- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
Saliş herkezin niyeti farklı farklı evet bebek niyeti ile çok kişi var o yüzden karışmasın başka sıkıntı da olanlar da varDogum ve evlat isteği için biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saliş herkezin niyeti farklı farklı evet bebek niyeti ile çok kişi var o yüzden karışmasın başka sıkıntı da olanlar da varDogum ve evlat isteği için biliyorum
Niyetlerle olunca karışır diye düşündüm çok kişi var bilmiyorum aklıma geldi ama bilemedim çoğunluk ne derse onu yaparız parem Rabbim içimizi niyetimizi biliyor sonuçtaNiyetleri yazacakmıyiz canlar
Ben akli selim ,sağlıklı ,tatlı ,iman sahibi inançlarını yasayacak ,salih bir evlat .. Bana benzeyen .. ins..Niyetleri yazacakmıyiz canlar
Yazdım canımCanım benim adımı da yazabilirsin Tuğçe ismim, niyetim bebeğimin olması Lna16
M Mavi Menekse kuzum sen de diğer listemizde yazabilirsin adımı
Tamam salişim bu şekilde not alıyorumBen akli selim ,sağlıklı ,tatlı ,iman sahibi inançlarını yasayacak ,salih bir evlat .. Bana benzeyen .. ins..
Gonul neler istiyorda
Bende niyetin iki kelime niyetler çoğalıyor geçen gördüm uzunca yazmışın bir yerde rabbim kabul etsin ne diyeyim tez zamanda hemdeBen akli selim ,sağlıklı ,tatlı ,iman sahibi inançlarını yasayacak ,salih bir evlat .. Bana benzeyen .. ins..
Gonul neler istiyorda
Ay ben de bana benzemesini isterimBen akli selim ,sağlıklı ,tatlı ,iman sahibi inançlarını yasayacak ,salih bir evlat .. Bana benzeyen .. ins..
Gonul neler istiyorda
O meneksede kayıtlı idi biraz değiştirdim. . Uzun yazınca okuyorlar mi onuda bilmiyorum.. iki kelime evet .. ama o iki kelime içinde cook sey barındırıyorBende niyetin iki kelime niyetler çoğalıyor geçen gördüm uzunca yazmışın bir yerde rabbim kabul etsin ne diyeyim tez zamanda hemde
Değil mi ama .. ayni giyersin ayni hareketler falan off cok guzel hayalAy ben de bana benzemesini isterim
Ya saliş rabbim biliyor tek kelime olsa da destan olsa da yeter ki kabul görsünO meneksede kayıtlı idi biraz değiştirdim. . Uzun yazınca okuyorlar mi onuda bilmiyorum.. iki kelime evet .. ama o iki kelime içinde cook sey barındırıyor
Ay bende yazayimTamam salişim bu şekilde not alıyorum
İsteyenler yazsın niyetlerini birdan isimleri ile ona göre yazayım o zaman
Aminnnn inşallah canım ben direk bebek niyetiyle yazdım sıkıntı olmaz inşallahAy bende yazayim
Rabbim hayırlı, saglıklı uzun ömürlü, eli ayağı düzgün, dinine imanına sahip çıkan ve imanla yasayan bir evlat nasip eylesin inşaallah
canım ben ÖZGE- Bebek niyetiyle41 Meryem Süresi
Kızlar isimleri ve niyetleri olanlar bana bu gece sahura kadar özelden msj atabilirsiniz ekleyeyim
Yarın da başlayalım inşallah
Okuma Listemiz
1. Lna16 Selin Bebek niyetiyle
2. Rprnn Hivda Bebek niyetiyle
3. IcimdekiSonsuzDeniz
4. M Mavi Menekse Öznur Bebek niyetiyle
5. Fatmazell Fatma Bebek niyetiyle
6. Madammor
7. Catlak-kurabiye Merve
8. i p e k Nur
9. bir mucizee Fatma
10. MssPARE Yasemin
11. Papatyamelo
12. Pembeyuvam
13. civciv161616
14. @eunja Bahar Bebek niyetiyle
15. Magnifiaque Merve
16. Magnifiaque - annesi
17. madamseker Vildan Bebek niyetiyle
18. Teach_Mavi
19. A R Y A
20. Papatyamveben-Mavi
21. kavs-i kuzah
22. Fatmazell arkadaşı- Ayşenur
23. Fatmazell arkadaşı- Şeyma
24. Meral01
25. Tiniminimavihanim Esra Bebek niyetiyle
26. Fatmazell Kayınvalidesi- Semra
27. Fatmazell annanesi- Meryem
28. Hali
29. busenurkaay
30. Magnifiaque -kuzeni
31. @Btlaydnz23
32. Saliha40 Saliha Bebek niyetiyle
33. Nefes0858
34. ShiningLife Gamze Bebek niyetiyle
35. R rana20 Rana
36. -Arwen-
37. Life light
38. Bonus
39. E c e
40. A Arzumsunn
41. G Gunelhuseyn
Not aldım canımcanım ben ÖZGE- Bebek niyetiyle
Kuzum yeni gördüm bide regli haftam birde ailecek aldığım cüzlerim var inşallah başka sefere cok teşekkür ederim
Gönlünden ne geciyorsa kuzumBen ne yazsam Acaba
Sifa niyetiyle yaz bitanemGönlünden ne geciyorsa kuzum