Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim ama takıları bendewn habersiz aldıklarını nasıl ispat edebilirim kendi verdi diyebilirler delili yok kiCok geçmiş olsun canım çok üzüldüm yaşadıklarına Allah kimseye yaşatmasın.
Eşine gelince Allah onu ıslah etsin, sen kendin için dua et, senin için ne hayırlı olacaksa, nasıl mutlu olacaksan o şekilde. Allahın sana yol göstermesi için dua et.
Olurda boşanmaya kesin karar verirsen sana takılanlar ı nasıl elinden aldılar bir bir anlat mahkemede hepsini bütün haklarını iste hiç bir şey yanlarına kalmasın, hiç bir halkından feragat etme sakın !
Böyle insanlara daha da fazlasını yapmak gerek bir daha can yalamasınlar diye güzelce can yakmak gerek...
Çok teşekkür ederim ama takıları bendewn habersiz aldıklarını nasıl ispat edebilirim kendi verdi diyebilirler delili yok ki
Borçları ödendi degilmi o takılarla?Çok teşekkür ederim ama takıları bendewn habersiz aldıklarını nasıl ispat edebilirim kendi verdi diyebilirler delili yok ki
Evet borcu ödenmiş şimdide geçmiş yıllardan kalan 8 binlik senedi varmış onu da döndüğü muzde odeyecektik tabi artık herşey değişti benim bir avukatla görüşmem lazım saolunAyrica ekliyorum.... acaba yanlış mi hatırlıyorum diye düşündüm şuan baktım onların altınları sizin onlara verdiğinizi ıspat etmeleri gerekiyor aksi durumda altınların hepsini vermek zorundalar diye kanun maddesi var :)
Bende içimde savaşıyorum aileme söylediğim anda geri dönüşü olmaz aslında bekledim kirdiklarini toplamasını kafasında ne var bilmiyorum ama tabiki gidince mecbur kobusucam ailemle teşekkürler
Ah canım benim ne demek sana bir az olsada yardım edebildiysem ne mutlu bana o 8 binlik senedin fotokopisini al gizliden memlekete dönmeden önce farketmesi zor olur.... onuda kanıt olarak sunarsınız borçları olduğunu...Evet borcu ödenmiş şimdide geçmiş yıllardan kalan 8 binlik senedi varmış onu da döndüğü muzde odeyecektik tabi artık herşey değişti benim bir avukatla görüşmem lazım saolun
Haklısınız çok fazla inandım güvendim sevdiğine canını veren bir tipim eşimle konuşmuştuk artık öncelik bizim hayatımız yapmamız gerekenler var diye tamam demişti ama ailesi kene gibiler bir kaç aydır eşim evine para veremediği için babası onunla konuşmuyor ama biz şimdi döndüğümüzde paralı olduğunu bildiği için hemen arar hayatımda en nefret ettiğim şey yalan bunu onunla ilk tanıştığında söyledim ve sık sık hatırlatayım o günü ama yalanın ortasına dustumNeden evlenmediginiz bi adama parasinizi verirsinizki resmen kullanmislar sizi daha fazla kullanamiyacagini anlayincada darp etmiş pislik herif daha fazla borcunada ortak olmayin oh ne güzel ya gelin çalışsın onlar yiyip içsin ler insanlar ne ara bukadar yuzsuzlesti duzelecegini sanmiyorum hersey ortada umarım bundan sonra kendi kararlarinizi kendiniz verirsiniz sü erkekleri bukadar simartmayin ya
Yazdiklarinizda küçük caplida olsa eşimi gördüm. .Kardeşim disardan okuyorum giris yapmadan sirf senin icin giris yaptim..
Yalani siz üzülmeyin diye değil aliskanlik yaptigi için söylüyor..
Ikincisi boşanin.. daha ne duruyorsunuz ki yaninda birakin asagilik herifi ve aileyi cocukta yok.
Adam olmaz bunlardan ben benimkini adam edemedim ama bir bebegim var maddi özgürlüğümu ele alonca bosanmak istiyorum.
Eşimin borcu bekar oldugundam beri varmis ben bilmiyordum oylesine sorumsuz bir insanki bur tl lik borcu 1000 tl olmadan ödemez haciz kapiya dayanmadan ödemez.. ikincisi altinlarimi isterken bana şiddet gösterdi ben yine birakamadim cunku evlenip ayrilmis dul damgasi yemek zoruma giderdi o zamanki aklimla..
Sonra cocuk istedim cocugumuz oldu o sirada ne borclar ödendi ailesi tarafindan arkamdan yapilan islere mi yanayim birde bu adamda cocuk yaptigima mi bilemedim..
Sende ağzına geleni say özellikle o kp re yuzsuzmu gurursuzmu koskocaman adam ayıp yaHaklısınız çok fazla inandım güvendim sevdiğine canını veren bir tipim eşimle konuşmuştuk artık öncelik bizim hayatımız yapmamız gerekenler var diye tamam demişti ama ailesi kene gibiler bir kaç aydır eşim evine para veremediği için babası onunla konuşmuyor ama biz şimdi döndüğümüzde paralı olduğunu bildiği için hemen arar hayatımda en nefret ettiğim şey yalan bunu onunla ilk tanıştığında söyledim ve sık sık hatırlatayım o günü ama yalanın ortasına dustum