- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
Bugün başlayabilirsin canım ama listeyi 41 kişi yapmaya çalışıyorum o yüzden süreyi oku istersen sonrasında bağışlamasını yaparsınOkurum ben ama ne zaman başlanıcak araya giricem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün başlayabilirsin canım ama listeyi 41 kişi yapmaya çalışıyorum o yüzden süreyi oku istersen sonrasında bağışlamasını yaparsınOkurum ben ama ne zaman başlanıcak araya giricem
Sadece 1 tane okuyup kendi niyetin ile diğer liste de olan arkadaşlara da dua ediyoruz kuzum gönüllerin ne muradı varsa gibi mesela o şekildeKaç tane okunacak Kadir gecesine kadar hatimimi bitirmem lazım o yüzden katılamayabilirim
Etiket yapayım
1 kere okuyup kendi niyetini söyledikten sonra canım liste de olan arkadaşlarında ismini gecirecegiz ne gönüllerin muradı varsa gibi ekledim arkadaşımOkurum canım senin niyetine mi okuyacağım başka arkadaşa mı
Evet 1 Meryem suresi canım kendi niyetini soyleyip ardından liste de olan arkadaşların gönüllerin muradını varsa gibi dua orası sana kalmış ayın 15 ne kadar mühleti var ekliyorumBir Meryem suresi okuyacağız değil mi . Katılırım bende. Haftaya okuyabilirim.
Tamam canım ekledimTamam ben de okurum inşallah
Ekledim canımTamamdır inş ekleyin beni de
Ekledim canımBen de okurum, listeye alırsınız lütfen
Hayırlısı olsun canım başka dualar da buluşuruz inşallahRegl oldum kendi hatmimde var. Yetişmeye bilir katılmak isterdim.
Güzel Kızlar Selamlar
Hayırlı Ramazanlar olsun hepimize
Bilenler bilir beni ne kadar çok çocuk istediğimi ve o günleri sabırsızlıkla beklediğimi...
Rabbim herşeyin hayırlısını versin ve bu yolda kimseyi dara koymasın..
Gözyaşı döken, bekleyen,çabalayan herkeze nasip etsin Rabbim
Gebe kalmamızı kolaylaştırsın
Vaktinden önce çiçek açmazmış umutlar, bende sabırla bekliyorum umutlarımın çiçek açacağı günleri
Benimde bugün aklıma geldi Dedim mübarek Ramazan ayında kimin ettiği dua kabul olur bilinmez 41 Meryem süresi okuyalım bebek niyetine
Her kişi 1 tane Meryem süresi okuyup bebek niyetine hayırlısı ile gebe kalmam kolaylaşsın niyetine okuyalım istedim
Her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır..
Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın
Şimdiden çok teşekkür ederim kızlar hepinizden Allah razı olsun..
Rabbim gönlünüzden geçenleri nasip etsin size kolaylıkla, güzellikle
İsmim Selin okuyacak arkadaşlar niyetimi ismimle bağışlarlarsa çok mutlu olurummmm
ShiningLife
M Mavi Menekse
@Hogwartss
@ezgiisel
@RedGirl
@Aktif Lora
@DantelKiz
Hali
@Minnosprenses
R rana20
@Mabellee
@PiXiEE
OraEtLabora
@Nevreste
Tiniminimavihanim
@Btlaydnz23
Saliha40
IcimdekiSonsuzDeniz
@Butimar-
@asi_melek
bir mucizee
@Maya-
Rprnn
@Cemoos
papatyalikizz
Lna16
MssPARE
G Gunelhuseyn
Kuzum çok okumam var valla onları bile zor yetiştiriyorum bazılarına geç kaldım hatta. Bu seferlik kusuruma bakmayınpapatyalikizz kuzum katılmak ister misin 1 tane okuyup listedeki tüm isimlere bagıslayacagız
Tamam canım sıkıntı yokCanım çok isterdim ama çok fazla okumam var inan yetiştiremiyorum şimdi okurum deyip eğer okuyamazsam hakka girmiş olurum. Bu mübarek ramazan günlerinde Rabbim hepimizin gönlünden geçenleri kabul eylesin, sana ve bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşaAllah
Lenam listeni güncelle istersenTamam canım sıkıntı yok
Allah razı olsun duaların içinde Rabbim kabul etsin şimdi liste kapandı zaten başka dualar da buluşuruz inşallah
Tamamdır canım1 kere okuyup kendi niyetini söyledikten sonra canım liste de olan arkadaşlarında ismini gecirecegiz ne gönüllerin muradı varsa gibi ekledim arkadaşım
Sağol cnm inşallahAh geçmiş olsun kuzum kıyamam
Önemli değil canım Allah şifa versin geçmiş olsun
Başka dualar da buluşuruz inşallah
Şimdi hallettim păremLenam listeni güncelle istersen
Ah kuzum liste kapandıMerhaba ben şuan adetliyim nasıl olacak Lna16
Dogum ve evlat isteği için biliyorum41 Meryem Süresi
Başlama Tarihi : 04.04.2022
Bitiş Tarihi :15.04.2022
Okuma Listemiz
1. Lna16 Selin
2. Rprnn Hivda
3. IcimdekiSonsuzDeniz
4. M Mavi Menekse Öznur
5. Fatmazell Fatma
6. Madammor
7. Catlak-kurabiye Merve
8. i p e k Nur
9. bir mucizee Fatma
10. MssPARE Yasemin
11. Papatyamelo
12. Pembeyuvam
13. civciv161616
14. @eunja Bahar
15. Magnifiaque Merve
16. Magnifiaque - annesi
17. madamseker Vildan
18. Teach_Mavi
19. A R Y A
20. Papatyamveben-Mavi
21. kavs-i kuzah
22. Fatmazell arkadaşı- Ayşenur
23. Fatmazell arkadaşı- Şeyma
24. Meral01
25. Tiniminimavihanim Esra
26. Fatmazell Kayınvalidesi- Semra
27. Fatmazell annanesi- Meryem
28. Hali
29. busenurkaay
30. Magnifiaque -kuzeni
31. @Btlaydnz23
32. Saliha40 Saliha
33. Nefes0858
34. ShiningLife Gamze
35. R rana20 Rana
36. -Arwen-
37. Life light
38. Bonus
39. E c e
40. A Arzumsunn
41. G Gunelhuseyn
Kızlar isimlerinizi yazdırmak isteyenler bana özelden msj atabilirler, bağışlanırken öyle daha güzel olur
Önemli
Kızlar Meryem süresinde Tilavet secdeleri var haberiniz olsun yapamayacak olan olursa özelden msj atsın bana ben yaparım Allah'ın izni ile inşallah
Bildirimler bana Lna16 ya da Fatmazell arkadaşıma etiket yapılsın kızlar Etiket olmayınca görmüyoruz o yüzden kimsenin hakkına girmeyelim
Liste de olan arkadaşlar herkes bebek niyeti ile değil herkezin niyeti farklı farklı soran arkadaşlar var bebek niyeti ile mi diye o yüzden yazayım dedim
Şimdiden Allah razı olsun hepinizden kızlar Rabbim mübarek günler de ne derdiniz, sıkıntınız varsa gidersin inşallah
Dualarımızı kabul olsun Aminnnn
Niyetleri yazacakmıyiz canlar41 Meryem Süresi
Başlama Tarihi : 04.04.2022
Bitiş Tarihi :15.04.2022
Okuma Listemiz
1. Lna16 Selin
2. Rprnn Hivda
3. IcimdekiSonsuzDeniz
4. M Mavi Menekse Öznur
5. Fatmazell Fatma
6. Madammor
7. Catlak-kurabiye Merve
8. i p e k Nur
9. bir mucizee Fatma
10. MssPARE Yasemin
11. Papatyamelo
12. Pembeyuvam
13. civciv161616
14. @eunja Bahar
15. Magnifiaque Merve
16. Magnifiaque - annesi
17. madamseker Vildan
18. Teach_Mavi
19. A R Y A
20. Papatyamveben-Mavi
21. kavs-i kuzah
22. Fatmazell arkadaşı- Ayşenur
23. Fatmazell arkadaşı- Şeyma
24. Meral01
25. Tiniminimavihanim Esra
26. Fatmazell Kayınvalidesi- Semra
27. Fatmazell annanesi- Meryem
28. Hali
29. busenurkaay
30. Magnifiaque -kuzeni
31. @Btlaydnz23
32. Saliha40 Saliha
33. Nefes0858
34. ShiningLife Gamze
35. R rana20 Rana
36. -Arwen-
37. Life light
38. Bonus
39. E c e
40. A Arzumsunn
41. G Gunelhuseyn
Kızlar isimlerinizi yazdırmak isteyenler bana özelden msj atabilirler, bağışlanırken öyle daha güzel olur
Önemli
Kızlar Meryem süresinde Tilavet secdeleri var haberiniz olsun yapamayacak olan olursa özelden msj atsın bana ben yaparım Allah'ın izni ile inşallah
Bildirimler bana Lna16 ya da Fatmazell arkadaşıma etiket yapılsın kızlar Etiket olmayınca görmüyoruz o yüzden kimsenin hakkına girmeyelim
Liste de olan arkadaşlar herkes bebek niyeti ile değil herkezin niyeti farklı farklı soran arkadaşlar var bebek niyeti ile mi diye o yüzden yazayım dedim
Şimdiden Allah razı olsun hepinizden kızlar Rabbim mübarek günler de ne derdiniz, sıkıntınız varsa gidersin inşallah
Dualarımızı kabul olsun Aminnnn