3 ayda 15 kg. Vereceğim. Kararlıyım.

Diyete devam günlük

09 temmuz 2017 17. Gün
Menüm
Sabah: 1 dilim peynir, bir yumurta, 4 zeytin domates salatalık 1 dilim çavdar ekmeği,
(230 kalori)
Ara: 1 şeftali 2 kayısı (180 kalori)

Diyete devam günlük

09 temmuz 2017 17. Gün
Menüm
Sabah: 1 dilim peynir, bir yumurta, 4 zeytin domates salatalık 1 dilim çavdar ekmeği,
(230 kalori)
Ara: 1 şeftali 2 kayısı (180 kalori)
Öğle: 1 kase kabak çorbası,Salata (200 ) kalori
Ara: 2 galete, 2 kayısı (200) kalori
Akşam: yarım kase kabak çorbası, yoğurtlu semiz otu, patlıcan köz salata (250)kalori

10 temmuz 2017 18. Gün
Menüm
Sabah: 1 dilim peynir, bir yumurta, 3 zeytin domates salatalık, marul, 1 dilim çavdar ekmeği,
(220 kalori)
Ara: 2 galete ve çay (120 kalori)

10 temmuz 2017 18. Gün
Menüm
Sabah: 1 dilim peynir, bir yumurta, 3 zeytin domates salatalık, marul, 1 dilim çavdar ekmeği,
(220 kalori)
Ara: 2 galete ve çay (120 kalori)
Öğle: 1 porsiyon etli taze fasulye ve nektarı ( 300 kalori)

Gayret ve çabanı özellikle çok takir ettim bir kalori kısıtın var mı yani günü ortalama kaç call ile kapatıyorsun ? birde egzersiz yapıyormusun yoksa sadece diyet mi ?

Gayret ve çabanı özellikle çok takir ettim bir kalori kısıtın var mı yani günü ortalama kaç call ile kapatıyorsun ? birde egzersiz yapıyormusun yoksa sadece diyet mi ?
Teşekkürler sadece diyet. Spora 80 kg da başlarım. Şeker un kuruyemiş sıfıra yakın kullanıyorum. 1600 kaloriyi geçmiyorum. Haftaya dr a gideceğim. Yağdan mı nerden verdim yazarım.

vala süper baya iyi kilo vermissin ama okudum forumu bende hemen farketmiyor ya :S heleki spor yapmazsam hiç. bende acı çehre l'carnetine yeşil çay ve form çayı tüketmeye özen gösteriyorum tatlıyla şekerle hiç aram olmamasına rağmen

Teşekkür ederim. 60 ı göreceğim tartıda.

Maşallah Cordelia inşallah devamı gelir bende doğumdan sonra baslayaCagim bakalım.

Evettt diyete devam. Artık alıştım 1 ayı geçti. Herşey yolunda. Az önce çorba ve semizotu salatası yedim.
İnsülün iğnelerini 10 gündür yapmıyorum. Tokluk şekerim iyi ama açlık 115 civarı çıkıyor. Zayıfladıkça düşer umarım. Herşey güzel gidiyor. C.tesi 86 lı kiloları görmek istiyorum.

Merhabalar
Tebrikler öncelikle , diyetinizin yanında egzersiz ve ya spor yapıyormusunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…