• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık evliyim, boşanma düşüncesini kafamdan atamıyorum. ne yapacağım? (biraz uzun hakkınızı helal edin)

nevall34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
merhabalar, kendimi son zamanlarda çok yalnız hissettiğim için buraya içimi dökme kararı aldım. bir insan evliliğin içinde yalnız hisseder mi bilmiyorum ama ben bunu sonuna kadar yaşıyorum. eşimi severek ve çok zorlu yollardan geçerek evlendim, aramızda olan statü farkı ailemi hep endişelendirdi ve aile evimde yaşadığım rahat hayatın eşimin bana sunamayacağını hep dile getirdiler ve evlenmemem için hep konuştular benimle ama ben bu farklılığı hiç görmedim çünkü seviyordum ve bunların benim için zerre değeri yok. borçlarla düğünümüzü yaptık, kendi altınlarımı bile kendim aldım ailemin haberi yok :) hiçbir zaman bi talep de bulunmadım şu olsun bu olsun diye belki de hata yaptım. velhasıl evlendik ilk haftadan içime sinmeyen şeyler oldu. tatile gitmedik, tatilden kastım bi sahile gidip bi çay içmek bile beni mutlu edecekti oysa. hayatımda hiç yemek ve temizlik yapmadığım için çalışan bi kadın olarak kendimi bir anda bu hengamenin içinde buldum, eşim desen hiçbir şekilde yardım dahi etmiyor fakat dile getirdiğimde yardım ediyorum sana deyip geçiştiriyor. eşimin işinden dolayı hafta tatillerimiz denk gelmiyor akşamları görebiliyoruz birbirimizi. 3 aylık evli gibi değiliz, dışarı çıkıp el ele yürümek içinden gelip bana bi dal çiçek almışlığı gibi şeyleri asla yok. ona göre sevgi dili nasıl bilmiyorum ama ben her şeye çok duygusal yaklaşan biriyim, henüz böyleyken ileriyi göremiyorum. hata bende mi ben mi fazla duygusal yaklaşıyorum. bu süreçten geçen oldu mu aranızda

merhabalar, kendimi son zamanlarda çok yalnız hissettiğim için buraya içimi dökme kararı aldım. bir insan evliliğin içinde yalnız hisseder mi bilmiyorum ama ben bunu sonuna kadar yaşıyorum. eşimi severek ve çok zorlu yollardan geçerek evlendim, aramızda olan statü farkı ailemi hep endişelendirdi ve aile evimde yaşadığım rahat hayatın eşimin bana sunamayacağını hep dile getirdiler ve evlenmemem için hep konuştular benimle ama ben bu farklılığı hiç görmedim çünkü seviyordum ve bunların benim için zerre değeri yok. borçlarla düğünümüzü yaptık, kendi altınlarımı bile kendim aldım ailemin haberi yok :) hiçbir zaman bi talep de bulunmadım şu olsun bu olsun diye belki de hata yaptım. velhasıl evlendik ilk haftadan içime sinmeyen şeyler oldu. tatile gitmedik, tatilden kastım bi sahile gidip bi çay içmek bile beni mutlu edecekti oysa. hayatımda hiç yemek ve temizlik yapmadığım için çalışan bi kadın olarak kendimi bir anda bu hengamenin içinde buldum, eşim desen hiçbir şekilde yardım dahi etmiyor fakat dile getirdiğimde yardım ediyorum sana deyip geçiştiriyor. eşimin işinden dolayı hafta tatillerimiz denk gelmiyor akşamları görebiliyoruz birbirimizi. 3 aylık evli gibi değiliz, dışarı çıkıp el ele yürümek içinden gelip bana bi dal çiçek almışlığı gibi şeyleri asla yok. ona göre sevgi dili nasıl bilmiyorum ama ben her şeye çok duygusal yaklaşan biriyim, henüz böyleyken ileriyi göremiyorum. hata bende mi ben mi fazla duygusal yaklaşıyorum. bu süreçten geçen oldu mu aranızda
O yüzden anne babanızı dinleyin, gördükleri bildikleri bir şeyler vardır diyoruz hep.

Eğitim ve statü farkı yanında kültür farkını da getirir hemen hemen her zaman. Kültür de erkeğin kadına bakış açısını belirleyen en önemli etmendir. Sizin eşiniz belli ki alt kültürden gelen, kadına değer vermeyen, kadının erkeğe hizmet etmesi gerektiğini düşünen bir insan.

Ne kadar süre tanıyıp evlendiniz? Bunları anlamak aslında çok kolay. Ama siz sırf evlenebilmek için zaten bütün imkanlarınızı adamın önüne sermişsiniz. Adamın sizden yana bir endişesi yok, kaybetme korkusu yok. Neden çabalasın ki mutlu etmek için?

Fazla duygusal yaklaşmıyorsunuz,olması gerekeni istiyorsunuz ama şimdiki yaşayacaklarınız önceden belliymiş zaten.Yani umarım herşey istediğiniz gibi olur.

3 aylık evlilik için fazla monotonlaşmış. Evlenirken, aileler çoğu kez haklı çıkar, istisnalar var elbet. Sizin şu an yaşadıklarınızı görmüşlerdir.

Siz de evlenince yemek, temizlik yapacağınızı bilmeniz lazım. Eşinizin ise ortak yardımı lazım.

Eşinizin çalışma şartları evlenmeden önce farklı miydi? Midenize kelebek uçusurken görmeniz lazımdı.

Evlilik hoppidi hoppidi geçmez. İlk aylar daha heyecan doludur fakat sonra sonra durgunlaşır, sizinkisi erken başlamış.

Ne siz, ne eşiniz kaytarmamalı. Şu an geç kalmadınız. Düzeni başta nasıl sağlarsanız o şekilde gider. Ev işi, kendinize zaman ayırma vs. Bunları kesin ve net belirleyin.

Bi evin içine iki yabancı girmiş tanıyamamışsınız birbirinizi.
Zor yollar dediğiniz kendınızı haklı çıkarmak ıcın ailenizden gizli kendınıze altın almak mı altınsız da evlenebilirdiniz.
Eşinizin yardım etmesi mutluluk verir haklısınız
Ama Ne kadar eşler yardım etse de o evin genel sorumluluğu her daim sizde olacak bunu biliyor olmanız gerekirdi yoksa size hep hengame gibi gelir .
Bazen aşkın gözümüzü kör ettiğine inanıp etrafı dinlemekte fayda vardır umarım toparlarsınız 😔

Boşanmak istiyorsanız boşanmanız daha sağlıklı olur. Çünkü bu şekilde sağlıklı bir evlilik yürütemez iki tarafta.
Ben olsam yine de çok hızlı boşanma kararı almazdım. Daha mantıklı düşünmek için zamana bırakırdım.

Konu sahibi sakin degisir duzelir diye cocuk yapmayin.birde bu tarz odun adamlar asla incelik bilmez. Yani siz ona kendi agzinizla bir sahile gidelim cayida bir deniz kenarinda icelim deseniz bie goturur ikincide ne gerek var evde demle icelim diyecektir.yani sizin duygusalliginiz sevginiz bu tarz adamlar icin asla onemli degil. Bunun gibiler kadin hem calissin hem evi temizlesin yemegide hazirlasin benim isim gorulsun gerisi banane tarzindalar. Hastalandiginizda bakmayacaktir buda kulaginjza kupe olsun. Muhtemelen seviyosunuzdur degisecek diye bekliyorsunuz okkali bie konusma yapsanizda degismeyeceek. Bu isin sonu bosanma. Cunku adamda dusunce yok. Hep patlak verecek.o yuzden fazla zaman kaybetmeyin aileniz zaten akli basinda insanlae belliki. Size biraz kizarlar gecer. Ama bu adamdan olmaz. İnsallah altinlar gitmez benim aklima takilan o

3 aylık evlilik çok yeni, sizin şuan hergunu balayı gibi yaşıyor olmanız lazım. Dışarı çıkıp elele bile gezmiyorsaniz napiyorsunuz?
Aileler hayır diyorsa gerçekten var bir bildikleri.
Altinlari niye siz aldınız, yoksa yoktur niye olmayan şeyi var gibi gösterdiniz? 3 aylık evliyken böyle olan ilerde hiç bisey yapmaz haberiniz olsun. Korunun çocuk yapmayın

Konu sahibi sakin degisir duzelir diye cocuk yapmayin.birde bu tarz odun adamlar asla incelik bilmez. Yani siz ona kendi agzinizla bir sahile gidelim cayida bir deniz kenarinda icelim deseniz bie goturur ikincide ne gerek var evde demle icelim diyecektir.yani sizin duygusalliginiz sevginiz bu tarz adamlar icin asla onemli degil. Bunun gibiler kadin hem calissin hem evi temizlesin yemegide hazirlasin benim isim gorulsun gerisi banane tarzindalar. Hastalandiginizda bakmayacaktir buda kulaginjza kupe olsun. Muhtemelen seviyosunuzdur degisecek diye bekliyorsunuz okkali bie konusma yapsanizda degismeyeceek. Bu isin sonu bosanma. Cunku adamda dusunce yok. Hep patlak verecek.o yuzden fazla zaman kaybetmeyin aileniz zaten akli basinda insanlae belliki. Size biraz kizarlar gecer. Ama bu adamdan olmaz. İnsallah altinlar gitmez benim aklima takilan o
zaten tam düzeltiyoruz yeniden patlak veriyor, bir yerlerde bir eksik var gibi. altın mevzusu aslında abartılan kadar değil sadece takılması gereken şeyler olur onu yapmadılar. ailemin de bunu bilmemesini istediğim için kendim aldım. çalışıyorum diye gözüme çok batmamıştı o zamanlar ama şimdi düşündüğümde ne kadar kendimden ödün verdiğimi düşünüyorum.

Bende hep merak ediyorum bu zorlu yollar ne ???Bu yolları aşarken yanınızdaki adama hiç dönüp bakmiyor musunuz? Evlenince o my god!
zorsa zaten olmamalı
kolayca su akıp yolunu bulmalı sorunsuz ilişkilerde
emeklerim ,zorluklar bla bla diyorlar ne emek ettiniz mesela hazırlanıp buluşmaya mı çıktınız nedir yani
zor olan neydi

Adamın sevgi dilinin ne olduğunu bilmeden nasıl severek, ısrarla evlendiniz?

Genç kızlar, sizi seven sayan rahatlığınızı gözeten bir aileniz varsa ve yapmak istediğiniz bir evliliğe karşı çıkıyorlarsa mutlaka bir bildikleri vardır, dinleyin.

Back
X