Çok doğru noktalara değinmissiniz teşekkürler kesinlikle tek kuruş istemem benim emeklerim hayallerim heba olmuşYalanlarla baslamis bir evlilik ve darp... Nerden tutulsa elde kaliyor. Ailenin en ufak desteğini görmediğiniz gibi hep bana modunda doyumsuz bir aile. Ne eşinizde ne de ailesinde hiç insanlık göremedim maalesef. ah bu nişanlılık dönemi keşke biraz daha ayık geçirilse. Sanırım evlilik önce kayınpederinizin aramaları da sizi yağlı kapı görüp samimiyet kurmaya yönelikmis.
Ne özür ne de başka türlü dill dökmenin onarmayacagi yaralar aldiginiz düşüncesindeyim. Darp raporu almakla iyi etmissiniz. Gidin davanizi acın, mahkemeden bir güzel uzaklaştırma tedbiri de cikarin. Nafaka çıkmaz ama tazminatınızı da alırsınız. Kendileri de aile şirketi gibi herbirinin eli diğerinin cebinde bir keseden yaşamaya devam etsinler.
Evet maalesef oysaki bu tür yalanlar çok gereksiz çok sevdiğin birinin gözünde yalancı çoban olması çok acıNe kadar çok erkek var dügün boyunca yalan söyleyen dügünden sonra herşey ortaya çıkıyor benim eşim çok takı takılacak falan bilmem ne dedi iki bin takıldı onunda bini abisine bini şahsi borcuna ve evlendik bir hafta sonra işten çıktı off hangi birini anlatayım zor
Ne dönmesi kurban olduğum. Kaç diyoruz sana. Canını kurtar.Bende içimde savaşıyorum aileme söylediğim anda geri dönüşü olmaz aslında bekledim kirdiklarini toplamasını kafasında ne var bilmiyorum ama tabiki gidince mecbur kobusucam ailemle teşekkürler
Hakikaten ya. Orkestra da nedir? Ben orkestrasız evlendim. Bi sorun çıkmadı. Saçma sapan işler . madem çok hevesli orkestraya çıkarıp ödesin parasıni.Boşanır yada boşanmazsınız bu sizin bileceğiniz iş... Zor bir durum. Allah yardımcınız olsun.
Yalnız şu örf adet adı altında yapılan rezilliklerin acilen durdurulması lazım. Bunlar evliliklerin temeline konulan dinamitlerden başka bişey değil.
Orkestra da ne Allah aşkına...
Bende içimde savaşıyorum aileme söylediğim anda geri dönüşü olmaz aslında bekledim kirdiklarini toplamasını kafasında ne var bilmiyorum ama tabiki gidince mecbur kobusucam ailemle teşekkürler
evet çok aleni ve 10 gün hiç yumuşamayan kalp....kırdıklarını toplaması mı? bu bir kavga/tartışma hadi kabul edilebileceğin en kötüsü itişme değil aleni şiddet. dudak patlatma, göz morartma.... neresi kabul edilebilir, neresi devam ettirilebilir?
adam seni paran için kullanmış orası net. gelen altınlar senin hakkındı kanunen zorla alıkoymuşlar.
elindeki darp raporunla aç davanı, düğün kasetinden de altınlarını ispat edersin onları da alıkoyduklarını söyle ve iste. elinden geleni ardına koyma. süründürmeyeceksen/boşamayacaksan da bence buralarda daha fazla medet umma.
Ben okumadım mesela.Nokta ,virgül ve paragraf ile konunu düzenlersen okuyup fikir veren daha çok olur.
Sağolun esm telefonumu kırdığı için şuan kötü bitelefonla yazıyorum ekrandn gor unmuyorkusura bakmasınNokta ,virgül ve paragraf ile konunu düzenlersen okuyup fikir veren daha çok olur.
Sağolun esm telefonumu kırdığı için şuan kötü bitelefonla yazıyorum ekrandn gor unmuyorkusura bakmasın
Ne öfke kontrolsuz adam yahu. Terbiyesiz ya. Sevgiliyken saklıyolar kendilerini heralde nasıl başarıyolarsa.Sağolun esm telefonumu kırdığı için şuan kötü bitelefonla yazıyorum ekrandn gor unmuyorkusura bakmasın
Ben şuan yurtdışı ndayim ve burasi sıkıntılı bölge sadece hastanede görev yaptım icn darp raporu alabildimcanım bu kadar tartışmanız oluyo madem seni dövüyo hiç mi oturdugun yerde komsun yok polis çağırıp götrsün adamı bi aklı başına gelsin. Ama zor süreclerden geciyosun mantıklı duşun hayt senın sonuçta yolun basındasın
Allah yardımcın olsunBen şuan yurtdışı ndayim ve burasi sıkıntılı bölge sadece hastanede görev yaptım icn darp raporu alabildim