• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

Birtek benim dikkatimi çekmediyse biraz tuhaflık yok mu babada ?

evet baba gerçekten aşırı sakin yani telefonda konuşurken işte twitterda retweet yapın diyor filan ama yani olduğu yerde duruyor öyle ne bileyim çık ara aramalara katıl birşey yap yani evde durupra ne oluyor benim çocuğum kaybolsa polisler birlikte tırım tırım ararım ben seslenirim yani sesime gelir güvenir korkmaz diye ne bileyim yani. Öylee konuşuyor mifrofonlara annenin ortada olmaması da dikkatimi çekti anne baba uyuyormuş diye haber ama ayrılar mı acaba yanii artık neyse önemli olan bulunması hava da karardı yani tüm gün bu çocuğu kimse mi farketmez direk ormana mı gitti acaba ahh yavrum yaa acıkmıştır, uykusu gelmiştir offf düşüncesi bile zor :5:

Benim de aklıma 2008 yılında köyde evin bahçesinden kaybolan Egehan geldi, bir anda kaybolmuştu, o da 3 yaşındaydı ve hala bulunamadı...

Gel de delirme:50:

Anneler, anne adayları lütfen ama lütfen yavrum açamaz, çıkamaz, olmaz diye düşünmeyin, şimdiki çocuklar çok zeki, kapıları kilitlediğinize emin olun, balkon kapıları, penceler, bahçe kapılarına kilit takın, aslında en güzeli eve alarm taktırmak, kapı pencere açılmak istendiğinde alarm devreye girer hiç olmazsa, çocuklarınız bebek arabasındayken toplu taşıma araçlarına binmeye çalışmayın, çocuklarınızı kucağınıza alıp binin, evde kesici, delici, çocukların yutabileceği küçüklükte şeyleri ortada bırakmayın, elektrikli şeyleri kaldırın, ilaç, temizlik maddelerini çocukların erişemeyeceği yerlere kaldırın, ocakların gaz vanasını gece yatarken mutlaka kapatın.

Lütfen ama lütfen çocuklarınızı yabancılara karşı hep uyarın, bırakın sıcak kanlı olmayıversin, yabancılardan kaçsın, kimseden birşey yiyip içmesin.

İçim daraldı yeminle:50:

Yaaa mune okadar haklisinki benimde 3.5yasinda oglum var gece kapilari bir kac kez kontrol ediyorum yetmiyor cam ve balkon kapilarindaki cocuk kilitlerini tek tek kontrol ediyorum olurda cocuk gece biz duymadan uyanir cami falan acmaya kalkar uyku sersemi sonra kotu bisey olmasin diye
Valla paranoyak gibi olduk ama cocuga guven olmaz herseyi deneyip ogrenme yasindalar
Banada bu olayda biseyler tuhaf geldi sanki cocuk kacmista baska bisey olmus gibi kendileri bisey yapmis olmasinda :/ benim aklima buda geliyor gerci haberi sadece duydum denize dusen cocuktan sonra bunu cok izleyemedim yuregim dayanmadi :(( ama ne biliyim boyle anlatilan gibi sakin olan anne babalr genellikle bilgisi olan aileler oluyor insallah anne babasi bisey yapmamistir :((

Ya ben eleştirmek istemiyorum ama.dayanamıyorum
. çocuğun daha öncede cikmis gitmiş bunun önlemi alinmaz mi? Sonra kapilar kilitliydi hepimiz.uyuyorduk diyor ne kadar doğru olabilir ki... Bilmiyorum ya birde sucu komşuya bulmuş ...

Neyse inşallah Yavrucak sağ salim bulunur...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı şeyleri düşündüm ve siz dile getirdiniz babada çok sakin duruyo, umarım bulunur:43:

haberi okurken nedense seneler önce kayıp bir çocuk davası vardı.adını hatırlayamıyorum şu anda.çanakkaleye geziye giderken yolda kaçırılmıştı.sonra gerçek babasinin yanında olduğu ortaya çıkmıştı.ne alakaysa o geldi aklıma:44:

nedense benim aklıma da bu olay geldi.
Bir yandan kendime kızıyordum babayı sorguluyorum diye, şimdi yorumları okuyunca, demek ki herkesin dikkatini çekmiş.

Benim de aklıma 2008 yılında köyde evin bahçesinden kaybolan Egehan geldi, bir anda kaybolmuştu, o da 3 yaşındaydı ve hala bulunamadı...

Eskişehirdemiydi bu kayıp?Ama benim dediğim 2005-2006 da falandı.O yavru da bulunamamıştı:50:

Neyse olumsuzu çağırmayalım.Bulunacak inşallahh

aynı günde aynı olay, bi tarafta çocuğu denize düştü diye feryat figan bağıran anne bi tarafta çocuğu kaybolmuş gayet sakin tweet falanda atan bi baba:50: zordur elbette onlar içinde ama değişik geldi bana:26:

Rabbim yardımcıları olsun, biran önce bulunsun inşallah yavrucak..
Kayıp ölümden de zor.
Sağ salim bulunur inşallah.

Yaaa mune okadar haklisinki benimde 3.5yasinda oglum var gece kapilari bir kac kez kontrol ediyorum yetmiyor cam ve balkon kapilarindaki cocuk kilitlerini tek tek kontrol ediyorum olurda cocuk gece biz duymadan uyanir cami falan acmaya kalkar uyku sersemi sonra kotu bisey olmasin diye
Valla paranoyak gibi olduk ama cocuga guven olmaz herseyi deneyip ogrenme yasindalar
Banada bu olayda biseyler tuhaf geldi sanki cocuk kacmista baska bisey olmus gibi kendileri bisey yapmis olmasinda :/ benim aklima buda geliyor gerci haberi sadece duydum denize dusen cocuktan sonra bunu cok izleyemedim yuregim dayanmadi :(( ama ne biliyim boyle anlatilan gibi sakin olan anne babalr genellikle bilgisi olan aileler oluyor insallah anne babasi bisey yapmamistir :((

Bu olay için birşey diyemem ama maalesef öyle şeyler duyuyoruz ki artık insan kimseye güvenemiyor, konu komşu bile suçlu çıkabiliyor.

O yüzden lütfen anneler özellikle sizler çok dikkatli ve herkese karşı uyanık olun, çocuklarınızı kimselere emanet etmeyin, çok kötü bir öğüt belki ama ne yazık ki doğru bir öğüt:50:

Eskişehirdemiydi bu kayıp?Ama benim dediğim 2005-2006 da falandı.O yavru da bulunamamıştı:50:

Neyse olumsuzu çağırmayalım.Bulunacak inşallahh

Aile İstanbul dan ama çocuk Amasya da kaybolmuştu. 2008 yılındaydı...

Allah kimseyi evladından ayırmasın...

Offf allahim içim parçalandı ya inşallah yavrum sag salim bulunursun rabbim tum kotuluklerden korusun seni dunya cok kotu sen savunmasizz :((((((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birtek benim dikkatimi çekmediyse biraz tuhaflık yok mu babada ?

Henüz erken saatler olduğu için bulunacağını düşünüyordur.
Keşke önlem alsalarmış.
Salon kapısı muhtemelen pimapendir ve kolu indirince açılıyordur.
Ama daha öncede kaçtıysa bir çocuk kilidi taksalarmış keşke.

Şimdiki çocuklar çok zeki. Annem komşunun 2.5 yaşındaki kızını apartmanın dış kapısında yakalamıştı bir defa. Sabahın köründe anne-babası uyurken eline annesinin başörtüsüyle parlak bir poşeti almış çıkıp gidiyordu. Pamir de muhtemelen böyle yaramaz, cin gibi bir çocuk, kaçmış olması çok anormal değil. İnşallah bulunur en kısa zamanda.

Son düzenleme:
Henüz erken saatler olduğu için bulunacağını düşünüyordur.
Keşke önlem alsalarmış.
Salon kapısı muhtemelen pimapendir ve kolu indirince açılıyordur.
Ama daha öncede kaçtıysa bir çocuk kilidi taksalarmış keşke.

Artı 1`de canlı yayına saat 19.00dan sonra bağlandı. O sırada twitterda herkes panik havasındaydı, hava kararıyordu, ama baba sakindi.
off ya kafam karıştı, panikli mesajları okuyorken, babayı canlı yayında sakin görünce tuhafıma gitti.
İnşallah güzel haberler alırız.

belki adam sakin yapılıdır
herkes hemen panik olmaz ya da dışarıdan belli etmez ki

Ay cok zor bur durum
ben oglum evin icinde bir iki dakika gozumden kaybolmasina tahammul edemiyorum rabbim korusun pamir i kotuluklerden

Artı 1`de canlı yayına saat 19.00dan sonra bağlandı. O sırada twitterda herkes panik havasındaydı, hava kararıyordu, ama baba sakindi.
off ya kafam karıştı, panikli mesajları okuyorken, babayı canlı yayında sakin görünce tuhafıma gitti.
İnşallah güzel haberler alırız.

Bu acayipmiş işte...
Benimde aklıma Çanakkalede kaybolup sonra gerçek babasının yanında çıkan çocuk geldi:26:
Sağ salim bulunur inşallah ya...

Ne kadar sabah erken saatler olursa olsun insan sakin oalbilir mi ya kaybolduğunu farkettiği an delirir her yerde aramaya çıkar, yardım eder aramalara mikrofonlarda ne işi var. Zaten sosyal medyada yayılmıştı haber yani 19.00 da yayına bağlanmış hala sakin hava kararmış yani nasıl sakin olur bu kadar anlayamıyorum ben tamam dışarıdan gösteremiyor olabilir de artık o saatten sonra ne kadar gösteremez insan nasıl aramaz. Ben eşimi düşünüyorum da mahvolurdu aramadık yer bırakmazdı sadece polise bırakıp öyle beklemezdi yanii. Ben mi garipsiyorum bilmiyorum. Ama başka işler varmış gibi geliyor bana. Bulunsun artık ya önemli olan bu. Hiç mi kimse görmez o saatte. :26:

Pamir'in 1 saat kadar önce Uskumruköy tarafında görüldüğü iddiası var. Tanık ifade veriyormuş şu anda.

Back