3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

En son bi'blogger annenin 2 yaşındaki bebeği uykusunda ölmüştü daha onu atlamadım hergün girip videolarına bakıp dua ediyorum, şimdi o görüntü de hafızamdan silinmeyecek kaldı ki bi'çocuğun görmüş olmasını düşünemiyorum:25:

işte bu yüzden bu fotolar gösterilmemeli

HAVUZDAKİ SUYU BOŞALTMADILAR
Bölgedeki evlerin birçoğu bahçeli, havuzlu villa tipi evler olduğu için ve Pamir'in 3.5 yaşında olması nedeniyle fazla uzaklaşamayacağı tahmini üzerine çevredeki evler tek tek uyarılmıştı. Havuzlardaki suyun en kısa zamanda boşaltılması, arama kurtarma çalışmalarını hızlandırarak Pamir'e ulaşılmasını kolaylaştıracaktı. Ancak Pamir'in cesedi, kaldığı evin havuzunu boşaltmayan bir villanın "dolu" havuzundan çıktı.
ensonhaberden alıntı

diğer evler de mi boşaltmamış bu uyarıyı dikkate almamış yoksa diğer evler uyarıyı dikkate alıp boşaltmış da sadece bu ev mi uyarıyı dikkate almamış?

Son düzenleme:
işte herşey bir garip
evlere haber edilmiş havuzların suyunu boşaltın diye, o ev havuzun suyunu boşaltamamış
birde resim dönüyor sosyal medyada pamirin bulunduğu havuza bakılan , resim doğru ise akşam havuza da bakılmış gibi
vali de havuza bakıldığını söylüyor

katiller hep en yakının olur ya
bakalım altından ne çıkacak
tabi ihmalde olabılır,o an kapıyı kitlemediler belki
yok ya kim cesaret etsın çocuğu tekrar bakılan aynı havuza koymaya ne biliyim....

Pamir'in bulunduğu ev tadilat halindeymiş, ev sahibi yokmuş benim bildiğime göre de..

Zekeriyaköy'deki arama çalışmalarına katılan SAR Arama-Kurtarma Derneği Başkanı Erdem Akın, NTV canlı yayınında, Pamir Dikdik'in arama çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Vali Mutlu'nun faklı araçlar dediği ne olabilir?
Erdem AKIN: Havuzlar sırıklarla veya ucu kancalı sırıklarla dip taranarak kontrol edildi. Bir cihaz değil araç gereç derken kast edilen bu. Havuzların içinde dalgıçlar bile el yordamıyla hareket etmişler. Yani görüş mesafesi sıfır. Zaten havuza doğrudan yönelmek küçük kardeşimizin hayatını kaybettiği anlamına gelen bir aktivite olcaktır. Daha öncede dışarıya kaçtığı için, havuzun dibi sırıkla arandığı için biz daha çok canlı olma ihtimali olan yerlere yöneldik.

Gün boyunca siz de çağrılar yaptınız. Havuzlarınızı, kuyularınızı boşaltın diye. Neden bu havuz boşaltılamadı? Neden dalgıçlar bu havuzu aramadı gibi sorular var. Siz de burada bir eksiklik olduğunu düşünüyor musunuz?
Erdem AKIN: İlk önce havuzlar tarandıktan sonra bizde buraya gelip yetkilerle görüştüğümüzde havuzların arandığı kırsal alanın arandması gerektiği iletildi. Gece bulma ihtimalimizin yüksek olduğu yerleri hızla aradık. Hava aydınlandığında geride bıraktığımız bir soru işareti olmasın diye daha detaylı aradık. Sırıkla havuz kontrol edildikten sonra temasta bulunulmadığı için şüphe kalmasın diye daha sonra su çekilecekti ya da dalgıç ekibi girecekti. Nitekim dalgıç ekibi de girip buldu. Biz sonucu değiştiremeyecektik maalesef. Bu kardeşimiz düştüğü ilk dakikalarda müdahale etmediğimiz sürece, sonuç aynı olacaktı. Biz canlı kalma ihtimali ve daha önceden de kaçtığı için arazide hızla bir aramaya giriştik.

işte bu yüzden bu fotolar gösterilmemeli

diğer evler de mi boşaltmamış bu uyarıyı dikkate almamış yoksa diğer evler uyarıyı dikkate alıp boşaltmış da sadece bu ev mi uyarıyı dikkate almamış?

aynı haberde şimdi şey yazıyor villa sahipleri havuzu boşaltmadı yazıyor
ben baktığımda bu yazı yoktu sanki yada gözümden kaçtı bilmiyorum
yani uyarı yapılmış ama boşaltmamışlar

aynı haberde şimdi şey yazıyor villa sahipleri havuzu boşaltmadı yazıyor
ben baktığımda bu yazı yoktu sanki yada gözümden kaçtı bilmiyorum
yani uyarı yapılmış ama boşaltmamışlar

resmen sorumsuzluk!!o kadar insan oraya küçük bi çocuğu aramak için gidiyo ama orda oturanlara yapılan uyarıları kimse ciddiye almıyo.

Son düzenleme:
iyi de arkadaslar yetkililere dun aramadi diye ofke kusmaya ne gerek var? sonucta dun de aransa olu bulunacakti havuzda saatlerce can cekisecek hali yok. bunu ailenin kendisi yapmaliydi ilk farkina varir varmaz deli gibi civar evlere havuzlara kuyulara bakmaliydilar. ki o halde bile kurtarilamazdi ki-cidden havuza dustuyse direk-

benim cocugum o durumda olsa sanirim bahcivanmis izinmis dinlemem havuza da dalardim heralde. Allahim gostermesin kimseye. annesi ne halde bilmiyoruz, Allah sabirlar versin ne buyuk bir aci :(

yine de bu olayin ardinda kotu birseyler var gibi geliyor. anneyi polis falan gormus mu? goren birileri var mi. ya da?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübu

Annesinin çocuğun ayaklarına sarıldığı an yaktı yıktı beni... :14:

Demek ki iyice aramadılar o havuzu ya da en kötüsü biri öldürüp attı oraya...

$hfdjkl.png
$kþlþþþ.png

önce kadının biri de kaç kere bakıldı o havuza ayrıntılı olarak dedi çok sinirliydi kadın sinirinden ağlayacak gibiydi.

kaç kere bakıldı dedi, bu çocuk buraya sonradan bırakıldı bana kalırsa dedi çok sinirli bir şekilde...

bir videoda arkadan gordum simdi

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübu

ben bu tarz şeylerden etkilendiğim için hiç video foto falan bakmıyorum o yüzden fark etmedim hiç.

evet sarışın kadın yaşlı zaten anlaşılıyor babannesi olduğu.anneyi ben de görmedim ne haldedir kimbilir

ben gördüğümde yüzü tam gözükmüyordu sadece ayağını tutuyordu o yüzden pek anlayamadım da annesidir diye düşünmüştüm.

Çok üzüldüm rabbim ailesine sabır versin,ama anlıyamadıgım nokta var pamir bebek havuza düşüp bogulduysa suyun yüzüne çıkması gerekmez mi suyun dibinde kalmaz ben öyle biliyorum bogulma olaylarında hep suyun yüzüne çıkıyorlar.

Hemen çıkmayabiliyor, daha önce defalarca 4. 5. günde su yüzeyine çıkan vakaları okumuştum...Tatlı su olunca durum nasıl olur bilemiyorum tabi

Hemen çıkmayabiliyor, daha önce defalarca 4. 5. günde su yüzeyine çıkan vakaları okumuştum...Tatlı su olunca durum nasıl olur bilemiyorum tabi

canım tatlı su ya da tuzlu su farketmez insan boğulurken beyin otomatikmen soluk borusunu tıkar bunun yerine mideye su dolmaya başlar ölüm gerçekleştikten sonra da akciğerler havayı muhafaza eder eger su altında sert bir cisim çarpmazsa o hava sayesinde yukarı doğru çıkar beden.. hani sudan insanı çıkarıp ters çevirirler hani su çıkar ya ağzından o işte mideden gelir ciğere dolan su kesinlikle ağızdan burundan geri gelmez o an

AKUT Genel Sekreterimiz ve Acil Durum Yöneticimiz Saydun Gökşin bu akşam saat 19:00'da Habertürk televizyonunda operasyonu değerlendirecek.

Back