3 ayda 15 kg. Vereceğim. Kararlıyım.

Kızlarrrrrrr 85.7 oldum. Diyetime dondurma dışında uyuyorum. Şeker un ve bunları içeren yasak. Dondurma hariç. Onu da 1 ay sonra bırakacağım.

Merhaba evet 85,5 kg oldumndiyeti bırakınca. Olsun yeni yıla 77 kg. Gireceğim.
Tekrar başlıyorum diyete. Bugün öğlen itibari ile.

Merhaba evet 85,5 kg oldumndiyeti bırakınca. Olsun yeni yıla 77 kg. Gireceğim.
Tekrar başlıyorum diyete. Bugün öğlen itibari ile.
Merhaba ilk mesajına bakıp sona geldim hemen başlığı görüp 15 kiloyu vermişmisin diye merak etim 15 kiloyu veremesende istikrarlı bir şekilde kilo vermişsin tebrikler ara ara bocalanabiliyor önemli olan çok geçmeden toparlanıp tekrar kilo vermeye geri dönmen herkesin söylediği gibi bu kilolar üç dört ayda alınmadı ki hemende verebilesin
ben geçen sene bu zamanlar başladım o zamanki kilomdan 6 kilo eksiğim yazın 3 ay çok kaçırdığım günler oldu ama en azından verdiğim kiloyu koruyabildim şimdi tekrar başladım öyle fazla sıkı yapamıyorum seneye bu zamanlar 6 kilo daha az olsam mükemmel olur az olsun sağlam olsun arada uğrarım napıyorsun diye kolay gelsin

teşekkür ederim.

Ben de yazın 5 kilo verip şimdi tekrar aldım, bugünden itibaren başlıyorum, benim de hedefim 15 kilo vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…