3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

babaannesi dün arama yapıldı orda demiş
sonradan atıldığını düşünüyomuş sanırım
arama yapılmış mı yapılmamış mı
cidden hiçbirşey anlamadım

bizzat aramaya katılanlar da söylüyor dün oraya bakıldı diye, sonradan atılmış olma ihtimalini düşünüyorlar. umarım otopsi yapılır da gerçek çıkar ortaya :26:

Son düzenleme:
babaannesi dün arama yapıldı orda demiş
sonradan atıldığını düşünüyomuş sanırım
arama yapılmış mı yapılmamış mı
cidden hiçbirşey anlamadım

herkes farklı bir şey söylüyor,bazıları ayrıntılı arama yapıldı diyor bazıları da üstün körü havuza girilmediğini tahtalarla falan bakıldı diyor sadece.
Ev tadilat halindeymiş, inşaat işçileri falan varmış havuz balçık, yosun doluymuş...

Havuzlara bakıldı diyorlar. :26:

BkdYcWeIIAAkPAO.jpg

Havuzlara bakıldı diyorlar. :26:

BkdYcWeIIAAkPAO.jpg

oguzhan ugur da yazmış şimdi twitter dan da her yere baktık logar kapaklarını bile kaldırdık o havuz nasıl aranmamış diye :26: acaba üstten bakıldı dibine kadar ulaşılamadı mı ki :26: dip balçıksa belki çoxugu tutmuştur üste çıkmasını engellemiştir :26:

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396702716.971943.jpg . Bugun saat 12 :45 te arandigi yazilmis havuzun ama bulunamamis

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

CNN de canlı yayın yapılıyor arkadaşlar

Allah'ım, yüreğim yanıyor; vicdanı olan, kalp taşıyan herkes gibi...Zaman geçtikçe bu sevimsiz ihtimal daha kuvvetlenmişti ama nedense bir yerlere saklandığını, korktuğunu düşündüm hep...Bu dünyadaki ömrü bu kadarmış; melekti zaten, cennete melek olup uçtu, gitti.

İhmalkarlık mutlaka var, ama doğal bir şekilde geliştiyse olay, yani sonradan atılmadıysa oraya, zaten düştükten sonra hemen bulunmalıydı ki kurtulabilsin...Sonradan olan bir şey varsa, o da çıkacaktır gün yüzüne mutlaka...

Minicik yavruya Allah'tan rahmet, ailesine de başsağlığı ve sabır diliyorum, çok zor çok...Yolu ışıklarla dolsun...

halk tv de diyorlar ki

dün yapılan çalışma çok ayrıntılı değilmiş, dibi bu denli iyi taranmamış.

Off çok çok üzüldüm. Ölüm hiç bir çocuğa yakışmıyor. Allah ailesine sabır versin, mekanı cennet olsun.
Hep komşu ev çıkıyor..
Kuyular boşaltılıyor diye haberler vardı ben mi yanlış biliyorum. Havuzlar neden boşaltılmamış ki.

duyduğum andan beri perişan oldum aslında hala bulunamaması kötü düşünmeme neden olmuştu hatta eşime bak bu çocuk bi havuza falan düşmüştür hala bulunamadı demiştim..

ancak ben bunun bir kaza olduğuna inanamıyorum.sanki başka bir şeyler var gibi,cinayet gibi.

Allah allah halk tv bir tane degil mi :s

Allah allah halk tv bir tane degil mi :s

Dün o havuza bakılmış. Ama aramalara gönüllü katılan bir komşu bu havuz bana dünküne göre daha pis geldi bir daha bakılsın demiş. Orada çalışan temizlik görevlisimi Bahçıvan mı tam anlamadım yapraklardan kaynaklanıyordur. Onları temizliyorum isterseniz gidere bakın demiş. Gidere bakmışlar ama kadın yine ikna olmamış ve içinin aranmasını istemiş pamirde içinden çıkmış :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yalnız sabahtan beri herkes babadan şüphelendi ama adam yıkılmış direk öğrenince
fotoğrafını gördüm çok üzüldüm

$Bkdf6_1IgAA1oN1.jpg

çocuk ta havuzun dibinde bulunmuş
yüzeye çıkmamış yani
vali açıklama yapmış

Son düzenleme:
yalnız sabahtan beri herkes babadan şüphelendi ama adam yıkılmış direk öğrenince
fotoğrafını gördüm çok üzüldüm

Eki Görüntüle 1053763

çocuk ta havuzun dibinde bulunmuş
yüzeye çıkmamış yani
vali açıklama yapmış

Pamir Dikdik'in yan villanın havuzunda cesedinin bulunması ailesini ve gönüllü olarak onu arayanları yasa boğdu. Küçük çocuğun cesedi havuzdan çıkarılarak bekleyen ambulansa konuldu. Bu sırada baba Serdar Dikdik'in şöyle dediği duyuldu, "Allah benim belamı versin evladıma sahip çıkamadım... O benim tek çocuğumdu, yine de sahip çıkamadım..."
http://www.radikal.com.tr/turkiye/baba_serdar_dikdik_tek_cocuguma_sahip_cikamadim-1185085

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin yakınlarında sabır versin.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back