Azminiz,başariniz daim olsun.Nerden başlasam 68 kg ile evlendim 91' i gördüm. Boyum 170 cm. Ve artık tamam diyorum. Mutsuzum aynalara küstüm. Kararlı bir şekilde bugün diyete başladım. Her gün menü paylaşacağım. İnşallah başaracağım.
Sabah: 1 dilim peynir, bir yumurta, 5 zeytin iki dilim çavdar ekmeği 3 bardak su ( su aralıklarla içiyorum.)
Ara : 1 galete 1 küçük elma
Teşekkürler seninde. Aynen devamAzminiz,başariniz daim olsun.
Kolay gelsin
Kabak çorbasini nasil yaptiniz tadı guzel miSabah: 1 dilim peynir, bir yumurta, 5 zeytin iki dilim çavdar ekmeği 3 bardak su ( su aralıklarla içiyorum.)
Ara : 1 galete 1 küçük elma
Öğlen: kabak çorbası 1 kase ( tereyağı kullanmadım.) 2 dilim çavdar ekmeği 2 kaşık yoğurt yeşil salata ( 1 kaşık zeytinyağı ile)
Hemen tarif vereyim :) 2 yeşil kabak minik doğranıp hazırlanıyor.Kabak çorbasini nasil yaptiniz tadı guzel mi
Patates olabilir kıvam olmalı yoksa su gibi olur. Hiç denemedim.Anladım da un olmasa mi acaba ??
Porsiyon başına çeyrek kaşık un. Kaşık tepeleme değil zaten. Aklıma gelmişken Kıvamı koyu gelirse su ekleyebilirsiniz. Deneyin mutlaka.Aslında 2 kaşık undan da bisey olmaz herhalde :))
Teşekkürler hepimizeKolay gelsin
Yeni başladım gruplara geleceğim inşallahOff bende son 15 kilo mu versem artık zayiflama gruplarının çok faydasi oluyor tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?