Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam aşkım not aldımSifa niyetiyle yaz bitanem
Lna16 kuzum ismim Rabia41 Meryem Süresi
Başlama Tarihi : 04.04.2022
Bitiş Tarihi :15.04.2022
Okuma Listemiz
1. Lna16 Selin
2. Rprnn Hivda
3. IcimdekiSonsuzDeniz
4. M Mavi Menekse Öznur
5. Fatmazell Fatma
6. Madammor
7. Catlak-kurabiye Merve
8. i p e k Nur
9. bir mucizee Fatma
10. MssPARE Yasemin
11. Papatyamelo
12. Pembeyuvam
13. civciv161616
14. @eunja Bahar
15. Magnifiaque Merve
16. Magnifiaque - annesi
17. madamseker Vildan
18. Teach_Mavi
19. A R Y A
20. Papatyamveben-Mavi
21. kavs-i kuzah
22. Fatmazell arkadaşı- Ayşenur
23. Fatmazell arkadaşı- Şeyma
24. Meral01
25. Tiniminimavihanim Esra
26. Fatmazell Kayınvalidesi- Semra
27. Fatmazell annanesi- Meryem
28. Hali
29. busenurkaay
30. Magnifiaque -kuzeni
31. @Btlaydnz23
32. Saliha40 Saliha
33. Nefes0858
34. ShiningLife Gamze
35. R rana20 Rana
36. -Arwen-
37. Life light
38. Bonus
39. E c e
40. A Arzumsunn
41. G Gunelhuseyn
Kızlar isimlerinizi yazdırmak isteyenler bana özelden msj atabilirler, bağışlanırken öyle daha güzel olur
Önemli
Kızlar Meryem süresinde Tilavet secdeleri var haberiniz olsun yapamayacak olan olursa özelden msj atsın bana ben yaparım Allah'ın izni ile inşallah
Bildirimler bana Lna16 ya da Fatmazell arkadaşıma etiket yapılsın kızlar Etiket olmayınca görmüyoruz o yüzden kimsenin hakkına girmeyelim
Liste de olan arkadaşlar herkes bebek niyeti ile değil herkezin niyeti farklı farklı soran arkadaşlar var bebek niyeti ile mi diye o yüzden yazayım dedim
Şimdiden Allah razı olsun hepinizden kızlar Rabbim mübarek günler de ne derdiniz, sıkıntınız varsa gidersin inşallah
Dualarımızı kabul olsun Aminnnn
Tamam canım not aldımLna16 Adım Merve Niyetim ; Kızım Meryem'i sağlıkla kucağıma almak ve evlatlarımı sağlıkla büyütmek Kısaca; Evlatlarının sağlığı niyetiyle yazabilirsin bitanemm
Not aldım canımLna16 kuzum ben Ayfer Sağlıkla bebeğime kavuşmak, kucağıma almak istiyorum Hayırlı/sağlıklı doğum için falan yazabilirsin
Ah ben seni hep Rana aklımda kalmış tamam kuzum düzeltirim niyetin varsa yaz canımLna16 kuzum ismim Rabia
Yazdım kuzucum sen bana Rana de ama listeye Rabia yazAh ben seni hep Rana aklımda kalmış tamam kuzum düzeltirim niyetin varsa yaz canım
Tamam kuzimmm sen benim için Rana sın liste de Rabia anlaştık arkadasimYazdım kuzucum sen bana Rana de ama listeye Rabia yaz
Ben okudum canım Allah kabul etsin inşAllah niyetler isimler tamamladığında duamı ederim inşAllah41 Meryem Süresi
Başlama Tarihi : 04.04.2022
Bitiş Tarihi :15.04.2022
Okuma Listemiz
1. Lna16 Selin
2. Rprnn Hivda
3. IcimdekiSonsuzDeniz
4. M Mavi Menekse Öznur
5. Fatmazell Fatma
6. Madammor
7. Catlak-kurabiye Merve
8. i p e k Nur
9. bir mucizee Fatma
10. MssPARE Yasemin
11. Papatyamelo
12. Pembeyuvam
13. civciv161616
14. @eunja Bahar
15. Magnifiaque Merve
16. Magnifiaque - annesi
17. madamseker Vildan
18. Teach_Mavi
19. A R Y A
20. Papatyamveben-Mavi
21. kavs-i kuzah
22. Fatmazell arkadaşı- Ayşenur
23. Fatmazell arkadaşı- Şeyma
24. Meral01
25. Tiniminimavihanim Esra
26. Fatmazell Kayınvalidesi- Semra
27. Fatmazell annanesi- Meryem
28. Hali
29. busenurkaay
30. Magnifiaque -kuzeni
31. @Btlaydnz23
32. Saliha40 Saliha
33. Nefes0858
34. ShiningLife Gamze
35. R rana20 Rana
36. -Arwen-
37. Life light
38. Bonus
39. E c e
40. A Arzumsunn
41. G Gunelhuseyn
Kızlar isimlerinizi yazdırmak isteyenler bana özelden msj atabilirler, bağışlanırken öyle daha güzel olur
Önemli
Kızlar Meryem süresinde Tilavet secdeleri var haberiniz olsun yapamayacak olan olursa özelden msj atsın bana ben yaparım Allah'ın izni ile inşallah
Bildirimler bana Lna16 ya da Fatmazell arkadaşıma etiket yapılsın kızlar Etiket olmayınca görmüyoruz o yüzden kimsenin hakkına girmeyelim
Liste de olan arkadaşlar herkes bebek niyeti ile değil herkezin niyeti farklı farklı soran arkadaşlar var bebek niyeti ile mi diye o yüzden yazayım dedim
Şimdiden Allah razı olsun hepinizden kızlar Rabbim mübarek günler de ne derdiniz, sıkıntınız varsa gidersin inşallah
Dualarımızı kabul olsun Aminnnn
Benim hayalim di biliyormusun seni her gördüğümde gözüm doluyorLna16 kuzum ismim Rabia
Tamam canım Allah kabul etsin inşallah öyle yap canım niyetler isimler belli olunca bağışlarsınBen okudum canım Allah kabul etsin inşAllah niyetler isimler tamamladığında duamı ederim inşAllah
Ah paremBenim hayalim di biliyormusun seni her gördüğümde gözüm doluyor
Bir kızım olursa adını rana koyucaktim oğlum olursa tuğra uyumlu olsunlar diye ama oğlum ne kızım oldu
Öyle paylaşmak istedim belki yersiz oldu ama neyse
Allah kabul etsin baharım liste tamamlandın niyet ve isimler bağışlarsın tatlımLna16 bende okudum canım Allah kabul etsin inşallah
Aslında niyetlerle okunsa sanki daha mı güzel olur tabi çoğunluk ne derseNiyetlerle olunca karışır diye düşündüm çok kişi var bilmiyorum aklıma geldi ama bilemedim çoğunluk ne derse onu yaparız parem Rabbim içimizi niyetimizi biliyor sonuçta