• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda 15 kilo diyetini deneyen var m?

Tiptoniq canım nerelerdesin ya gözükmüyorsun :a015: diyetin nasıl gidiyor merak içindeyim eğer yapabilirsen canım sende protein diyetine başla kaydirigubbakcemile5

Canım drsh. okul derkn gremedim.Güzel gidiyo canım,arkadşLarla spora başLadık kaydirigubbakcemile2 Yediklerme dikkat ediorum işde kaydirigubbakcemile4 xOxO

mrh kızlar benide aranıza alırmısın bende 15 kilo vemek istiyorum ve en çokd aeşimi şaşırtmak için neler yapıyorsunuz nasıl bir diyet uyguluyorsunuz banad yardımcı olurmusun neler yiyip neler yemiyorsunuz :(:(

Tmm tatLım eLimden geldiğince giricem a.s. H.geldin canım tabi aLırız sewe sewe ben yarın 1 ayda 10 kiLo diyetine başLıyorum kaydirigubbakcemile4

tamam canım ben protein diyetine yarın yeniden başlayacağım tam uymadığım için kilo aldım ama yarından itibaren harfi harfine uyacam :icecream: Sudenazz hoşgeldin canım sende a.s.

Ben sana demiştim tatLım benim moraLLer çok kötü :( kiLo verme bi yana aLdım motivasyonum 0 !! :gitme:

ewt Tiptoniq cnm bende öyleyim diyeti bıraktım kilo aldıkça alıyorum diyetisyene gitmeyi düşünüyorum artık

mafoldumbenewt Tiptoniq cnm bende öyleyim diyeti bıraktım kilo aldıkça alıyorum diyetisyene gitmeyi düşünüyorum artık

Canım ben yemeklerden önce sadece elma sirkesi içmeyi düşünüyorum aşırı iştah kapatıyo :sinifsinif:

Canım denedim ama midem çok kötü oLdu.OFF biz napıcaz ya! aLLah kahretsin benneyaptımki

Selam. Elma Sirkesi ile ilgili söylemek istediğim birşeyler var arkadaşlar. Elma sirkesini sulandırmadan asla içmeyin yasakkelime mideyi çok raharısz eder. Elma sirkesinin ölçüsünü kaçırmamak lazım. Zayıflama uğruna sağlığından olmasın kimse. Şu şekile kullanılması tavsiye ediliyor. 1 bardak ılık suya 1-1.5 yemek kaşığı kadar elma sirkesi katıp karıştırılıp içilmelidir. Ayrıca mide rahatsızlığı olanlar içinde (ya da mideye dokunduğunda) 1 bardak ılık suya 1-1.5 yemek kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı süzme bal katıp karıştırılıp içilmeliymiş. Ama bal katmanıza rağmen midenizde problem söz konusu oluyorsa Dr. a danışıp içilmesinde fayda var arkadaşlar a.s

Back
X