• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 3 aydan 1,5 yaşa çoğu markalı 2. el kız cicileri..2.5 tl den 20 tl ye kadar fiyatlar.

2 no..iç ölçü 11 cm..rugan sıfır ayakkabı..yurtdışı hediye..unisex..15 tl..yanlar cırtcırtlı..
$Fotoðraf0153.webp

kidsconnection marka

Son düzenleme:
carters 18 ay..sıfır ama 1 yaşa ancak olur ..aldık ama kafası dar olunca giyemedik..polar kapşonlu..altını biz giyiyoruız..altoyla 40 tl gibi bir fiyata aldım ..15 tl
$Fotoðraf0154.webp

yurtdışı..ben 35 e almıştım :(...çok cici ..1 yaşa kadar olur..
7,5 tl..$Fotoðraf0160.webp

1 yaş ancak bacak lastiği birazcık dar..kiloluysa olmaz..sıfır hiç giyilmedi..27 tl ye aldım..yurtdışı..10 tl..,lastikli şort,bandana,yarım kol t-shirt
$Fotoðraf0163.webp

0-3 ay ama zayıfasa 5. aya kadar giyer..tulum..çok cici..ingiltereden hediye geldi..5 tl
$Fotoðraf0141.webp

F&F marka 9-12 ay..sadece 1 kış giyildi..tertemiz..20 tl
$Fotoðraf0164.webp

içi polar..rengi çok daha canlı..

Son düzenleme:
yurdışı hediye ..ingiltereden geldi..çok cici elbise..3. aydan 5. aya kadra olur zayıfsa..altı kendinden şortlu..sadece 1-2 kere giyidi..7,5 tl
$Fotoðraf0142.webp

çok cici üst ve şort..yurtdışı hediye..ikisi..0-3 ay..5 tl..üst 5. aya kadar olabilir......5 tl
$Fotoðraf0143.webp

canım normalde 18 ay ama kafası dar :( heralde 1 yaşa rahat olur..ölçebilirim baş çevresini istersen..şimdilik bukadar daha sonra çıktıkça eklicem..

canım normalde 18 ay ama kafası dar :( heralde 1 yaşa rahat olur..ölçebilirim baş çevresini istersen..şimdilik bukadar daha sonra çıktıkça eklicem..

Canım çok beğendim onu ama malum tek bir şey için kargo ekonomik olmuyor :( Eğer başka bir şeyler ekleyeceksen ölç sen baş çevresini yoksa hiç zahmete girme tatlım.

canım üstteki carters ikili altlardan da çok cici 18 ay..ben 1 yaşında aldım onları..aynı markalar..şu anda yok ekleyeceğim..

9-18 ay arası olanları toplu alana hepsini 80 e bırakırım arkadaşlar..düşünürseniz..

Back