Çocuk Hastalıkları 3.ay dr kontrolü..yardımcı olurmusunuz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Baharcan16

MİNİK KUZUM
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
1.215
0
116
Diğer
Slm kızlar her ne kadar bende eylül annesi olsamda bir türlü aranıza katılamadım..29.09.2009 da geldi kuzum sezeryanla.Yarın kızımın 3.ay dr kontrolü var neler yapılıyo bu kontrolde aşı kartında kan idrar tahlili vs diyo.Tecrübelerinize ihtiyacım var..Sizin dr lar neler yaptı birde kızım 2 aylıkken 5 kilo civarındaydı çok mu az ?Gerçi 3 kilo doğdu ilk 2 ay 1 er kilo aldı ama yinede az gibi geliyo bana..

cnm biz 3 aylıkken herhangi bir aşı olmadık sadece özel aşısı vardı rotavürüs onu yaptırdık normla muayene etti kg boy baş çevresi... benimkininde kg 5700 dü benimkide 1kg küsür aldı aylık seninkide gayet iyi merak etme sadece emziriyomusun ben öyle yapıyorum bakalım bizimkisi 4 aylıkken nsl olcak ..

Biz rotavirüsü 2.ayda yaptırdık ama idrar tahlili kan tahlili olmucakmı yani kartta öyle yazıyo panik yaptım yine canı yanıcak diye..maşallah kuzuna canım ben sadece emzirdim ilk iki ay ama şimdi sütüm yok denecek kadar az ..günde bir yada iki kez emebiliyo yavrum..sağıyorum 30 anca çıkıyo süt oyüzden mama verdim bu ay bolca 3 saatte 100 cc içiyo. Yetmiyo yani süt maalesef bu durumada çok üzülüyorum.senağlama

valla canımb izde kan idrar yapmadılar acaba niye yapıyolarki bende anlamadım kafam karıştı?? canım üzülme olsun yine emmiş kısmeti bu kadarmış olsun aç kalmaz ya yeterki cnaı sağolsun . rotavürüs kaç doz dediler sana peki bana 3 doz dediler yani 2 kez daha olcakmışş

canım rotavirüsün 2 çeşidi var biri 2 doz biri 3 doz .3 doz olan daha fazla mikrop içerdiğinden daha kuvvetliymiş.Ama benim dr 2 doz olandan yaptı..gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…