• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

Ne kadar doğru bilmiyorum ama Sabah saatlerinde komşunun biri görmüş aslında ama bahçeye bırakmış çocuğu :47::47:

Hüseyin Avni Mutlu;
Kayıp çocuğumuz Pamir'in araması termal kameralı,iz köpekli 200 kişilik jandarma,afad,akom,akut birimlerince gün boyunca sürdürülüyor.

Arama çalışmalarına ilave jandarma,polis ve Boğaziçi Üniversitesi gönüllü grubuda katılarak arama ekibi mevcudu 500 ün üzerine çıkıyor.

Bu kadar aramaya bulunmazsa bir baska sahis var isin icinde diyecegim. Kucucuk cocuk ne kadar uzaga gidebilir ki bir basina.. Sabahtan beri de ariyorlar... SAbah salon kapisini acip herkes uyurken gitmis. Bu aile gece kapilarini kitlemeden mi yatiyorlarmis, anlamadim ki.. hem de iki gun once cocuk kacmaya kalkti diyorlar..:53: Insallah ben gereksiz yere evham yapiyorumdur ama..

Bir Allah'ın kulu da görmemiş mi çocuğu:50:
Bir lokma çocuk, sokakta tek başına görülünce hemen en yakın polis karakoluna götürülmeli, kimse mi görmedi ya:50:

Bugün mesai günüydü, mutlaka sokaklarda birileri vardı o saatte:ssz:

Aramaya katılan birisi aktardıkları:
Çocuk anne- baba uyurken evden çıkmış. Daha önce de kaybolup uzak bir yerde bulunduğu için çok geniş bir alanda arama yapılıyor. Bahçeler vs
Bir de etraf orman olduğu için dağıldı herkes. Şimdi koordinasyon merkezinden komandolar ile çıkacaklar. Her ekibe komando verecekler
Metruk, ev bahçeler de aranıyor. Havuzlar boşaltıldı, kuyulara vs. bakıldı. AKUT, AFAD, bilimum Sivil Savunma, Arama kurtarma ekipleri burada
Ama alan çok büyük olduğu için, her ihtimali düşünerek çok geniş bir arama yeniden başlıyor.

Son düzenleme:
İnşallah bulunur yavrucak:50::50::50:

Offf çok kötü oldum, Allah annesine, babasına bağışlasın bulunsun yavrucak. Küçücük çocuk nasıl da korkmuştur yavrum.
Bulunur inşallah hemen.

İnsanlar toplanmış aramaya başlayacakmış birazdan. Kuyulara bakılmak için dalgıçlar bekleniyormuş...
$BkZuEMoIcAEOzxu.jpg
$BkZtqjwCYAAbBiC.jpg

Bu kadar aramaya bulunmazsa bir baska sahis var isin icinde diyecegim. Kucucuk cocuk ne kadar uzaga gidebilir ki bir basina.. Sabahtan beri de ariyorlar... SAbah salon kapisini acip herkes uyurken gitmis. Bu aile gece kapilarini kitlemeden mi yatiyorlarmis, anlamadim ki.. hem de iki gun once cocuk kacmaya kalkti diyorlar..:53: Insallah ben gereksiz yere evham yapiyorumdur ama..

vallahi aklımı kurcalayan sorular var benimde ama önce çocuk bulunsun sağsalim inşallah sonra üzerine konuşuruz dedim ama dayanamıyorum bir iki cümle yazacam.bir yerde okudum .bir kaç gün öncede kaçmış bu şekilde ama ne kadar doğru bilemiyorum bilgi kirliliği olabilir herkes birşey yazıyor twitter da..daha öncede kaçtıysa nasıl önlem alınmaz bilemiyorum ya da başka özel durumlar olabilir.pek akla mantığa yatan bir durum değil bu.

vallahi aklımı kurcalayan sorular var benimde ama önce çocuk bulunsun sağsalim inşallah sonra üzerine konuşuruz dedim ama dayanamıyorum bir iki cümle yazacam.bir yerde okudum .bir kaç gün öncede kaçmış bu şekilde ama ne kadar doğru bilemiyorum bilgi kirliliği olabilir herkes birşey yazıyor twitter da..daha öncede kaçtıysa nasıl önlem alınmaz bilemiyorum ya da başka özel durumlar olabilir.pek akla mantığa yatan bir durum değil bu.

haberlerde dinledim babası söyledi 2 gün önce kaçmış yine babası 200 mt ilerde kendim buldum getirdim dedi...

Benim de aklıma yatmıyor.Hiç mi gören olmadı bu çocuğu?Ayağında ayakkabı bile yok diyor babası.

haberlerde dinledim babası söyledi 2 gün önce kaçmış yine babası 200 mt ilerde kendim buldum getirdim dedi...

doğruymuş demek iyide bir kez kötü şekilde tecrübe edilmiş nasıl ikincisi olabiliyor büyük konuşmak istemiyorum ama nasıl olur böyle birşey aklım almıyor:19::19:

Benim de aklıma yatmıyor.Hiç mi gören olmadı bu çocuğu?Ayağında ayakkabı bile yok diyor babası.

ormanlık bölge oluşu ve geniş bir arama alanı olması sebebiyle iyi düşünüyorum bir yerde uyuyup kaldı belkide diyorum.şehir merkezi gibi biryer değil anladığım kadarıyla o zaman görülmeme ihtmali olabilir.ya da Allah korusun biri alıp götürdüyse zaten gören olması zor:50::50::50:

Aramaya katılan birisi aktardıkları:
Çocuk anne- baba uyurken evden çıkmış. Daha önce de kaybolup uzak bir yerde bulunduğu için çok geniş bir alanda arama yapılıyor. Bahçeler vs
Bir de etraf orman olduğu için dağıldı herkes. Şimdi koordinasyon merkezinden komandolar ile çıkacaklar. Her ekibe komando verecekler
Metruk, ev bahçeler de aranıyor. Havuzlar boşaltıldı, kuyulara vs. bakıldı. AKUT, AFAD, bilimum Sivil Savunma, Arama kurtarma ekipleri burada
Ama alan çok büyük olduğu için, her ihtimali düşünerek çok geniş bir arama yeniden başlıyor.

Çitler çok yüksek değilmiş galiba tırmanılabilir boyuttaymış çocukta hiperaktifmiş biraz...

doğruymuş demek iyide bir kez kötü şekilde tecrübe edilmiş nasıl ikincisi olabiliyor büyük konuşmak istemiyorum ama nasıl olur böyle birşey aklım almıyor:19::19:

babası anlattı dinledim oda inanamıyor nasıl kaçtığına oturdukları ev müstakil villa anladığım kadarıyla etrafında 2 metrelik çitle çevrili bahçe kapısı kilitli çocuk o çitlerden tırmanıp kaçmış nasıl olduyda artık bilmiyorum...

Dua edelim arkadaşlar:5::5:
2010'da şile'de 3 yaşındaki bir çocuk ormanda kaybolmuş, 2 gün sonra hem de 5km uzakta bulunmuş..

Back