• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

Bu çocuk bir hafta önce de kaçmış evden.

Sabah da komşular sokakta görmüş ama kimse müdahale etmemiş.

İhmaller dizboyu. Hay yarebbim inşallah bulunur ya.

inşallah altından kötü birşey çıkmaz, bulunur yavrucak sağ salim. nette bulunduğuna dair bir haber bulamadım:19:

İnsallah bulunur kücük pamir :( İnsan kaybettigi esyasina üzülüyor. annesi babasi simdi ne durumdadirlar. Allahim sen onu koru

evet okudum yanında da bir adam görmüşler sanırım da madem tanık var görmüş haberi var demek ki Pamir'den neden müdahele etmemiş yanlarına gitmemiş üzerinde başka şeyler varmış ama Pamir olayını bilmiyor olsa o kişi neden dikkat etsin ki. Yanında biri olma ihtimali yüksek yoksa tek başına herkesin dikkatini çeker oralarda.

Ulan olayı bilmesen ne olur ki. Sokakta yalnız gezen çocuk görünce insan bir yanaşmaz mı... PEs yani..

Valla uyumak istemiyorum iyi haberi almadan zaten uyuyamam da bir alsak bulunduğunun haberini de rahatlasak..

Onlarca ihbar var jandarma hepsini inceliyor. Bulunduğu, biriyle görüldüğüyle ilgili twitler asılsız.

Benim aklıma kaçırılma geliyor. Aksi halde bunca duyuru yapıldı, bunca insan seferber oldu hiç mi kimse görmedi?
Alanda inşaatların fazla olduğunu yazmışlar twitterda, bazılarının bodrumları ise su doluymuş
İnşallah kötü bir şey çıkmaz, iyi haberler alırız kısa zamanda:50:

Ulan olayı bilmesen ne olur ki. Sokakta yalnız gezen çocuk görünce insan bir yanaşmaz mı... PEs yani..

Yok ben yanında adam var diye okudum haberi. Zateb tek başınaysa haydi haydi farkedilmesi karakola görütülmesi lazım haberleri bile yoksa ama bu tanık varmış ya adamın yanında görüpte sonra Pamir'i gördüm diyorsa demek ki haberi var ki dikkat etmiş işte. Yoksa bir adamın yanındaki çocuğa kıyafetleri de değiştirildiyse neden dikkat etsin. Haberi vardı madem neden müdahale etmemiş adama bu aranan çocuk diye.

Bu çocuk bir hafta önce de kaçmış evden.

Sabah da komşular sokakta görmüş ama kimse müdahale etmemiş.

İhmaller dizboyu. Hay yarebbim inşallah bulunur ya.

o var, birde 3.5 yaşındaki çocuk nasıl kapıyı açıp kaçmış, insan bi kilitler bişey yapar, madem daha öncede kaçmış bu çocuk önlemini alır, dimi ?
tabi insanın başına gelmeden anlayamıyor tehlikenin boyutunu :S

Yok ben yanında adam var diye okudum haberi. Zateb tek başınaysa haydi haydi farkedilmesi karakola görütülmesi lazım haberleri bile yoksa ama bu tanık varmış ya adamın yanında görüpte sonra Pamir'i gördüm diyorsa demek ki haberi var ki dikkat etmiş işte. Yoksa bir adamın yanındaki çocuğa kıyafetleri de değiştirildiyse neden dikkat etsin. Haberi vardı madem neden müdahale etmemiş adama bu aranan çocuk diye.

Allah allah yanında adam varsa enteresanmış. Bir de böyle çıkan tipler hep sonunda benzetmiş oluyor.. Ki zor bir ihtimal bence fotoğrafla çocuğu benzetmek de şüpheli bir durum yoksa. Ay inşallah odur da yaşıyordur bilemedim ne diceğimi..

Benim aklıma kaçırılma geliyor. Aksi halde bunca duyuru yapıldı, bunca insan seferber oldu hiç mi kimse görmedi?
Alanda inşaatların fazla olduğunu yazmışlar twitterda, bazılarının bodrumları ise su doluymuş

Sokakta yalnız görünce kaçırmış olabilirler tabi ama inşallah öyle birşey yoktur ama zaman geçtikçe insan daha da endişeleniyor sabahtan beri aranıyor herkes seferber oldu her yerde yayınlanıyor nasıl bulunmaz ya da ormanda bir yere saklandı. Ama çok gururlandım halkımla twitter da resimleri gördümde herkes orada arıyor. Halk seferber olmuş, jandarmalar, polisler filan hala daha da akın akın gidiyorlar fenere, megafonlara ihtiyaç var herkeste fener yok.

Allah allah yanında adam varsa enteresanmış. Bir de böyle çıkan tipler hep sonunda benzetmiş oluyor.. Ki zor bir ihtimal bence fotoğrafla çocuğu benzetmek de şüpheli bir durum yoksa. Ay inşallah odur da yaşıyordur bilemedim ne diceğimi..

yani tabi uydurma haberlerde çok olur şimdi gördüm diyen, benzeten filan ama insan işte her haberden umutlanıyor.

Okan Bayülgen canlı yayında duyuru yapıyor.

evet seyircilerden gitmek isteyen olur mu aramaya diye.

o var, birde 3.5 yaşındaki çocuk nasıl kapıyı açıp kaçmış, insan bi kilitler bişey yapar, madem daha öncede kaçmış bu çocuk önlemini alır, dimi ?
tabi insanın başına gelmeden anlayamıyor tehlikenin boyutunu :S

Gerçekten çok saçma her şey. İlk duyduğumda bana işin içinde başka bir şey var gibi gelmişti. Ama sonradan baktım ciddi olay.

Valla küçükten ben de kaçıyordum evden ama evimiz orman yanı olmadığından eski zaman herkesin birbirini tanıdığı mahallelerden olduğundan 2 sokak alttaki komşu evimize kadar getiriyordu. Bir kere de sokakta başıboş yürürken polis bulmuştu beni. KArakola götürdü ev numaramızı bilemedim. Sonra polislerle çıktık evimi ararken bir tanıdık buldu beni. 4 yaşımda falandım heralde. :27: O yüzden bir şey diyemiyorum. Kilitli kapıyı açıp ardından demir kapıyı açıp kaçıyordum. Annem duşta babanem yemek yapıyor olsun mesela kaşla göz arası kaçıyordum.

Sokakta yalnız görünce kaçırmış olabilirler tabi ama inşallah öyle birşey yoktur ama zaman geçtikçe insan daha da endişeleniyor sabahtan beri aranıyor herkes seferber oldu her yerde yayınlanıyor nasıl bulunmaz ya da ormanda bir yere saklandı. Ama çok gururlandım halkımla twitter da resimleri gördümde herkes orada arıyor. Halk seferber olmuş, jandarmalar, polisler filan hala daha da akın akın gidiyorlar fenere, megafonlara ihtiyaç var herkeste fener yok.

Yani bilemiyorum çok küçük bir çocuk, en fazla nereye kadar gidebilir tek başına en fazla nereye saklanabilir.
O kadar çok insan seferber oldu ki aslında korkutan da buna rağmen bulunamaması:50:
Off hadi iyi haber ama içim acaip sıkılıyo benim...:50::50:

İnşaatlar mı varmış etrafta ? Daha kötü oldum şimdi
Aklıma gelmişti ama sormaya bile dilim varmadı .
Allah ım sen koru meleği , ne olur iyi olsun , bulunsun hemen.

Gerçekten çok saçma her şey. İlk duyduğumda bana işin içinde başka bir şey var gibi gelmişti. Ama sonradan baktım ciddi olay.

Valla küçükten ben de kaçıyordum evden ama evimiz orman yanı olmadığından eski zaman herkesin birbirini tanıdığı mahallelerden olduğundan 2 sokak alttaki komşu evimize kadar getiriyordu. Bir kere de sokakta başıboş yürürken polis bulmuştu beni. KArakola götürdü ev numaramızı bilemedim. Sonra polislerle çıktık evimi ararken bir tanıdık buldu beni. 4 yaşımda falandım heralde. :27: O yüzden bir şey diyemiyorum. Kilitli kapıyı açıp ardından demir kapıyı açıp kaçıyordum. Annem duşta babanem yemek yapıyor olsun mesela kaşla göz arası kaçıyordum.

evet çocuk bu ne yapacağı belli olmaz, ne kadar üstüne düşsende yapacağını yapar dimi?
herkes seferber olmuş pamiri arıyor bursadan çevre illerden, gs ve çarşı taraftarları çok geniş bir kitle arıyor inşallah bulurlar, anne babasına kavuşrusun bir an önce sağ salim, bize dua etmekten başka birşey kalmıyor :S

Valla canım benim kardeşim çok hiperaktifti yani çok cindi. En fazla 5 yaşındaydı ama değildir bile parka götürmedik geç oldu diye kaşta göz arasında gitmiş uzakta bir de bayaa yani ama bir kere gitti mi hayatta unutmazdı biz onu ararken o dönecekmiş ama yolu karıştırmıştı çat pat konuşuyordu işte demek belki de 3 yaşlarındaydı bir adam görüyor karakola götürüyor karakolada haber vermiştik bend büyük değilim ki 5 yaş var aramızda işte ama deliye dönmüştü annem. Sonra bir gün Mersin'e halamlara gittik düğüne kuaför doluymuş annemler eve dönmüş yatmışlar kalkmışlar kardeşim yok düşün bambaşka bir şehir arıyorlar filan kuaför geliyor akıllarına bir gidiyorlar oturmuş benimde saçım yapılacak diye bak bir kere gitmeyle ve bir cadde bir iki sokak geçiyormuş yanii öyle orda da parka kaçmış üstelik yine bir kere gitmeyle vukuatı çok yanii. Annem mesela bezini çıkarırmış eskisini atmaya gidermiş o arada kaçarmış düşün artık. Bana çok düşkündü benim okuluma kaçmışlığı çok vardır o zaman alt katta oturuyoruz camlar tahta pimapen yok o zaman. hatırlarım annem çamaşır ipleriyle bağlardı sabahın köründe dişiyle açar kapının önüne çıkardı oynamaya ama o zamanlar ortam bu kadar kötü değildi işte.

Allah anne babsina sabir versin cok zor durum bu saate kadar nasil bulunamadi bu cocuk ya cok uzuluyorum ac susuz uyumus kalmistir biyerde yavrum ya insalah hayattadir basina bisey gelmemistir Allahim sen koru

Back