3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

normalde havuzda arama yapılacaksa o su, suyu çeken bir makineyle boşaltılır.

suyun dibi görünmüyorsa hele boşaltmaları gerekir.

:(

hiç profesyonel bir arama yapılmamış sanırım :(

yazık ya minicik... inşallah olayın arkasında başka şeyler de yoktur. normalde su yüzeyine çıkar diye biliyorum

Evden O Yaştaki Çocuk Nasıl Çıkıyor Dışarı Kapılar Kilitli Değilmi Akşamdan Kilitlenmesi Gerek Tüm Kapıların Benim Bildiğim Küçük Çocuk Var Evde Dikkatli Olunması Gerek

Su bulanık gerçekten görmemiş olabilirler ama bilemiyorum cocuk butun bır gece suda kalmış olsaydı şişmezmiydi burusmazmıydı.. bakalım bunda kesin başka birşey var bence. :43:

ben fotolara baktım ama çocuğun elbisesiz halini hiç görmedim o yüzden şişip şişmediği konusunda bişi diyemem.ama gördüğüm kadarıyla kaskatı kesilmiş soğuktan.bu da çok uzun saatlerdir orda kaldığını gösterir.zaten otopsi yapıldığında kaç saattir orda olduğu net çıkar.

Baba için hala şüphelerim var samimi gelmiyo nedense ilk andan beri ama karakterler çeşit çeşit bilemiyoruz...
Bu ülke ne acılı aileler gördü, öldüren tanıdık çıktı da inanamadı. Oyüzden bu ihtimaller de gözardı edilmemeli. Eve hırsız bile girse polis ilk yakınlardan şüpheleniyo.
Derin çaplı bi'araştırmaları gerek. Tamam el kadar yavru öldü gitti ama üstü örtülmemeli.
O havuz aranmadıysa o görevliler de bi'okadar suçlu.
İlk bakılacak yer yahu kedimiz kaçsa komşunun evine bakarız ilk:25:.
Yetkililer havuza bakıldı, gündüz ve gece arandı diyolar:26:.

ben fotolara baktım ama çocuğun elbisesiz halini hiç görmedim o yüzden şişip şişmediği konusunda bişi diyemem.ama gördüğüm kadarıyla kaskatı kesilmiş soğuktan.bu da çok uzun saatlerdir orda kaldığını gösterir.zaten otopsi yapıldığında kaç saattir orda olduğu net çıkar.

Ellerinin duruşu gözümün önünden gitmiyo yumruk oturdu yüreğime:14:

pamirin konuşmadığını filan söylemişlerdi, bir rahatsızlığı varmıymış , bilen var mı?

normalde havuzda arama yapılacaksa o su, suyu çeken bir makineyle boşaltılır.

suyun dibi görünmüyorsa hele boşaltmaları gerekir.

:(

hiç profesyonel bir arama yapılmamış sanırım :(

yazık ya minicik... inşallah olayın arkasında başka şeyler de yoktur. normalde su yüzeyine çıkar diye biliyorum

bir haberde şey diyor
dün bütün havuzlu evlere haber verilmiş hemen havuzlardaki suyu boşaltın diye
pamirin bulunduğu havuzu boşaltmamış ev sahibi

bir haberde şey diyor
dün bütün havuzlu evlere haber verilmiş hemen havuzlardaki suyu boşaltın diye
pamirin bulunduğu havuzu boşaltmamış ev sahibi

çok tuhaf neden boşaltılmamış
zaten kaybolmasıda bana çok tuhaf gelmişti
o yaştaki çocuk nasıl evden çıkar
çocuklu olan evde tüm güvenlıkmönlemleri alınır...

Ellerinin duruşu gözümün önünden gitmiyo yumruk oturdu yüreğime:14:

çok büyük bi tramva yaşar insan onu görünce.ben 10 yaşlarında falanken denizden birini çıkarmışlardı bi anlık boşluğa geldi ve gördüm elleri ayakları fln pamir gibi demek istemiyorum ama donmuş ve kaskatı kesilmiş bi vaziyetteydi ve onun psikolojisinden uzun süre çıkamadım rüyalarıma girer olmuştu kokudan uyuyamaz olmuştum.o yüzden bu tarz fotoların sosyal medyada tvlerde gösterilmesini doğru bulmuyorum.sonuçta evde çocukları olan insanlarda var ister istemez o çocuklarda görüp etkilenebilir.

çok tuhaf neden boşaltılmamış
zaten kaybolmasıda bana çok tuhaf gelmişti
o yaştaki çocuk nasıl evden çıkar
çocuklu olan evde tüm güvenlıkmönlemleri alınır...

işte herşey bir garip
evlere haber edilmiş havuzların suyunu boşaltın diye, o ev havuzun suyunu boşaltamamış
birde resim dönüyor sosyal medyada pamirin bulunduğu havuza bakılan , resim doğru ise akşam havuza da bakılmış gibi
vali de havuza bakıldığını söylüyor

çok üzüldüm , o resmi görmeseydim keşke :( canımın içi, buz gibidir o su şimdi :(((((((((

ailesi de perişandır, ihmalkarlık mı bilemiyorum, belki o gece unutuverdiler kapıyı kilitlemeyi. insanlık hali işte unutulabilir...vicdan azaplarını tahmin edemiyorum. Allah kimsenin başına vermesin.

çok büyük bi tramva yaşar insan onu görünce.ben 10 yaşlarında falanken denizden birini çıkarmışlardı bi anlık boşluğa geldi ve gördüm elleri ayakları fln pamir gibi demek istemiyorum ama donmuş ve kaskatı kesilmiş bi vaziyetteydi ve onun psikolojisinden uzun süre çıkamadım rüyalarıma girer olmuştu kokudan uyuyamaz olmuştum.o yüzden bu tarz fotoların sosyal medyada tvlerde gösterilmesini doğru bulmuyorum.sonuçta evde çocukları olan insanlarda var ister istemez o çocuklarda görüp etkilenebilir.

En son bi'blogger annenin 2 yaşındaki bebeği uykusunda ölmüştü daha onu atlamadım hergün girip videolarına bakıp dua ediyorum, şimdi o görüntü de hafızamdan silinmeyecek kaldı ki bi'çocuğun görmüş olmasını düşünemiyorum:25:

HAVUZDAKİ SUYU BOŞALTMADILAR
Bölgedeki evlerin birçoğu bahçeli, havuzlu villa tipi evler olduğu için ve Pamir'in 3.5 yaşında olması nedeniyle fazla uzaklaşamayacağı tahmini üzerine çevredeki evler tek tek uyarılmıştı. Havuzlardaki suyun en kısa zamanda boşaltılması, arama kurtarma çalışmalarını hızlandırarak Pamir'e ulaşılmasını kolaylaştıracaktı. Ancak Pamir'in cesedi, kaldığı evin havuzunu boşaltmayan bir villanın "dolu" havuzundan çıktı.
ensonhaberden alıntı

bazen insan boşlukta olabiliyor gerçekten, ben birkere kapıyı kilitlemeyi unuttum, benim ki çıkıp
merdivenlerden düştü, olabiliyor insanlık hali.
Ama bu kayboluşun altından birşeyler çıkacak gibi, gidip kuyuyu bile boşaltırken
en yakın yerlerde ki havuzları boşaltmamaları tuhaf.
önce en yakın yerlere bakılmalıydı bence ayrıntılı.
baba fazla uzaklaşmamıştır, ayağında ayakkabısı yok, buralardadır, demiş,
ama bunu çok geç söyledi sanırım takip ettiğim kadarıyla.
bir de pamirin konuşamamasından da şüpheleniyorum, bir rahatsızlığı olabilir,
bu işlerin içinde olan biri olarak.

Son düzenleme:
Back