canım tatlı su ya da tuzlu su farketmez insan boğulurken beyin otomatikmen soluk borusunu tıkar bunun yerine mideye su dolmaya başlar ölüm gerçekleştikten sonra da akciğerler havayı muhafaza eder eger su altında sert bir cisim çarpmazsa o hava sayesinde yukarı doğru çıkar beden.. hani sudan insanı çıkarıp ters çevirirler hani su çıkar ya ağzından o işte mideden gelir ciğere dolan su kesinlikle ağızdan burundan geri gelmez o an
Ben bir kaç yerde okuduğum kadarıyla 3-5 gün kadar zaman alabiliyor. Su yüzeyine çıkması için cesedin bozulmaya başlaması ve gazın kuvveti ile yukarı çıkması gerekiyormuş. Tabi doktor olmadığım için net bir şey söyleyemem bunlar yazılanlar sadece.
Konduramıyorum ama dışardan bir gözlemci olarak banada şüpheli geldi. Bir çok kişi arama yaptı Türkiye Pamir için seferber oldu. Havuza baktım videodan gercekten çok bulanık düşüp boğulma ihtimali yüksek ama su yüzünde olmazmıydı. .çitten atlayan çocuk diğer komşu çıtlerınden de atlar diye neden yakın villalara ayrıntılı bakılmadı. Özel mülk olayı var tamamda sivil gönüllüler bile bakmıştır oraya. Ben olsam aklıma gelirdi bu, diğerlerinin de aklına gelmiş olmalı.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anne evde fenalaştı diyorlar.eğer kadına sakinleştirici fln yapmışlarsa ortalarda olmaması normal.ama bir baba gazatecilerle konuşurken olayı anlatıyor ve şöyle diyo;sabah kaçmış komşu görmüş bizim bahçeye ATMIŞ sonra tekrar DUVARDAN (2metre) atlamış kaçmış diyo.öncelikle bir baba çocuğu için atılmış ifadesi kullanır mı?çocuk o duvardan hiç bi destek almadan nasıl tek başına atlayabilir?hadi atladı diyelim diğer tarafa düştükten sonra mutlaka bi yeri incinir sonuçta bi çocuk için 2 metre çok yüksek bi yer.bi yeri incinse bile o çocuk çok uzağa gidemez.ve baba diyorki her şey 15 dk içinde oldu.duvardan atlayan bi tarafı incinmiş çocuk nasıl olurda 15dk da ortadan kaybolur?yani en azından duvardan atladığında ağlamaz mı bu çocuk?
Tweet atarak dünyayı kurtarmayı sanmak bir kenara tweet atarak sayısız ilik bulan kan ihtiyacına cevap verebilen bir milletiz.Nedir bu kadar agresyonunuz sabahın 9unda ben anlamadım...Keşke İstanbulda olsam gidebilseydim.Hastaymışsınız.Gçmiş olsun.Bence enerjinizi bu kadar buraya yogunlasarak harcamayın.Dinlenerek geçirin belki öğlenden sonra iyi hisseder kendinizi yardım edersiniz.
Iyı gunler.
Bana suda ilginc geliyor; 2metrelik duvardan atlamis deniliyor ya, iste ordan nasil atladigi degilde oraya nasil ciktigi ilginc.....ben bile 2metreye kolay cikamam ciksam bile heryerim cizilir,
Otopside anlasilir herhalde :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?