Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim başka okumalarım var, yetiştiremezsem içim rahat etmez sonra
Mart 28 e kadar dedik zamanı ama bakalım kalabalık okursak başlıcazzz canımCanım benim başka okumalarım var, yetiştiremezsem içim rahat etmez sonra
Burada arkadaşım yok. :) çevreme söylerim amaAllah razı olsun canım benim arkadaş topluyoruz kalabalık olalım başlıcaz inşallah varsa arkadaşınız etiketleyebilirsin kuzummm yazarım kuzum başlarken
Tamam canım olur Allah razı olsunBurada arkadaşım yok. :) çevreme söylerim ama
Hepimizden inşallahTamam canım olur Allah razı olsun
Üzülerek katilamiyorum maalesef. (Hem iki küçük çocukla namazımı dahi zor yetiştiriyorum, hem de genellikle regl halindeyim, (dogum sonrası, düzene girmesi bir seneyi bulur sanırım) temiz olduğum günler az) şimdiden Allah kabul etsin
Amin inşallah canım sağolÜzülerek katilamiyorum maalesef. (Hem iki küçük çocukla namazımı dahi zor yetiştiriyorum, hem de genellikle regl halindeyim, (dogum sonrası, düzene girmesi bir seneyi bulur sanırım) temiz olduğum günler az) şimdiden Allah kabul etsin
Kalabalık olduğumuzda başlayacağız inşallah canım1 cüz bende alabilirim ❤
Rabbim niyetinizi kabul etsin inşallah ben katılamıcam teşekkür ederim etiket için
Tamam canım Amin inşallah kabul olsunRabbim niyetinizi kabul etsin inşallah ben katılamıcam teşekkür ederim etiket için
Canım cok cok ısterdım ama ınan su 1 2 ay cok yoğun gececek yetıstıremem fılan mahcup olmak istemem teklifin için cok tesekkür ederimSelamlar Kızlar
Malum 3 aylardayız ve boş geçirmemek için aklıma bugün hatim topiği geldi
Topiğe katılan arkadaşlar isteğe göre cüz alabilir benim aklımdan geçen kişi başı 1 veya 2 cüz kalabalık olursa çabuk biter kızlar
Peygamber efendimize bağışlamak istiyorum Allah'ın izni ile..
28.03.2022 kadar zamanı var arkadaşlar
Arkadaşlarınız varsa etiketleyebilirsiniz, şimdiden hepinizden Allah razı olsun kızlar
Tamam kuzum benim Allah kabul etsin dualarını rica ederim ne demek AyşemCanım cok cok ısterdım ama ınan su 1 2 ay cok yoğun gececek yetıstıremem fılan mahcup olmak istemem teklifin için cok tesekkür ederim
Kalabalık olursak başlarız kuzum herkesin dua grupları falan var baya yoğun duruma göre bakarız başlarız inşallah canımMerhaba bir arkadaşım da bir düz alacağını söyledi :)
Tamam başlayacağımız zaman haber verirsinizKalabalık olursak başlarız kuzum herkesin dua grupları falan var baya yoğun duruma göre bakarız başlarız inşallah canım
Tamam canım yazarim mutlakaTamam başlayacağımız zaman haber verirsiniz