Ah be canım napalım o zaman ben o ürünlerden sadece gömleği alayım sen çantanın yanında bişey beğen eğer çantayı istiyorsan35-36 giyorum yoksa beğendiğim ayakkabılar oldu aralarında ama maalesef ayak numaralarımız uymadı (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah be canım napalım o zaman ben o ürünlerden sadece gömleği alayım sen çantanın yanında bişey beğen eğer çantayı istiyorsan35-36 giyorum yoksa beğendiğim ayakkabılar oldu aralarında ama maalesef ayak numaralarımız uymadı (
ah be canım napalım o zaman ben o ürünlerden sadece gömleği alayım sen çantanın yanında bişey beğen eğer çantayı istiyorsan
işte bana uygun bişi bulamadım onların haricinde onlar dediğimde geriye bi çanta kaldı ben alacakların önüne geçmeyeyim en iyisi
ay canım yaaaaaçok saol gerçekten alacakların önüne geçmiym eğer yeni ürün eklersen ona göre belki fikrim değişirçok beğendiysen 10 tlden indirim yapayım canım istersen elimden çıksın maksat
Tamam canımmay canım yaaaaaçok saol gerçekten alacakların önüne geçmiym eğer yeni ürün eklersen ona göre belki fikrim değişir
Çantalarrr
Eki Görüntüle 996179 Eki Görüntüle 996208 Eki Görüntüle 996205 Eki Görüntüle 996204 Eki Görüntüle 996203 Eki Görüntüle 996199 Eki Görüntüle 996192 Eki Görüntüle 996189 Eki Görüntüle 996185 Eki Görüntüle 996183 Eki Görüntüle 996182 Eki Görüntüle 996184 Eki Görüntüle 996180 Eki Görüntüle 996209
ayakkabılar kaç numara
bnm ayağım 39 yinede tşkrler
fiyatları ne kadar
beğenirsen hediyelere de bak canımfiyatları ne kadar
en son resimdeki botun numarası ve fiyatı nedir