3 aylık anne karni

Top gibi bir sertlik oluyor sırt üstü yatınca ama Dışardan belli olmuyor fazla, çok zayıf olanlarda daha çabuk çıkıyor göbek

6 tane negatif testten sonra hala neden hamile olduğunuzu düşünüyosunuz? Üstelik üstüne kaç kez regl de olmuşsunuz!
Takıntı yapmış olabilir misiniz bu durumu?

Elimden geldigince takmamaya calisiyorum fakat karnım şiş hamile karnı gibi o beni tetikliyor randevu aldim fakat emin olmak istemistim hamile olmadigima dair cunku bu gebeligi istemiyorum karnim yuzunden bu haldeyim
6 tane negatif testten sonra hala neden hamile olduğunuzu düşünüyosunuz? Üstelik üstüne kaç kez regl de olmuşsunuz!
Takıntı yapmış olabilir misiniz bu durumu?

Daha önce de denk gelmiştim. Umarım birgün olur, tekrar bir sağlık kontrolünden geçin. Bakın ben 2 aylık hamileyim fiziksel olarak en ufak bir değişim başlamadı. Daha fazla düşünmeyin ve durumu kabullenip hastaneye gidin kist vs size bu şişkinliği hissettiriyor olabilir

Yani bu gidişle dr bile hamile değilsin dese yine inanmicaksın gibi. Daha önce açtığın konulara bakıyorum da, yok hamileyken rahim aşağıda mı olur yukarı da mı, hamileyken adet olunur mu gibi tuhaf tuhaf konular.
Adetin düzensiz olması stresten de olur kistten de. Bu kadaf negatif teste rağmen hala böyle konular açmanız cidden çok komik.
Belli ki evli değilsin o yüzden istemiyosun. Keşke doğru düzgün korunsanız da bu kadar stres yapmak zorunda kalmasan.

Yorumunuz için tşk ederim

Öyle hissediyorum fakat evde ki testler negatif ztn ilk testide iliskiden 43-44 gün sonra yaptım
Niye bu zamana kadar gitmediniz ki ins dua edin kötü birşey değildir bazı kadınlar vsr kist büyüyor farkına vArmiyorlar olan rahime oluyor rahimde elden gidio ilerde anne olma durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…