Bebek İkinci El 3 aydan 1,5 yaşa çoğu markalı 2. el kız cicileri..2.5 tl den 20 tl ye kadar fiyatlar.

2 no..iç ölçü 11 cm..rugan sıfır ayakkabı..yurtdışı hediye..unisex..15 tl..yanlar cırtcırtlı..

kidsconnection marka

Son düzenleme:
carters 18 ay..sıfır ama 1 yaşa ancak olur ..aldık ama kafası dar olunca giyemedik..polar kapşonlu..altını biz giyiyoruız..altoyla 40 tl gibi bir fiyata aldım ..15 tl

yurtdışı..ben 35 e almıştım ...çok cici ..1 yaşa kadar olur..
7,5 tl..

1 yaş ancak bacak lastiği birazcık dar..kiloluysa olmaz..sıfır hiç giyilmedi..27 tl ye aldım..yurtdışı..10 tl..,lastikli şort,bandana,yarım kol t-shirt

0-3 ay ama zayıfasa 5. aya kadar giyer..tulum..çok cici..ingiltereden hediye geldi..5 tl

F&F marka 9-12 ay..sadece 1 kış giyildi..tertemiz..20 tl

içi polar..rengi çok daha canlı..

Son düzenleme:
yurdışı hediye ..ingiltereden geldi..çok cici elbise..3. aydan 5. aya kadra olur zayıfsa..altı kendinden şortlu..sadece 1-2 kere giyidi..7,5 tl

çok cici üst ve şort..yurtdışı hediye..ikisi..0-3 ay..5 tl..üst 5. aya kadar olabilir......5 tl

canım normalde 18 ay ama kafası dar heralde 1 yaşa rahat olur..ölçebilirim baş çevresini istersen..şimdilik bukadar daha sonra çıktıkça eklicem..

canım normalde 18 ay ama kafası dar heralde 1 yaşa rahat olur..ölçebilirim baş çevresini istersen..şimdilik bukadar daha sonra çıktıkça eklicem..

Canım çok beğendim onu ama malum tek bir şey için kargo ekonomik olmuyor Eğer başka bir şeyler ekleyeceksen ölç sen baş çevresini yoksa hiç zahmete girme tatlım.

canım üstteki carters ikili altlardan da çok cici 18 ay..ben 1 yaşında aldım onları..aynı markalar..şu anda yok ekleyeceğim..

9-18 ay arası olanları toplu alana hepsini 80 e bırakırım arkadaşlar..düşünürseniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…