- 23 Nisan 2012
- 214
- 47
- 323
Ben aydindayimOff nerelısın sen yaa kıyamam vallahı ..
Keske yakın olsak sanada bebegınede bakardım..ıyı arkadasda olutduk..dık dur uzulme ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aydindayimOff nerelısın sen yaa kıyamam vallahı ..
Keske yakın olsak sanada bebegınede bakardım..ıyı arkadasda olutduk..dık dur uzulme ..
Aydın nere ben nereBen aydindayim
Tabi ki hiçbirimiz istemeyiz küçücük masum bir bebek doğmadan yaşam hakkı elinden alınsın..ama işte bazen işler olmasi gerektiği gibi gitmiyor mesela örnek vereyim diyelim ki benim eşim şuanda yanımda yatarken arkadaşın eşi tencere tava fırlatıyor kafasına..değilim ama benimde hamile oldugumu varsayalım,şimdi konu sahibiyle kıyaslayalim mesela ayni psikolojide bakabilirmiyiz karnımızdaki bebeğe? Bekara karı boşamak kolay misali oluyor yani yapılan olumsuz yorumlar..sadece sizin içinde demedim yanlış anlamayın siz yine sakice yazmışsınız şimdi ne topa tutanlar gelir daha izleyin görün..Canım haklısın kımımızde bu seylerı okuyup ofke sınır patlaması yasıyorz ...
Odü koptu zaten eve polis doldurcam 186 aricam dedim sen rezilsin yaparsin dedi ama sabah olsun yapicamAydın nere ben nere(
Ben senın yernde olsam hem bosancaksam kocama ders vermk ısterdım...
gıder 155 arardım.onlarda evı gelıp kocnı yakapaca gtrseler butun sınırım gecerdı..onada ders olurdu..
Canım evlıyım ben yenı kurtaj oldum 3 hafta olmadı.Tabi ki hiçbirimiz istemeyiz küçücük masum bir bebek doğmadan yaşam hakkı elinden alınsın..ama işte bazen işler olmasi gerektiği gibi gitmiyor mesela örnek vereyim diyelim ki benim eşim şuanda yanımda yatarken arkadaşın eşi tencere tava fırlatıyor kafasına..değilim ama benimde hamile oldugumu varsayalım,şimdi konu sahibiyle kıyaslayalim mesela ayni psikolojide bakabilirmiyiz karnımızdaki bebeğe? Bekara karı boşamak kolay misali oluyor yani yapılan olumsuz yorumlar..sadece sizin içinde demedim yanlış anlamayın siz yine sakice yazmışsınız şimdi ne topa tutanlar gelir daha izleyin görün..
Rezıl ne yaa yap sımdı vallahı onlar yakapaca alırlerken degme keyfıme belıme terlık fırlatmak he.onlar onu aldıktan sonra gıder cayımı demler ohhhh mıs gıbı ıcerdım..T
Odü koptu zaten eve polis doldurcam 186 aricam dedim sen rezilsin yaparsin dedi ama sabah olsun yapicam
Geçmiş olsun canımCanım evlıyım ben yenı kurtaj oldum 3 hafta olmadı.
O yuzden onlarıda sınırle yazdım..
Saol canım..Geçmiş olsun canım
Oyle mi cok üzüldüm gerçekten cok . Ben alinmadim sadece ne yapacağımı şaşırdım hassasiyetini anladım simdi daha iyi.inşallah sagsalim bebeklerin olur huzur icinde buyurler üzülme senin elinde degil ki bebegin ömrü kaderi boyleymis cok gecmis olsun cok üzüldüm[/QUOTE]UOTE="askflozofu, post: 38019218, member: 573743"]Canım evlıyım ben yenı kurtaj oldum 3 hafta olmadı.
O yuzden onlarıda sınırle yazdım..