• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık anne karni

Niye bu zamana kadar gitmediniz ki ins dua edin kötü birşey değildir bazı kadınlar vsr kist büyüyor farkına vArmiyorlar olan rahime oluyor rahimde elden gidio ilerde anne olma durumu
Sanırım zaten anne olamayacağım evlilikte olmaz zaten . Şuan tek istediğim gebelik olmaması ileride ztn ne evlilik ne annelik olma ihtimali var...

Dalga geçmek için daha güzel yerler ve kişiler var onlarla daha çok eğlenirsiniz bilginiz yok ise fikrinizde olmasın iyi geceler.
Bilgim varki yorum yaptim.nurtopu gibi bi oglum var😍
ama sen bilgin olmadigi icin soru sormussun.. zira insan bildigi seyi sormaz dimi?

Öyle hissediyorum fakat evde ki testler negatif ztn ilk testide iliskiden 43-44 gün sonra yaptım

Sanırım zaten anne olamayacağım evlilikte olmaz zaten . Şuan tek istediğim gebelik olmaması ileride ztn ne evlilik ne annelik olma ihtimali var...
Bence bebek değil 3 aylık gebelikte tekme hareket leri hissetmek çok imkansız öylede düşünmeyin anne olmasaniz bile evlenirsiniz bir gün ama tabi durumun uzu bilmiyorum saygı duyarım size

Bence bebek değil 3 aylık gebelikte tekme hareket leri hissetmek çok imkansız öylede düşünmeyin anne olmasaniz bile evlenirsiniz bir gün ama tabi durumun uzu bilmiyorum saygı duyarım size
Teşekkür ederim anlayışınız için evlilik sanmıyorum da bilemeyiz işte.

Sanırım kadina doğuma randevu almıştım bakalim ilk oma gidecegim
Bagirsaklariniz da sorun var mi acaba bağırsak yada midede kadın doğumdan birşey çıkmasa dahiliye ye de gidin 🤨 bende merak ettim randevu ne zamn bize de sonucu söylemeyi unutmayın

3 aylık gebelikte karın belli olur mu? Ve sert ya da yumuşak mıdır?
Kan testi yaptırın Allah gönlünüze göre versin kalp kırmak kabe yıkmak gibidir arkadaşlar yorumlarınıza ben bile üzüldüm sağlık ocagında gün içinde zaten hemen sonuç veriliyor olumluda olsa olumsuzda olsa gönlünüze göre olsun kendi kendinize değişiklik hissederseniz o düşüncelerden de oluyor bazen ama en erken sağlık ocagına gidip gerçegi ögrenmeniz ve kabullenmeniz gerek olumlu veya olumsuz.

Yazık olmuş o zaman :) bilgilerinizi dalga geçerek aktarabiliyorsunuz sanırım:)
Dalga geçmedim aslinda. Onca teste ragmen hala hamile oldugunuzu düşünüyorsunuz ben de bi oneri de bulundum.polemige girme gibi bir istegim yok sevmem de.iyi geceler.

Kan testi yaptırın Allah gönlünüze göre versin kalp kırmak kabe yıkmak gibidir arkadaşlar yorumlarınıza ben bile üzüldüm sağlık ocagında gün içinde zaten hemen sonuç veriliyor olumluda olsa olumsuzda olsa gönlünüze göre olsun kendi kendinize değişiklik hissederseniz o düşüncelerden de oluyor bazen ama en erken sağlık ocagına gidip gerçegi ögrenmeniz ve kabullenmeniz gerek olumlu veya olumsuz.
Teşekkür ederim bilgileriniz için

Gerçekten dalga geçmek için söylemiyorum. Önceki yazdıklarınızı da okudum. Hepimiz sizi ikna etmeye çalıştık. Sadece biz değil, testler, adetler sizi ikna etmedi. Takıntı için bir tedavi görüyor musunuz?

Gerçekten dalga geçmek için söylemiyorum. Önceki yazdıklarınızı da okudum. Hepimiz sizi ikna etmeye çalıştık. Sadece biz değil, testler, adetler sizi ikna etmedi. Takıntı için bir tedavi görüyor musunuz?
Durumum sandigibiz kdr kolay değil 3 aydan beri ben bu yükü tek basima kaldırıyorum otomatikmen deli olarak kabul ediliyorum. Haklisiniz gebe degilim sadece ben kendime konduremiyorum

Canım bence acilen bir psikolog bulmalısın ve destek almalısın.. Dünden beri birsürü millet seferber olduk inandıramadık seni.. Hamile falan değilsin..

Durumum sandigibiz kdr kolay değil 3 aydan beri ben bu yükü tek basima kaldırıyorum otomatikmen deli olarak kabul ediliyorum. Haklisiniz gebe degilim sadece ben kendime konduremiyorum
Yorumunu şimdi okudum.. Neden tek başına çekiyorsun bu olmayan yükü? Erkek arladaşın nerede sen bu stresi yaşarken? Ayrıca neden 3 ay bekledin o halde gitseydin keşke en başta doktora.. Değer mi buna..

Adam olsaydi kalırdı yanimda gitmeyi tercih etti...
Olan olmuş bundan sonra Allah karşına iyi insanlar çıkarsın. Sende dersini çıkardın artık önüne bak boşver.. Senin için ancak bi doktora gidersen rahatlayacak git muayene ol korkacak sıkılacak birşey yok..

İlişkiye girdiğiniz kişi sizi terk etti o zaman. Bu kadar obsesif durumunuz varsa ilişkiye girmeseydiniz keşke

Back