Selam kızlar diyetler nasıl gidiyor.Benim menüm hergün aynı buraya diyet listemi yazmıştım ilk sayfalarda var...10 gün oldu başlayalı ama tartımda anlamıyorumya vermişmiyim almışmıyım bi 85-86 çıkarıyo bi 83 anlamadım gitti. dijital tartı( verdimmi vermedimmiya off stres yaptı
Selam kızlar diyetler nasıl gidiyor.Benim menüm hergün aynı buraya diyet listemi yazmıştım ilk sayfalarda var...10 gün oldu başlayalı ama tartımda anlamıyorumya vermişmiyim almışmıyım bi 85-86 çıkarıyo bi 83 anlamadım gitti. dijital tartı( verdimmi vermedimmiya off stres yaptı
Slm kislar bn lahana diyeti yaptım motive amaçlı 1 hafta 6 kilo ile rekor kırdım bugün diyetisyene gittim güzel bir liste hazırladı ayda 4 5 kilo hedef belirledik 13 fazlam var onu ver meye uğraşıyorum kiste söyle
sabah ac karnına limonlu sıcak su 2 bardak
klasik peynir yağsız kibrit kutusu büyüklüğü 2 dilim tam bgdy ekmeği 4 zeytin bir haşlanmış yumurta bol yeşillik
Ara bir kase yoğurt 3 yemek kaşığı yaban mersini 10 badem ben kendim yulaf ekledim karıştırılarak yedim biraz kuvvetli oldu ara ben kisicam biraz malzemeyi.
Aksam ise 8 kaşık sebze bir kase cacık yogurt 2 bardak ayran veya salata 2 dilim ekmek bir kasede corba bu menu bana göre cok fazla ben kisarak yiyeceğim .
Ara iki porsiyon meyva
Bukadar cokkuvetli bir menu ac kalinmaz asla ben 2 öğün Beslen en biri olarak tabiki. .
Lahana diyetini bizimle paylasirmidin canim merak ettimde .))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?