• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

canım tatlı su ya da tuzlu su farketmez insan boğulurken beyin otomatikmen soluk borusunu tıkar bunun yerine mideye su dolmaya başlar ölüm gerçekleştikten sonra da akciğerler havayı muhafaza eder eger su altında sert bir cisim çarpmazsa o hava sayesinde yukarı doğru çıkar beden.. hani sudan insanı çıkarıp ters çevirirler hani su çıkar ya ağzından o işte mideden gelir ciğere dolan su kesinlikle ağızdan burundan geri gelmez o an

Ben bir kaç yerde okuduğum kadarıyla 3-5 gün kadar zaman alabiliyor. Su yüzeyine çıkması için cesedin bozulmaya başlaması ve gazın kuvveti ile yukarı çıkması gerekiyormuş. Tabi doktor olmadığım için net bir şey söyleyemem bunlar yazılanlar sadece.

çok çok üzüldüm,ailesine sabır versin,arkasında her hangi bir şey varsa bir an önce çıkar inşallah:50:

Simdi haberlerde gördüm tüylerim diken diken oldu bulunduğu o an cigliklar.... Allah yardimcilari olsun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasıl bulunmamış komşunun havuzunda yahh .. ?! Daha kuçucuk melekti O' cennette gıttı :( off o babasının acısını gorunce ıçım tıtredı ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bir kaç yerde okuduğum kadarıyla 3-5 gün kadar zaman alabiliyor. Su yüzeyine çıkması için cesedin bozulmaya başlaması ve gazın kuvveti ile yukarı çıkması gerekiyormuş. Tabi doktor olmadığım için net bir şey söyleyemem bunlar yazılanlar sadece.

ben 112 acildeyim... ama doğru biliyorsun sadece tatlı ya da tuzlu fark etmiyor sadece tuzlu suda bu işlem biraz daha hızlı olabilir neticede tuzun kaldırma kuvveti fazla

Yaaaaa dün bakılmış o havuza, şimdi haberleri dinliyorum, gönüllüler dün didik didik arandı o havuz, Pamir o havuza sonradan koyuldu diyorlar:43:

Yavrum çok üzüldüm, ateş düştüğü yeri yakar, Allah'ım sabır versin ailesine:43:

Canım benim..Melek geldi melek gitti..Rabbim ailesine sabır versin, acılarını dindirsin..

Dün bakılan yerde bugün nasıl ölüsü olur anlamak güç..Göz göre göre götürdü minicik bebeği birileri:14:

Allah c.c sabır versin kimseye de evlat acısı yaşatmasın
Ben bu işten birşey anlamadım
havuz balçıkta olsa gideri tıkansa o zaman belediyenin arabası gelip suyu çekiyor villaların bekçileri var duvarları kameraları köpekleri var
açıp videoları izlemeyede içim el vermedi ama bir mantık çerçevesine oturtamadım

Of :(

Allahim melek olarak aldi yanina ama ailesi ne haldedir simdi :(

Konduramıyorum ama dışardan bir gözlemci olarak banada şüpheli geldi. Bir çok kişi arama yaptı Türkiye Pamir için seferber oldu. Havuza baktım videodan gercekten çok bulanık düşüp boğulma ihtimali yüksek ama su yüzünde olmazmıydı. .çitten atlayan çocuk diğer komşu çıtlerınden de atlar diye neden yakın villalara ayrıntılı bakılmadı. Özel mülk olayı var tamamda sivil gönüllüler bile bakmıştır oraya. Ben olsam aklıma gelirdi bu, diğerlerinin de aklına gelmiş olmalı.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İste böyle olaylarda nedense hep yakinlarda olan oluyor. İlk dipli taranmasi gereken yerler en yakinlar olmaliydi. Cocugun gidip kendi düstügünü düsünmüyorum. Babanin o yerdeki hali hic samimi gelmedi. Günahini da almak istemiyorum ama icimde kötü bir his var :( insallah yapan kisi bulunur sonuna kadarda cezasini ceker.

anne evde fenalaştı diyorlar.eğer kadına sakinleştirici fln yapmışlarsa ortalarda olmaması normal.ama bir baba gazatecilerle konuşurken olayı anlatıyor ve şöyle diyo;sabah kaçmış komşu görmüş bizim bahçeye ATMIŞ sonra tekrar DUVARDAN (2metre) atlamış kaçmış diyo.öncelikle bir baba çocuğu için atılmış ifadesi kullanır mı?çocuk o duvardan hiç bi destek almadan nasıl tek başına atlayabilir?hadi atladı diyelim diğer tarafa düştükten sonra mutlaka bi yeri incinir sonuçta bi çocuk için 2 metre çok yüksek bi yer.bi yeri incinse bile o çocuk çok uzağa gidemez.ve baba diyorki her şey 15 dk içinde oldu.duvardan atlayan bi tarafı incinmiş çocuk nasıl olurda 15dk da ortadan kaybolur?yani en azından duvardan atladığında ağlamaz mı bu çocuk?

Cok haklisiniz. Hepsi garip geliyor insana. dediginiz gibi atladiysa izi olmali. Keske haksiz olsaydik ta ölmeseydi kücük pamir. Umarim gercek biran önce ortaya cikar ve kim yaptiysa yanina kalmaz. Ya annenin hic ortada olmamasi da cok düsündürücü. Anneyi gören olmamismi

Dun gece uyudum uyandim hep aklimdaydi keske boyle kotu bir haber almasaydik
bu aksam arama gorevlileri aciklama yapti nasil havuzda bulunamadigina dair
havuz a dusme durumunda dakikalar icinde can verecegi icin canli bulma ihtimalimizun yuksek oldugu bolgelere daha cok yogunlastik dedi

Ya yok ben düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum birileri o havuzun aranmasını engellemiş olmalı. Dün köpekler orada koku almış nedne boşaltılmadı zaten yaz değil ki kış kullanılmuyor yani. Taa uzaktaki kuyulara ormanlara kadar aranıp o havuz nasıl aranmaz hem de yan komşu getirmiş denirken yahu komşu çocuğu bulsa neden bahçeye bıraksın eve teslim etmez mi gördüm duvarı bende çit denilince normal çit sandım bildiğin duvar yani yapraklarla kaplı sözde oınlara tutunup çıkmış diyor bir de baba oğlunun kaçta çıktığını nasıl çıktığını görmüş gibi anlatıyor. Mesela saat 9 gibi çıkmış diyor, yapraklara tutunup çıkmış atlamış diyor iyi de nasıl emin gibi anlatıyor bunları böyle olmalı böyle olmuştur demiyor sanki gözüyle görmüş. Ayrıca hangi anne baba evde küçük çocuk varken o saate kadar yatar bir kontrol etmez uyandı mı diye ne dedi baba bulunmadan önce Pamir 19.00 da uyur erkende kalkar mahalleye gelecek dedi mahalleye dönüp bakın dedi. Bu çocuk evde 19.00 da uyuyabilir ama dışarıda uyumayabilir ayrıca nereye kadar uzaklaştığını bilmeden nasıl mahalleye dçner diyebiliyor çocıuk you bulup nasıl geri dönsün ki neden baba onca aramadan sonra mahalleye yönlendirdi tekrar onu aklım almıyor zaten mahallede her yer dün didik didik aranmadı mı. dönerken de olsa yollar kalabalık herkes arıyor zaten görürlerdi ben bu yönlendirmeyi anlamadım ama bildiğim birşey var çocuğun o havuza düşmesi hiç normal değil. Daha en baştan yan komşu mevzusu vardı şimdi kimse kalmıyormuş diyorlar boşmuş diyorlar yazın geliyorlarmış diyorlar valla anlamadım olan küçücük çocuğa oldu yazık çok yazık daha önce kaça çocuğa karşı nasıl önlem alınmaz kilitli ve anaharı ortada bırakılmayan kapı nasıl açılır arka kapıda olsa offf :5:

Bana suda ilginc geliyor; 2metrelik duvardan atlamis deniliyor ya, iste ordan nasil atladigi degilde oraya nasil ciktigi ilginc.....ben bile 2metreye kolay cikamam ciksam bile heryerim cizilir,
Otopside anlasilir herhalde :/

Tweet atarak dünyayı kurtarmayı sanmak bir kenara tweet atarak sayısız ilik bulan kan ihtiyacına cevap verebilen bir milletiz.Nedir bu kadar agresyonunuz sabahın 9unda ben anlamadım...Keşke İstanbulda olsam gidebilseydim.Hastaymışsınız.Gçmiş olsun.Bence enerjinizi bu kadar buraya yogunlasarak harcamayın.Dinlenerek geçirin belki öğlenden sonra iyi hisseder kendinizi yardım edersiniz.
Iyı gunler.

laf çarpıtmakta bir numarasınız ben sadece k..çını kaldırmayan ancak konuşan insanların kendilerini kahraman sanmasından nefret ediyorum. siz dert etmeyin yani ben dinlenirim de yazarımda zor değil...ii geceler
cocuk ölmüş zaten çocuk kaybolmadı resmen kaçırılıp öldürülüp boğulma süsü verilmiş bunu bastan beri hissettim.. yazık yavruya diğer kimsenin samimiyetine inanmıyorum bugün sabahtan beri dediğim gibi inanmıyorum ardındayım sözlerinin oyun içinde olan bebeğe oldu lanet olsun yani herseye

Son düzenleme:
ya twitter da yazanları dehşetle okuyorum şu an da, insanlar kafayı yemiş, yok babasının siyasi görüşü yok mezhebi, çocuk 3 yaşında 3, iyi olmuş diyen bile var, o değil yarın 3 yaşındaki bi çocuğa fotoshop yaparlarsa şaşırmıcam, kendilerini haklı(!) çıkarmak için

gerçi bu tip insanlar için, ölen ya da zarar görenlerin yaşına maşına bakmaksızın damgalıyor zaten, kendileri çok dindar ya güya, az insan olun

Bana suda ilginc geliyor; 2metrelik duvardan atlamis deniliyor ya, iste ordan nasil atladigi degilde oraya nasil ciktigi ilginc.....ben bile 2metreye kolay cikamam ciksam bile heryerim cizilir,
Otopside anlasilir herhalde :/

Anlasilir yarin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back