- 5 Aralık 2020
- 237
- 23
- 13
- Konu Sahibi Minikkartal0812
3 aylık gebelikte karın belli olur mu? Ve sert ya da yumuşak mıdır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 tane negatif testten sonra hala neden hamile olduğunuzu düşünüyosunuz? Üstelik üstüne kaç kez regl de olmuşsunuz!
Takıntı yapmış olabilir misiniz bu durumu?
Yorumunuz için tşk ederimYani bu gidişle dr bile hamile değilsin dese yine inanmicaksın gibi. Daha önce açtığın konulara bakıyorum da, yok hamileyken rahim aşağıda mı olur yukarı da mı, hamileyken adet olunur mu gibi tuhaf tuhaf konular.
Adetin düzensiz olması stresten de olur kistten de. Bu kadaf negatif teste rağmen hala böyle konular açmanız cidden çok komik.
Belli ki evli değilsin o yüzden istemiyosun. Keşke doğru düzgün korunsanız da bu kadar stres yapmak zorunda kalmasan.
Gazdır o gazElimden geldigince takmamaya calisiyorum fakat karnım şiş hamile karnı gibi o beni tetikliyor randevu aldim fakat emin olmak istemistim hamile olmadigima dair cunku bu gebeligi istemiyorum karnim yuzunden bu haldeyim
2 ay daha bekleyin tekmelerse hamilesiniz demektir.3 aylık gebelikte karın belli olur mu? Ve sert ya da yumuşak mıdır?
Tekme hareketlenme var mı
Güzel espri...2 ay daha bekleyin tekmelerse hamilesiniz demektir.
Öyle hissediyorum fakat evde ki testler negatif ztn ilk testide iliskiden 43-44 gün sonra yaptımTekme hareketlenme var mı![]()
Tesekkur ederim...Güzel espri...
Test yapmissiniz negatif bence jinekola gidin belki rahminizde miyom kist vardır büyümüştür adet kanamalarınız da azTekme hareketlenme var mı![]()
Niye bu zamana kadar gitmediniz ki ins dua edin kötü birşey değildir bazı kadınlar vsr kist büyüyor farkına vArmiyorlar olan rahime oluyor rahimde elden gidio ilerde anne olma durumuÖyle hissediyorum fakat evde ki testler negatif ztn ilk testide iliskiden 43-44 gün sonra yaptım
Dalga geçmek için daha güzel yerler ve kişiler var onlarla daha çok eğlenirsiniz bilginiz yok ise fikrinizde olmasın iyi geceler.Tesekkur ederim...