• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

Hadi be Pamircik çık ortaya :14:
hala haber yok :50:

Her yer kilitliymiş, çitler de 2.5 metreymiş...
Babası da şaşkındı nasıl çıkıp gidebildiği konusunda.
Ben de çok şaşırdım.
2 gün evvel de kaçtığı için zaten daha sıkı bir şekilde önlem almışlar ama yine çıkabilmiş küçücük çocuk evden.;((
Nasıl olabilir bu? Anlayamadım. Umarım bulunur hemen.

Ormana tekrar giriliyor. Twitter üzerinden bir çok gönüllü toplandı, Akut, Afad, jandarma, sarıyer belediyesi, bahçeşehir üniversitesi arama kurtarma ekibi, dağcılık ve mağaracılık kulüplerinden 50 kişi aramaya katılmış hala da gidenler var inşallah bir an önce sağ salim bulurlar:26:

face ve twiterda paylaşılıyor devamlı..instagramda bütün ünlülerin sayfasında..

Rabbim korusun meleği:50:

Maalesef küçük çocuklar evden çıkabiliyor , kapıyı kilitli tutmak lazım .
2 sene evvel kapıyı sanki biri eliyle vuruyor gibi hissesince kapıyı açtım . Küçük bir kız çocuğu 2 yaşlarında galiba. Kapıyı açmamla eve girdi . Beni görünce şaşırdı . Yüzü falanda makyaja bulanmış . Neyse ben kapıda bir yandan çocuğu konuşturmaya çalışırken , bir yandan polisi mi arasam falan diye düşünüyorum . Sonra binadan bir sesler geldi . Babası binada yalın ayak kızını arıyor . Ufaklık evdekiler uyurken önce makyaj yapmış sonra dışarı çıkmış . Daireleri bizimkiyle aynı sırada olunca , eve dönerken bizim kapıyı çalmış.

İnşallah Pamir bebekte bulunur hemen .

Bizim tombikte böyle :50: İki yaşında ama aç aç aç aç kapı dmeye bi başladımı tutamıyosun.Ama 3 kilit üst üste kitleniyo kale kapısı gibi.Balkonlar yazın bile açılmıyor.Aileden pimpirikliyiz.

Bulsunlar hadi şu çocugu şu karanlıkta ben bile korkuyorum yalnız el kadar bebecik nasıl korkmasın:14:

ayyyy çok üzüldüm ya İnşallah bulunur yavrucak.Rabbim korktuğumuza uğratmasın...Haber alan arkadaşlar lütfen burada paylaşsınlar...

O kadar kitli yerden nasıl çıkabildi ya aklıma bir yakınlarının kaçırdığı geliyor hiç şüphelenmeyecekleri biri anahtarmı yaptırdı
Allah c.c hepimizin yavrusunu korusun ya benimki çıkabilse bi sokak aşağımız e5 kamyonlar tırlar vızır vızır

bencede kaçırılma olayı, yoksa ne kadar uzaklaşabilir ki, ya da o kadar önlemi nasıl aşabilir gece gece bi de

Ben komsuyada cok kizdim sabah o saatte uyku tulumu ile ayagi ayakkabidiz gormus ve aileye getirmemis olcak ismi

Güzel haberleri gelir inşaallah, haberleri bizimle sıcağı sıcağına paylaşın, of yaa bebek arabasından düşen bebeğin annesinin feryatları da hala kulağımda:43:

Onu izlerken bende mahfoldum.yerine koydum kendimi rabbim sifasini verir yavrucugun insalla
ay kotu bir gun bugun

Ya ben çok kötü oluyorum bu haberlerş duyunca benim kardeşimde küçükken kayboldu ben ve akrabamızın kızı oynuyorduk bende çok büyük değildim kardeşim 5 yaşındadır en fazla bende 10 ancak bana parka götür dedi uzakto da geç oldu yarın artık dedim bir anda gözden kayboldu farketmedim de ne zaman farkına varduysam artık anneme dedim aradık ettik yok yok o zaman apartmanlar yapılıyordu yeraltı sularını açmışlardı adam götürür orata düştü dedik karakola gittik sonra haber geldi karakoldan tek başına gitmiş sonra evi bulamamış biri bulmuş karakola getirmiş çok fenatdı zaten gittiği bir yeri asla unutmazdı işte hep o an gelir aklıma ya bulunamasaydı çok iyi anluyorum o aileyi birde çocuklar her yeri açıyorlar inşallah bulunur nereye gider ki bu çocuk bu kadar off.

Çok ilginç evden nasıl kaçabilir 3,5 yaşında bi bebek:43: umarım geç olmadan bu işin içinde bişey çıkmadan bulunur, ismide yabancı gibi yabancı mı acaba?

Valla insanin aklina her turlu sey geliyor. Anne-baba acaba ayri mi? Anne kacirmis olabilir mi? Yoksa daha kotu bir ihtimalle aile ici siddete kurban gidip kacti diyerek ustu ortuluyor mu? Bu tur olaylari da okuya okuya paranoyak oldum galiba, ama daha once de kacti, kacirildi denilen cok cocuk bulundu bahcenin bir kosesine gomulmus.. Allah muhafaza.. Insallah tez vakitte bulunur sag salim de ben de evhamlarimla basbasa kaliveririm buraciklarda... Hep beraber seviniriz sonunda..

Son düzenleme:
akşam oldu hala bulunamadı, bu saatte yavrucak nerelerde acaba :(
annesini babasını düşünemiyorum, Allahım yardımcıları olsun, hemen bulunur inş.

Hüseyin Avni Mutlu;
Kayıp çocuğumuz Pamir'in araması termal kameralı,iz köpekli 200 kişilik jandarma,afad,akom,akut birimlerince gün boyunca sürdürülüyor.

Arama çalışmalarına ilave jandarma,polis ve Boğaziçi Üniversitesi gönüllü grubuda katılarak arama ekibi mevcudu 500 ün üzerine çıkıyor.

Bir gelişme alan muhakkak buradan hemen yazsın ben twitter face kullanmıyorum güncel bilgilerden uzak kalıyorum bazen.Bir an önce bulunur inşallah masum yavrum ya nerde kimbilir.

Bizim tombikte böyle :50: İki yaşında ama aç aç aç aç kapı dmeye bi başladımı tutamıyosun.Ama 3 kilit üst üste kitleniyo kale kapısı gibi.Balkonlar yazın bile açılmıyor.Aileden pimpirikliyiz.

Bulsunlar hadi şu çocugu şu karanlıkta ben bile korkuyorum yalnız el kadar bebecik nasıl korkmasın:14:

Tedbirli olmak en güzeli , dışarısı çekiyor çocukları
Fırsatını buldular mı çıkıyorlar evden.
Çok tehlikeli hele bu zaman da.

Saatte ilerliyor , kamera görüntüsü falan yok mu ? Her tarafta mobeseler var artık . Nasıl bir iz bulunmaz hala .

O kadar kitli yerden nasıl çıkabildi ya aklıma bir yakınlarının kaçırdığı geliyor hiç şüphelenmeyecekleri biri anahtarmı yaptırdı
Allah c.c hepimizin yavrusunu korusun ya benimki çıkabilse bi sokak aşağımız e5 kamyonlar tırlar vızır vızır

Kapı kilitlimiy miş , çok garip .

Back