3.5 yasindaki kizimin tuhaf halleri. acil yardim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ağrısı olan çocuğu hastaneye götürmemek asıl merhametsizlik. Hamile diye "aman ne iyi ettin bi tane daha doğur" mu diyelim? Hatasını bilsin.

Ağrısı olup olmadığından emin olmak için dışarıdan fikir almaya çalışmış konu sahibi sanıyorum? Kapris mi yapıyor ya da gerçekten ağrısı mı var ayrımını çok net bir şekilde yapamadığını açıklamış kadın zaten. Yani kızın boynunun gerçekten ağrıdığına yüzde yüz eminde, doktora götürmeyip ağrı çekmesine göz yumuyor gibi yorumlamışsınız.
Ayrıca yurtdışında çok çok acil bir durum olmadıkça, hemen müdehale edilmiyor. Gerçekten gidince saatlerce bekliyorsun. Hastanede beklemek yerine, sabah olunca gitmeyi daha mantıklı bulmuş olabilir. Ama yinede içi rahat etmemiş ki çok aciliyeti olan bir durum olabilir mi diye burada tecrübeli annelere fikir sormuş.
Çocuk hastanelerine bağlı santralleri aradığındada bir çok soru sorarlar, aciliyet durumunu tespit etmek için. Verilen cevaplara göre hemen gelin ya da aciliyet durumu bize göre yok gibi cevaplar verirler. Santraldaki kişi arayanları çocuğun şurası ağrıyor Vs hemen getirin vicdansızlar diye azarlamıyor yani.
Kaldı ki konu sahibi hatalıda olsa böyle mi uyarılır? Anonim olarak yorum yazmanın rahatlığından kimse üslubuna dikkat etmiyor. "vurun kahpeye" tadında maşallah yorumlar.

Tamam haklısınız da sorun çocuğun durumunun aciliyeti değil ki. Hamileyim, bebeğim var başka ondan gidip bekleyemem demiş. Onlar olmasa sıkıntı yok götürecek. Bu sebeple eleştirdim.

Sana ne Allah aşkına,kadını delirttin,niye bu kadar kin,nefret dolusun anlamadım ama kadın hamile iki küçük çocuğu var. Hayatı yeteri kadar stresli,bir de buradan yardım isteyip böyle yorumlar yazik.Unutma,kinadigini yaşamadan olmeyeceksin. Size de kuluçka makinesi diyecek biri çıkacak,buraya yazıyorum.

Merhaba naylonprenses,
hakaret eden üyenin yorumlarının altındaki şikayet et butonuna bastınız mı? Şikayet et butonuna basarak x üye hakaret ediyor diye rapor ettiniz mi?

Sizler şikayet et butonuna basarak site kurallarına uymayan yorumları bildirmezseniz "kötü yönetiyor" dediğiniz yetkililer hangi konuda hangi üyenin ne yazdığını bilemez çünkü burada 600 bin civarı üye, 917 bin kadar konu, 57 milyon kadar yorum var ve site yalnızca Bir Derdim Var bölümünden oluşmuyor, sizler şikayet et butonuna basmazsanız, 600 bine yakın üyenin her yaptığını takip edebilmemiz için en azından 30 bin kadar editör olması gerekir, 30 bin editörü olan bir site var mı sizce?

Bugün facebook vb siteler dahi şikayet sistemiyle yönetilir, keza forum siteleri de öyle zira sistem böyledir, şikayet edersiniz yetkililerde müdahale eder, kaldı ki şu günlerde kurban bayramını kutluyoruz, editörlerin, admin ve moderatörlerin eşleri, çocukları, aileleri var, hepsi sizler gibi insan, cenazeleri olabiliyor, hastalıkları olabiliyor, misafirleri olabiliyor, ayrıca siz bu üye için bu topikte yazdığı yorumlar için bir defa dahi şikayet et butonuna basmamışsınız, basanlarınsa rapor ettikleri saat 07:15'te başlıyor, üyeler uyumadan yorum yazmış olabilir ama yetkililerin uyku ihtiyacı oluyor, 07:15'ten itibaren bildirilen üye için 12:45'te banlama işlemi yapıldı, ilk rapor edildiği saatten 5,30 saat sonra işlem yapılması bu sitenin kötü yönetildiğini göstermez, olsa olsa yetkililerinde uyku, yeme, acil durum ihtiyaçları olduğunu gösterir ki dediğim gibi bayram tatilindeyiz ama her gün gece gündüz buradayız, sizlerden şikayet et butonuna basarak bizlere yardımcı olmanız ve biz müdahale edene kadar sabır ve anlayışınıza sığınmaktan başka bir beklentimizde yok, 5,30 saat tolere edilebilir bir zaman dilimi olsa gerek.

Kardeşim doğduğunda ilkokula gidiyordum ve ben abla değildim abla olmayı istemedim abla olmayı sevmedim sevemedim. Çevre ise tutturmuştu ki sen ablasın. Hayır değilim ya çocuğum işte okula da gitsem çocuğum. Abla olmak zorunda mıyım, ondan önce doğdum diye olgunluk göstermek zorunda mıyım alttan almak zorunda mıyım? Zaten daha doğmadan başlamışlardı artık pabucun dama atılacak diye, sanki kraliyet ailesinde bir elimiz yağda bir elimiz balda oturuyorduk sabahtan akşama kadar annemiz bizimle oyun oynayıp sevip okşayıp bağrına basıyordu da pabucumuz dama atılacaktı. Tamam bir şiddet vs görmedik mutluyduk da ama aman aman ilgi gören çocuklar değildik ki pabucumuz dama atılsın. Öyle öyle kıskançlığı körüklediler ve ben okula giden çocuk kendimi bezletmeye başladım evde. Onlar bezlemezse gidip kendim bezliyordum beze yapıyordum. Akşam kundak yaptırıyordum kendimi. Kardeş kıskançlığı ciddi bir şey.

Merhaba. Söylediklerinizde haklısınız. Şikayet et butonuna halihazırda basıldığını düşündüğümden basmamıştım. Nitekim öyleymiş. Gerekeni yapmanıza sevindim.

Söylemek istediğim biraz da şuydu: Ben ASLA bir kadına hakaret etmememe rağmen banlanmıştım. Üstelik garip garip profilimdeki sigaraya falan laf edilerek. Buradaki asimetriye dikkat çekmek istemiştim. Yeri değil aslında, o yüzden devam etmeyeceğim. Sevgiler.

heh tam olarak bu."yap yapabildiğin kadar" değil "yap bakabildiğin kadar"

Ay doktora götür saçını toplarken boynumu tutuldu acaba
Canım ya ben küçücüğüm diyo öyle mi kıyamam yavrum

Kadına üç çocuk diye kızmaya kendilerinde hak buluyorlar ama hadsiz olan konu sahibi. Ya SİZE NE. Sİ-ZE-NE

Bunlar da buranın aydınları. İsteyen yüz çocuk yapar isteyen hiç yapmaz. Mahallenin dedikoducularından farkınız yok.

Baskıcısınız. Anlayışsızsınız. Empati yeteneğiniz yok. Çağdışısınız.

“O senden kücük “ifadesinin yanlışlığını anlamışsınızdır diye umut ediyorum......
Sıkça gördüğümüz büyük hatalardandır bu ifade. Doktor bir sorun yok bile dese şuan üç cocuk ile sağlıklı iletişim etkileşim kuramayacagınızı düşünerek ne olursa olsun MUTLAKA COCUK ERGEN PSİKOLOGU YA DA PEDAGOG YARDIMI ALMANIZ gerektigini vurguluyorum.

Şimdiden allah yardımcınız olsun üç çocuk okurken bile ben korktum

Boynu tutulmuş olabilir, sıcak havlu koyun, onun haricinde çocuklar ilgi çekmek için de yapabiliyor bazen böyle şeyler.
Allah bağışlasın çocuklarınızı.

Ben sizin hangi topikte ne yazdınız da banlandığınızı bilemem ama naylonprenses üyeliğinizin halihazırda almış olduğu bir tane bile kural ihlali cezası yok, banlanmadan kastınız üyelik iptali olabilir, o banlanma değil direkt üyeliği iptal etme işlemidir.

Neyse dediğiniz gibi konuyu da dağıtmamak adına buradan yazmayalım, site işleyişiyle ilgili aklınıza takılan konularda özelden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla.

İşte bu daha da şaşırtıcı. "Görümce - Elti Savaşları İsimli Çirkin Video" isimli bir başlık açıp tartışırken, bir anda konuya giremez oldum. Ve bana "üyeliğiniz iptal edildi" şeklinde bir mesaj geldi. Forumdaki yazışmalarda da @Kazen isimli kişi "karı" kelimesini kullandığım için banlandığımı yazmıştı. Hatta birkaç üye de itiraz etmişti. Çok ilginç, bu banlama işlemi değilse bana başka bir işlem mi uygulandı? Özelden size yazıyorum şimdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…