- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah tüm yardın edenlerden razı olsun keşke bizde orada olsak elimizden birşey gelse.300 komando da aramaya katılmak üzereymiş
Hüseyin Avni Mutlu;
Kayıp çocuğumuz Pamir'in araması termal kameralı,iz köpekli 200 kişilik jandarma,afad,akom,akut birimlerince gün boyunca sürdürülüyor.
Arama çalışmalarına ilave jandarma,polis ve Boğaziçi Üniversitesi gönüllü grubuda katılarak arama ekibi mevcudu 500 ün üzerine çıkıyor.
Bu kadar aramaya bulunmazsa bir baska sahis var isin icinde diyecegim. Kucucuk cocuk ne kadar uzaga gidebilir ki bir basina.. Sabahtan beri de ariyorlar... SAbah salon kapisini acip herkes uyurken gitmis. Bu aile gece kapilarini kitlemeden mi yatiyorlarmis, anlamadim ki.. hem de iki gun once cocuk kacmaya kalkti diyorlar..Insallah ben gereksiz yere evham yapiyorumdur ama..
vallahi aklımı kurcalayan sorular var benimde ama önce çocuk bulunsun sağsalim inşallah sonra üzerine konuşuruz dedim ama dayanamıyorum bir iki cümle yazacam.bir yerde okudum .bir kaç gün öncede kaçmış bu şekilde ama ne kadar doğru bilemiyorum bilgi kirliliği olabilir herkes birşey yazıyor twitter da..daha öncede kaçtıysa nasıl önlem alınmaz bilemiyorum ya da başka özel durumlar olabilir.pek akla mantığa yatan bir durum değil bu.
vallahi aklımı kurcalayan sorular var benimde ama önce çocuk bulunsun sağsalim inşallah sonra üzerine konuşuruz dedim ama dayanamıyorum bir iki cümle yazacam.bir yerde okudum .bir kaç gün öncede kaçmış bu şekilde ama ne kadar doğru bilemiyorum bilgi kirliliği olabilir herkes birşey yazıyor twitter da..daha öncede kaçtıysa nasıl önlem alınmaz bilemiyorum ya da başka özel durumlar olabilir.pek akla mantığa yatan bir durum değil bu.
haberlerde dinledim babası söyledi 2 gün önce kaçmış yine babası 200 mt ilerde kendim buldum getirdim dedi...
Benim de aklıma yatmıyor.Hiç mi gören olmadı bu çocuğu?Ayağında ayakkabı bile yok diyor babası.
Aramaya katılan birisi aktardıkları:
Çocuk anne- baba uyurken evden çıkmış. Daha önce de kaybolup uzak bir yerde bulunduğu için çok geniş bir alanda arama yapılıyor. Bahçeler vs
Bir de etraf orman olduğu için dağıldı herkes. Şimdi koordinasyon merkezinden komandolar ile çıkacaklar. Her ekibe komando verecekler
Metruk, ev bahçeler de aranıyor. Havuzlar boşaltıldı, kuyulara vs. bakıldı. AKUT, AFAD, bilimum Sivil Savunma, Arama kurtarma ekipleri burada
Ama alan çok büyük olduğu için, her ihtimali düşünerek çok geniş bir arama yeniden başlıyor.
doğruymuş demek iyide bir kez kötü şekilde tecrübe edilmiş nasıl ikincisi olabiliyor büyük konuşmak istemiyorum ama nasıl olur böyle birşey aklım almıyor![]()