- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
Sagol canım vakalım Hayırlısı artık )çok sevindim canım, güzel haberler almana. ilaçla hallolur inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canım vakalım Hayırlısı artık )çok sevindim canım, güzel haberler almana. ilaçla hallolur inşallah.
brnde evlenmeden önce 52.53.55 zor görüyordum evlendim bide üstüne bebek için tedavi gördüm oldum 67 kilo o kadar da dikkat ettim ama aldım yine inş gidecek ama )20 kilo aldığına göre hep çok zayıf hamile kalmışsın demektir. önce vücut eksiklerini tamamlamıştır.
ben diyet yapmak zorunda kaldım hamileyken, şeker yüklemesinde şekerim çıktı.( yüklersen çıkar tabü)
ondan az aldım. her şer'de bir hayır işte
evlenir evlenmez hatta çıkarken kilo almam kesinlikle eşimin yeme şeklinden oldu karşında iştahlı biri olursa senin de iştahın açılır.
yemek yemeyen çocuklar için masada sizde oturup yiyin diye boşuna demiyorlar
Iyisin iyisin maşallahsabah 10:00 = 2 haş.yum 0
1 dilim ekmek 12
az peynir 1
8 zeytin 1
öğle 15:45 = 12 tane fındık(işyerinde) 3
akşam 17:30= tavuk göğsü sote 8 tavada 8 imiş.
roka-tere 0
8 ceviz 4
10 badem 6
az yoğurt (keten tohumu ilaveli)1,5 toplam =36,5
Sagol canım uzat ayaklarını dinlen canımSelam kızlar.sabah 69 çıktım.hsonu artar sanırım.@ecrin87 canım geçmiş olsunçok yoğun bir gündü.cok yorgunum.
Sekizden ona kadar uyudum.şimdi çocuğu uyutup biraz eşimle takılıcam.Sagol canım uzat ayaklarını dinlen canım
anladım canım çok sagol bilgi için benim gibi mi olmuş oda sonuç ne zaman çıkacamış acba 3 ay ne ilaç kullanacak adını sorabilirmisin merak ettim :)Sekizden ona kadar uyudum.şimdi çocuğu uyutup biraz eşimle takılıcam.
senin durumunu şu an bir arkaşım yaşıyor.parça alındı. 3 ay ilaç kullanacak.allah acil şifa versin sana da canımmm
Sorayım canım.önce ilaç tedavisi görecekmiş.sonra bir daha parça alınacakmış.iyileşmemişse rahmi alınabilirmiş.öyle anlatmıştı canım.anladım canım çok sagol bilgi için benim gibi mi olmuş oda sonuç ne zaman çıkacamış acba 3 ay ne ilaç kullanacak adını sorabilirmisin merak ettim :)
ay allah korusun yaaa arkadaşın kaç yaşında canım onda pko falan var mıSorayım canım.önce ilaç tedavisi görecekmiş.sonra bir daha parça alınacakmış.iyileşmemişse rahmi alınabilirmiş.öyle anlatmıştı canım.
Yok.yaşı biraz büyük canım.belki de o yüzden alinma durumu var.yaşla sana yakin değil yani.ay allah korusun yaaa arkadaşın kaç yaşında canım onda pko falan var mı
korktum yaa bende bugün ilaca başladım ilaç bitince adet olacakmışım sonra kontrle gideceğim bakalımYok.yaşı biraz büyük canım.belki de o yüzden alinma durumu var.yaşla sana yakin değil yani.
Dedim ya o yaşlı. Seninki onun ggibi olmaz.korkacak bir sey yok canım.dediğime pişman oldum yaa.korktum yaa bende bugün ilaca başladım ilaç bitince adet olacakmışım sonra kontrle gideceğim bakalım
yok canım yaa pişman olma sakın bende dktorum gibi pipirikliyim galıb a:) ama araştırdım pkolularda bu durum çok oluyormuş canım ben doktoruma çok güveniyorum :) sıkıntıı ok sıkma canını :)Dedim ya o yaşlı. Seninki onun ggibi olmaz.korkacak bir sey yok canım.dediğime pişman oldum yaa.
korktum yaa bende bugün ilaca başladım ilaç bitince adet olacakmışım sonra kontrle gideceğim bakalım
Ecrincim gonlunu ferah tut, endiselerimiz bizi bulur, kotu dusuncek hic bisey yok insallahyok canım yaa pişman olma sakın bende dktorum gibi pipirikliyim galıb a:) ama araştırdım pkolularda bu durum çok oluyormuş canım ben doktoruma çok güveniyorum :) sıkıntıı ok sıkma canını :)
yok tabi ki canım :)) sıkıntı yok :))) sagolEcrincim gonlunu ferah tut, endiselerimiz bizi bulur, kotu dusuncek hic bisey yok insallah
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-410760.htmlyok tabi ki canım :)) sıkıntı yok :))) sagol
Nerelerdesin yaramazhttp://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-410760.html
günaydın canım şu yukarıdaki linki bir incelermisin belki faydası olur
Hem de ne sıkma.çok üzüldüm söylediğime.dediğim gb o yaşlı, 50 yaşında.onunla sen bir değilsin.menepoza girmiş biri.pimpirikli olman çok normal.ben olsam ben de senin gb olurdum.ha bir de ben pco hastalarında böyle bir şey olduğunu ilk defa duyuyorum.rahatladım şimdi.boşuna üzülmüşüm.yok canım yaa pişman olma sakın bende dktorum gibi pipirikliyim galıb a:) ama araştırdım pkolularda bu durum çok oluyormuş canım ben doktoruma çok güveniyorum :) sıkıntıı ok sıkma canını :)