• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda 15 kilo diyetini deneyen var m?

kızlar ben bayramın ilk günü tam 19 ev gezdim ve sayısızzzzzzzzzzzzzzzzz baklava yedim kendimden nefret ediyorum. bu gün tekrar başladım diyete.... offfffffff offffffffffffff hem yiyorum hem vicdan azabı duyuyorum nolcak bu halim mafoldumben

diyetimde ise klasik ekmek yok ara öğünlerde meyve akşam yediden sonra bişey yemek yok yatmadan elma sirkeli ballı su sabahları yeşil çay bol ayran bol yoğurt...ha birde bir günde bir evde bisiklete biniyorum ondada 100 kalori kadar yakınca iniyorum yani yarım saat kadar başka bişi yok bu kadar sık sık yiyorum yani (tabi bir tabak mantının yerini tutmuyor yada böğreğin ) ahhh ahhhhhhhhhhh

Aynen canım bende nefret ediorum kötükedihüso Ne güzeL işte ayarlamışsın herşeyi kendine göre :) Bnde 1600 kaL. diyet yapıorum şu an gayet iyi gidiyor istersen sende onu yap 10 günde 5 kiLo a.s.

börek dediniz de annem sayesnde diyeti bozdum börek yaptı zorla yedirio :oklava: ahh bu annem var ya beni öldürecek birgün neyse yarın yine başyacam kızlar :a015:

Canım annene de soyle ben diyetteyim diye bizimkiLere söyledim ona göre dawranıoLar.Annen de zayıflamanı ve sağlıklı olmanı ister eminim. Börek yapsada yeme,annenede yaptırma börek falan hamur işi diyet yapan için de yapmayan içn de çok sağLıksız tatLım. a.s.

haklısın canım ama kıyamıyor yine ya diyet yapma diyorr.. aylardır boydan aynaya bakmıodum bugün bir baktım aynadaki ben değildim sanki karşımda ayı vardı :çok üzgünüm: yok yok bundan sonra yemekte yemicem sadece su içicem başka yolu yok kendimden nefret ediyorum bir ayıdan farkım yok :oklava:

Canım saçmaLama yemekLerini ye madem spora yükLen sende , sakın oyLe bişey yapma sağLığını riske atma sakın bak !! :mymeka:

canım başka şans kalmadı yiyorum da noluyor sadece kilo alıyorum bundan sonra yeşil çay ve form bisküvi vr hayatımda.. boyum uzasın diye süt we yoğurtta olacak..2 hafta öle devam edecem bakalm neler olacak.. haftada 2 gün de 3 km yürürüm.. sonuçları yazıcam inşalla başarırırz.. bu kilolar gidecek başka yolu yok :oklava:

ışte canım boyLe yap bencede sakın aç kalıyım deme bakaLım neLer oLcak benimde 4. günüm qzL gido kaydirigubbakcemile2

bende başladım bugün. sabah yuulaflı bisküvi yedm 4 tane yeşl çayla blrkte. öğlen bi kase çorbayı zor yedim 1 saat önce yine form bisküvi yedim bol bol su içiyorum sağlıksız biliyorum ama dewam edecem.. canım sen kaç kilo verdin tartıldın mı a.s.

Evet canım sağLıksız oLmuş,kahvaLtını güzeLce yap mutLaka diğer öğünLerden kıs bence.Benim güzeL gidiyo canım daha çıkmadım bgün 4. gün yarın sabah çıkmayı pLanLıyorum.ALLah nasip ederse,yoLu yarıladım sayıLır sositososito 10 günde 5 kiLo ya kaydirigubbakcemile2

Back
X