Bebek İkinci El 3 aydan 1,5 yaşa çoğu markalı 2. el kız cicileri..2.5 tl den 20 tl ye kadar fiyatlar.

Bana msj attiginuz tele msj attim ben bir arkadastan da alisveris yaptim yarin hsesap
no suna bankamatikden gondericem becerebilirsem sizinlede ayni
sekilde yapariz ins

cnmm şöyle söyleyim bana multimeday mesaj geliyo diye bir mektup resmi döndü tlf de bekledm bekldm gelmedi msj kayboldu yani sen mesajı metin diye değil resim gibi göndermişsin o yüzden msj başarısız oldu..ben de yanlışlıkla oldu diye düşünmüştüm..tlf doğru yoksa..

elbise ve lastikli şort..sonradan üst gibi giydik 10 kg a kadar olur..

yurtdışı..ben 35 e almıştım ...çok cici ..1 yaşa kadar olur..
7,5 tl..Eki Görüntüle 966974
Bunu cok beegendim ama kizim suan 9 aylik yaza giydirebilirmiyim cok kilolu bi bebek deil olur heralde?bide baska bisey ekliycekmisiniz guzel urunler ama bize pek uymadi yeni biseyler eklersen tek urun icin kargo vermiyim

cnm bu mini takım kızım şu an 10 kilo yine de altı giydirmedim ama üst askılı bluz niyetine oluyor...yeni buldukkça ekliyorum..

bu arada üstteki yeşil elbise şort takım da (şapkası da var) 9 kiloya kadar oldu bize..

ürünlerin çoğunu burda bir arkadaş istedi ama bir türlü netleşmediği için hala hepsi duruyor...

takipte olursanı bundan sonraki küçülenlerimizin hepsi harika olacak...hepsi de marka..artık büyüdük daha şıkız :)

ben pembe elbiseyi begendim satılmadıysa tabı kızım suanda 3 aylık 6kg sisko biraz elbise kac aylık yazın kızıma olurmu birde kargoyu bizmi oduyoruz sizmi bilgilendirirseniz sevinirim teşekkurler birde o kırmızı ayakkabıları yenı gordum onların fiyatı nedır

Son düzenleme:
Ben burdayim istediklerime hala talibim yeni koydunuz lcw uclu takimida beyendim
ama fiyat goremedim p.tesi netlesip artik alayim nasil olcaksa istediginiz gibi
odemeyide yapayim iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…