Bebek İkinci El 3 aydan 1,5 yaşa çoğu markalı 2. el kız cicileri..2.5 tl den 20 tl ye kadar fiyatlar.

35 tl olan yok fiyatı cnm...carters altlar bildiğin pijama kışın evede giyeceği yani..

4 lü takım yazlık değil cnm ..penye..baharda dışarda da giyilebilir..kızım durmayınca bukadar oluyor kusura bakmayın..binbir eziyetle yaptım albümü..

tommy hilfiger kışlık altı şort evet ben kilotlu çorapla giyfirdm kışın..

tabi ki siz istediklerinizi söyleyin beraber karar verelim..aslında inanın hepsi çok yeni ama bu işler böyle başlıyor biraz sanırım ,ilk defa satacağım..

albümü face de ki sayfamda da paylaştım..karar veriseniz iyi olur ona göre ayıralım içinden..soran olursa bu sefer size gitti demeyelim..

tan tersi..sadec 2-3 kere giyildi..burdaki fotolrı telefonla bilgisayardan çektm..o yüzden hepsi puslu..

cnm ayağını ölçme ihtimalin var mı? 11 cm taban...çok sağlam ateşe atsan yanmaz :)

kızım 20 aylık ayağı 13 cm..heralde 1 yaşında olur gibi..ama en sağlıklısı ölçmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…