- Konu Sahibi Cicekkkk01
-
Bence biraz erken başlamışın çok ısrar etme bu sefer piskolojik olarak etkilenir. Kulozette biraz korkmuş size tavsiyem lazimlik alın ayakları yere bassın daha güvende hisseder ve daha kolay öğrenir.Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ve sırf yazacağım bu konu için gerçekten artık zor geliyor bana.
Kızım 31 aylık yaklaşık 3 ay önce tuvalet eğitimine başladık nerdeyse hiç söylemiyordu çok çok az söylüyordu geldiğinde ve hep altına yaptıktan sonra söylüyordu bende bebekli renkli klozet aparatı aldım belki böyle sever söyler diye yaklaşık 1 hafta söyledi dedim alıştık çok şükür sonra yine altına yapmaya başladı inanın çok sakin kalmaya çalışıyorum yumuşak ses tonuyla konuşuyorum ama artık çok yoruldum masaallah herşeyi anlayan bir çocuk neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum yürürken de geç yürümüştü doktora sormuştuk biraz tembelliği den böyle demişti acaba gerçekten tembelmi aranızda tecrübeli bu konuda bilgi sahibi olan hanımlarda yardım istiyorum tekrar bezemi başlatmalıyım bilmiyorum bilmiyorum
Gün içinde söylediği oluyor ama altinada yapıyor ben çözemedim alistimi alismadimiTuvalet eğitimi konusunda benim de bir konum vardı o günler hiç geçmeyecek gibi gelmişti.
Tam öğrendi derken kaç defa başa döndüm bilmiyorum ben de 31 ay civarı öğretmeye başlamıştım .
Önce gece ve gündüzü aynı anda biraktirmaya çalıştım gece altına yapmis ben farkına varmamışım üşütüp hasta oldu. Sonra gece uyuduktan sonra bez bağladım o uyanmadan çıkardım.
Sonra gündüzü oturttuk derken dediginiz gibi tekrar yapmaya başladı en başa döndüm annemi cagirdim. Öyle böyle derken öğrendi ama gece olayını biz de tam çözemedik . Beze başlatmayın daha zor olur sizin için aslında mantığını çözmüş de cocuk inatlasiyor işte Öyle yapıyorlar zor geliyor tuvalete gitmek
En başta öyle oluyor alışmaya başlamış bırakmayınGün içinde söylediği oluyor ama altinada yapıyor ben çözemedim alistimi alismadimi
Lazimlik uzun süre kullandik artık onu istemeyince klozet isteyince ona geçiş yaptikBence biraz erken başlamışın çok ısrar etme bu sefer piskolojik olarak etkilenir. Kulozette biraz korkmuş size tavsiyem lazimlik alın ayakları yere bassın daha güvende hisseder ve daha kolay öğrenir.
Aynı fikirdeyim sizinleBir de benim şimdiki aklım olsa 3 yaşına geldiğinde başlardım inanın bir ay bile fark ediyor etrafında 3 yaşında öğretenler üç günde tık diye öğretti ben ugrastigimla kaldım ve gece hala yapıyor o da rahatlıktan yapiyor
Bence ara verin belliki çok üstüne gitmişsin baharda havalar ısınınca başlayın hemde çok erken zaten.Lazimlik uzun süre kullandik artık onu istemeyince klozet isteyince ona geçiş yaptik
İnternette burun akması kanser sebebidir de yazıyor.İnternette 3-6 ay alışır yazıyordu yanlismi anladım acaba
Benim büyük oğlan 3,5 yaşında ve 1 günde bıraktı.Bir de benim şimdiki aklım olsa 3 yaşına geldiğinde başlardım inanın bir ay bile fark ediyor etrafında 3 yaşında öğretenler üç günde tık diye öğretti ben ugrastigimla kaldım ve gece hala yapıyor o da rahatlıktan yapiyor
Sanki bez taktigimda bir daha alıştırmaya başladığımda sanki daha uzun sürecekmis gibi geliyor bence benimde psikolojim bozuldu :))Benim kızım da 33-34 aylıktı sanırım ben hiç konusunu bile yapmıyordum kendi kendine birden bezini çıkardı ve yapmaya başladı. Rahat olun bence kendinizide onuda sıkmayın, illaki bırakacak bir gün.
Baskı yapmıyorum anladığını düşünüyordum ama anlasa zaten yapmaz altına diyorum şimdi hazır olsa zaten 3 ayda alışırdi
Sanki bez taktigimda bir daha alıştırmaya başladığımda sanki daha uzun sürecekmis gibi geliyor bence benimde psikolojim bozuldu :))
Sanırım böyle yapacağımBana göre bu konuyu tamamen kapatın , bez bağlayın, en az iki ay sonra tekrar başlayın, yaşadığı stresi unutsun.
3 aydir takmiyormusunuz bezini hic?Ben ne yapayım bezemi başlayacağım bilmiyorum
Benm kizm 23 aylik bir donem kendisi sinyal verdi erken oldugunu bildigim halde sinyal veren cocuk alistirilmali dendigi icin denedim birkac kez yapti ama baktim tam olarak alisacak gibi degil tekrar beze dondum zorlamamak gerek hem.kendinjzj hem kiziniziBaskı yapmıyorum anladığını düşünüyordum ama anlasa zaten yapmaz altına diyorum şimdi hazır olsa zaten 3 ayda alışırdi
Sanki bez taktigimda bir daha alıştırmaya başladığımda sanki daha uzun sürecekmis gibi geliyor bence benimde psikolojim bozuldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?