrılmaktır sadece.
Dusunun şimdi kanamanız var ne yaparsınız onu kurtarmaya mı çalışırsınız yoksa o anda olan olsun mu dersiniz.
Kırgın ve kızgınken herşeyden vazgeçer insan. Gün doğduğunda iyiki doğmuş ve iyiki yaşıyorum der. Anlatabiliyor muyum?
Bir hafta sende dusun demişya size , ozur dilemedi mi ? Neyı dusunecekmişsiniz.
Ben arkadaşın yorumunu alıntı yaparak onun yazmış olduğu şey hakkında kendisine soru sordum..fakat siz benim mesajımı alıntı yaparak benim söylemediğim birsey hakkında yorum yaptınız..ben bebeği aldırmakla ilgili birsey söylemediğim halde, siz söylemişim gibi aldırmaktansa sosyal hizmetlere vermek daha iyidir dediniz ben bundan bahsediyorum..mesajimdan alintı yapıp söylediklerime tabi ki de cevap verebilirsiniz..ama benim söylemediğim birsey hakkında benden alıntı yaparak konuşursanız beni zan altında bırakmış olursunuz..bunu dışardan okuyan insanlar sanki ben bebeği aldır demişim gibi algılayabilir..ben bundan bahsediyorum hanfendi.neyle ilgili yorum yaparsanız yapin,genel yapın..bana söylemek istediğiniz birsey varsa o zaman alıntı yaparsiniz söylemek istediğim şey bu yorum yapmayın demiyorum ben size..Istedigime istedigim gibi yorum yapma ozgurlugum var.benim hadddimi bildirmek degil sizin kimsenin haddi degil.buraya siz yorum yaziyorsaniz size cevap verme hakkimda var.siz diger arkadasin yorumuna nasil ATLAYIP! yorum yaptiysaniz benim yaptigim yorumuda sorgulayamazsiniz.
daha oncede dedigim gibi mesajlarimda genelleme var.siz nasil okuyorsunuz bilmiyorum ama ister sinirlenin ister sinirlenmeyin o sizin sorununuz!!!
Ben toptan allaha inanmıyorum ve bunun da seni ilgilendirdiğini hiç düşünmüyorum, dinine uygun davran madem kimseye hakaret etmek senin haddin değilO
Tum canlilar uruyor evet ama hepsi allahin ol demesiyle oluyor obebegi rahme annesi koymadi onu allah yaratti. Cocuk yapilmaz allah verir ayrica dogup dogmayacagida gatantisi yoktur. Nasip kiamettir ne kadar emin sin gelecegide mi goruyosun.yarinini kim gatantiledi senin ya aldircakmis yok melek deyilmis. Sen kim oluyosun da allahin verdigi cana kiyiyosun o cocugun gelecegini senmi yazdin su kustah liga bak ya pes!