• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

Onlar için insan hayatı önemli değil. Makam, mevki, para, lüks yaşam varken uğraşırlar mı hiç böyle meselelerle? Kendi çocukları olsa yıkarlar ama dünyayı. Biz böyle olayları kendimiz yaşamış gibi hissedip, üzülüyoruz ama onlar yapmacık bir iki 'Ah, vahh!' ile sırtlarını dönüp kendi işlerine bakıyorlar. Şu anda değil ülkenin başındaki, diğer partilerin de başa gelse bu tür olaylarla ilgileneceğini sanmıyorum. Bu ülkenin başına adam gibi birisi gelmeli.

inşallah canım vicdan mahkemesi denen bişey kalmamış yakını tarafından istismara uğramış bir kız 6 ay sonra şikayet ediyor delil yok ve neden geç şikayet ettin diyerek mahkeme düşürülmüş tecavüzün şahidimi olur ? tecavüz eden adam sanki milletin içinde ediyor ey gidim eyy napçan işte ama şeyde var artık pskologların verdiği raporda önemli böyle iftira eden kız çocuklarıda oluyormuş ama yasayanlar daha çok bunu tabi pskologlar anlıyor rapor yazıyor inşallah bu ülkenin bu olayları görmediği yaşamadığı günler gelir rabbim sen hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştır amin

inşallah canım vicdan mahkemesi denen bişey kalmamış yakını tarafından istismara uğramış bir kız 6 ay sonra şikayet ediyor delil yok ve neden geç şikayet ettin diyerek mahkeme düşürülmüş tecavüzün şahidimi olur ? tecavüz eden adam sanki milletin içinde ediyor ey gidim eyy napçan işte ama şeyde var artık pskologların verdiği raporda önemli böyle iftira eden kız çocuklarıda oluyormuş ama yasayanlar daha çok bunu tabi pskologlar anlıyor rapor yazıyor inşallah bu ülkenin bu olayları görmediği yaşamadığı günler gelir rabbim sen hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştır amin

Daha ne delili olacakmış tecavüzün? 15 yaşında bir kıza da 60 yaşlarında bir dede! tecavüz etmiş ve kız hamile kalmış. 4 aylık falan olmuş galiba ve o bebek alınacak zamanı geçmiş. Zavallı yavrucak kendi de çocukken daha istemediği bir bebeği dünyaya getirmek zorunda. Tabi ki iftira atanlar da oluyordur muhakkak ama çoğu gerçekten tecavüze uğruyor. Hatta bu çoğunun çoğu da korkudan kimseye bir şey diyemiyor. İnşAllah bunlar son olur dediğin gibi canım. Allah herkesi kötü olan her şeyden koruyup kollasın.

Daha ne delili olacakmış tecavüzün? 15 yaşında bir kıza da 60 yaşlarında bir dede! tecavüz etmiş ve kız hamile kalmış. 4 aylık falan olmuş galiba ve o bebek alınacak zamanı geçmiş. Zavallı yavrucak kendi de çocukken daha istemediği bir bebeği dünyaya getirmek zorunda. Tabi ki iftira atanlar da oluyordur muhakkak ama çoğu gerçekten tecavüze uğruyor. Hatta bu çoğunun çoğu da korkudan kimseye bir şey diyemiyor. İnşAllah bunlar son olur dediğin gibi canım. Allah herkesi kötü olan her şeyden koruyup kollasın.

amin canım inşallah

babasını izledikçe sinir oluyorum. ben bir yabancı olarak bu çocuk için gözyaşı dökerken, bu adam kameralara gülümseye gülümseye demeçler veriyor.:47:

Çok üzüldüm bu yavrucuğa gerçekten günlerdir aklımdan çıkmıyor o güzel yüzü hep gözümün önüne geliyor.Allah rahmet eylesin ailesinede sabır versin.:43:

Kizlar otopsisi yapildi mi bu yavrunun?
Yapildiysa da sonuclara ulasilmadi mi acaba?
Bu konuyla ilgili hic haber göremedim, son 1-2 günde.

Kizlar otopsisi yapildi mi bu yavrunun?
Yapildiysa da sonuclara ulasilmadi mi acaba?
Bu konuyla ilgili hic haber göremedim, son 1-2 günde.

[h=2]İstanbul Zekeriyaköy'de 4 Nisan sabahı kaybolduktan yaklaşık 30 saat sonra yan evdeki villanın havuzunda cesedi bulunan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'in ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten savcının ilk izlenimi, küçük çocuğun suda boğulduğu yönünde...[/h]Esra Alus'un haberi
Pazar günü toprağa verilen minik Pamir'in ölümüyle ilgili soruşturma dosyasına "48/771" numarası verilirken İstanbul Cumhuriyet Savcısı Levent Çağıl'ın soruşturmayı yürüteceği bildirildi.
Darp izine rastlanmadı
Adli kaynaklardan edinilen bilgiye göre Savcı Çağıl, Pamir'in havuzdan çıkarılmasının ardından üzerindeki kıyafetlerin çıkarılması talimatını verdi. Savcı'nın Pamir'in bedeni üzerinde yaptığı ilk incelemede darp ve cebir izine rastlanmadı. Sadece oyun çağındaki her çocuğun bacaklarında oluşan küçük morluklar tespit edildi.
Savcının incelemesinin ardından beden otopsisi için Sarıyer Devlet Hastanesi'ne gönderilen Pamir'in cenazesinden alınan parçalar ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi için İstanbulAdli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Savcının, Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporun ardından ifade alma işlemine başlayacağı öğrenildi.
Kaynak: MİLLİYET

Yaaaa ben bu ölümun birturlu normal bir olum olarak kabul edrmiyorum :/
Bogularak bile olse birisimi havuza itti diye dusunuyorum :/

Serdar KULAKSIZ/AHT
3.5 yaşındaki Pamir Dikdik’in ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Levent Çağıl tarafından yürütülen soruşturmada, olay yerinde küçük Pamir’in vücudu üzerinden yapılan incelemede, darp ve cebir izine rastlanmadığı, sadece bacağında her çocukta bulunabilecek küçük morluk bulunduğu belirlendi.

Savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından küçük Pamir’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Adli Tıp Kurumu’nun kesin ölüm nedeni ile ilgili olarak raporunun hazırlanması ise yaklaşık 3 ay sürecek.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/937281-pamirin-otopsi-raporu-ne-zaman-aciklanacak

3 ay mi :26: cok uzun sürüyormus yahu...
islemleri bilmiyorum ama 3 ay sürecek ne var bi otopside acaba.
DNA testleri falan mi?

otopsi 3 ay sürecek demişler ama acaba ön otopsi raporu falan da mı çıkmadı yav :30::30:

bende bakiyorum haber sitelerine ama hicbir gelisme yok... unutulup gidecek, aciklanmicak belkide :50:

Back