- 29 Temmuz 2018
- 2.049
- 4.345
- 133
- Konu Sahibi mercandedee
-
Ağrısı olan çocuğu hastaneye götürmemek asıl merhametsizlik. Hamile diye "aman ne iyi ettin bi tane daha doğur" mu diyelim? Hatasını bilsin.
Geldim durun gözlüklerimi takayım noğluyürrrrr
Ağrısı olup olmadığından emin olmak için dışarıdan fikir almaya çalışmış konu sahibi sanıyorum? Kapris mi yapıyor ya da gerçekten ağrısı mı var ayrımını çok net bir şekilde yapamadığını açıklamış kadın zaten. Yani kızın boynunun gerçekten ağrıdığına yüzde yüz eminde, doktora götürmeyip ağrı çekmesine göz yumuyor gibi yorumlamışsınız.
Ayrıca yurtdışında çok çok acil bir durum olmadıkça, hemen müdehale edilmiyor. Gerçekten gidince saatlerce bekliyorsun. Hastanede beklemek yerine, sabah olunca gitmeyi daha mantıklı bulmuş olabilir. Ama yinede içi rahat etmemiş ki çok aciliyeti olan bir durum olabilir mi diye burada tecrübeli annelere fikir sormuş.
Çocuk hastanelerine bağlı santralleri aradığındada bir çok soru sorarlar, aciliyet durumunu tespit etmek için. Verilen cevaplara göre hemen gelin ya da aciliyet durumu bize göre yok gibi cevaplar verirler. Santraldaki kişi arayanları çocuğun şurası ağrıyor Vs hemen getirin vicdansızlar diye azarlamıyor yani.
Kaldı ki konu sahibi hatalıda olsa böyle mi uyarılır? Anonim olarak yorum yazmanın rahatlığından kimse üslubuna dikkat etmiyor. "vurun kahpeye" tadında maşallah yorumlar.
Benim o kelimeye içim parçalandı gözüm dolduYavru bende küçücüğüm diyerek konuya noktayi koymus aslinda. Bikerek veya bilmeden fark etmez ilgi acligi icinde. Uzucu..
Merhaba naylonprenses,Şurada bir sürü çirkin, hakaretamiz ve terbiyesiz yorum var konu sahibine karşı. Hamile bir kadını aşağılayacak ve beli bir siyasi hatla bütünleştirecek kadar hadsiz.
Geçtiğimiz haftalarda bu sitenin bir videosunu eleştirirken, “karılar kıskanç olur” önkabulünü besliyor derken, karı kelimesini kullandığım için banlanmıştım. Ama bu yorumları yapanlara bir şey olmuyor. Oysa benimki alıntıydı, buradakiler esas kadına hakaret. Hakikaten site çok kötü yönetiliyor....
Peşinen söyleyeyim: Beğenmiyorum diye gitmeyeceğim. Kadın dayanışması neredeyse biz oradayız, ne olursa olsun.
Merhaba naylonprenses,
hakaret eden üyenin yorumlarının altındaki şikayet et butonuna bastınız mı? Şikayet et butonuna basarak x üye hakaret ediyor diye rapor ettiniz mi?
Sizler şikayet et butonuna basarak site kurallarına uymayan yorumları bildirmezseniz "kötü yönetiyor" dediğiniz yetkililer hangi konuda hangi üyenin ne yazdığını bilemez çünkü burada 600 bin civarı üye, 917 bin kadar konu, 57 milyon kadar yorum var ve site yalnızca Bir Derdim Var bölümünden oluşmuyor, sizler şikayet et butonuna basmazsanız, 600 bine yakın üyenin her yaptığını takip edebilmemiz için en azından 30 bin kadar editör olması gerekir, 30 bin editörü olan bir site var mı sizce?
Bugün facebook vb siteler dahi şikayet sistemiyle yönetilir, keza forum siteleri de öyle zira sistem böyledir, şikayet edersiniz yetkililerde müdahale eder, kaldı ki şu günlerde kurban bayramını kutluyoruz, editörlerin, admin ve moderatörlerin eşleri, çocukları, aileleri var, hepsi sizler gibi insan, cenazeleri olabiliyor, hastalıkları olabiliyor, misafirleri olabiliyor, ayrıca siz bu üye için bu topikte yazdığı yorumlar için bir defa dahi şikayet et butonuna basmamışsınız, basanlarınsa rapor ettikleri saat 07:15'te başlıyor, üyeler uyumadan yorum yazmış olabilir ama yetkililerin uyku ihtiyacı oluyor, 07:15'ten itibaren bildirilen üye için 12:45'te banlama işlemi yapıldı, ilk rapor edildiği saatten 5,30 saat sonra işlem yapılması bu sitenin kötü yönetildiğini göstermez, olsa olsa yetkililerinde uyku, yeme, acil durum ihtiyaçları olduğunu gösterir ki dediğim gibi bayram tatilindeyiz ama her gün gece gündüz buradayız, sizlerden şikayet et butonuna basarak bizlere yardımcı olmanız ve biz müdahale edene kadar sabır ve anlayışınıza sığınmaktan başka bir beklentimizde yok, 5,30 saat tolere edilebilir bir zaman dilimi olsa gerek.
heh tam olarak bu."yap yapabildiğin kadar" değil "yap bakabildiğin kadar"Aslında bence Kimse 3 çocuk yaptı diye kızmıyor. Zaten neden kızalım ki rızkını veren Allah,bakacak olan yine konu sahibinin kendisi.
Ama cocugu doktora götürün denildiğinde e 1 yaşında çocuğum var hamileyim acillerin durumu belli kalabalık nasil götüreyim cevabı alınınca haliyle madem bakamayacaktınız neden yaptiniz sorusu geliyor. Yani sizce de haksızlık degil mi bu ?
O yavrunun ne sucu var ki daha 3.5 yasinda ve belki bir yeri ağrıyor/acıyor.
Aile planlaması tam olarak bu işte.
Ay doktora götür saçını toplarken boynumu tutuldu acababugun degisik davranmaz basladi. bir yasinda kardesi var ve ben gebeym son aydaym halsizliklerm agrilarm oluyo. kardesiyle kavga edince o daha kucuk kardes vs diyordum. neyse bugun boynunu tutmaya basladi aciyo diye . noldu drdm sacimi toplarken acidi ce elini hala birskmadi oyle uyudu. elimi tut kalkamiyorum diyo. ben kucucugum diyo. boynunu tutmaya devam ediyo ama. kaldiriyorum agliyo aciyo boynum diye. acaba gercekten agrisimi var da oyle yapio yada ilgi cekmek icinmi ??? deneyimi olanlar lutter yazinanlayamadim. psikoljimi Boyle davraniyo
bugun degisik davranmaz basladi. bir yasinda kardesi var ve ben gebeym son aydaym halsizliklerm agrilarm oluyo. kardesiyle kavga edince o daha kucuk kardes vs diyordum. neyse bugun boynunu tutmaya basladi aciyo diye . noldu drdm sacimi toplarken acidi ce elini hala birskmadi oyle uyudu. elimi tut kalkamiyorum diyo. ben kucucugum diyo. boynunu tutmaya devam ediyo ama. kaldiriyorum agliyo aciyo boynum diye. acaba gercekten agrisimi var da oyle yapio yada ilgi cekmek icinmi ??? deneyimi olanlar lutter yazinanlayamadim. psikoljimi Boyle davraniyo
Ben sizin hangi topikte ne yazdınız da banlandığınızı bilemem ama naylonprenses üyeliğinizin halihazırda almış olduğu bir tane bile kural ihlali cezası yok, banlanmadan kastınız üyelik iptali olabilir, o banlanma değil direkt üyeliği iptal etme işlemidir.Merhaba. Söylediklerinizde haklısınız. Şikayet et butonuna halihazırda basıldığını düşündüğümden basmamıştım. Nitekim öyleymiş. Gerekeni yapmanıza sevindim.
Söylemek istediğim biraz da şuydu: Ben ASLA bir kadına hakaret etmememe rağmen banlanmıştım. Üstelik garip garip profilimdeki sigaraya falan laf edilerek. Buradaki asimetriye dikkat çekmek istemiştim. Yeri değil aslında, o yüzden devam etmeyeceğim. Sevgiler.
Çocuklara yazık bu sinir ya bıraz sakindefol . evet kulucka makinasiym varmi bi diyecegin terbiyesiz hadsiz mutsuz kadin. artik kocan ailen nasil asagalik olarak davranmissa geldin acsiini benden cikardin. hadi mutsuz hayatina don
Ben sizin hangi topikte ne yazdınız da banlandığınızı bilemem ama naylonprenses üyeliğinizin halihazırda almış olduğu bir tane bile kural ihlali cezası yok, banlanmadan kastınız üyelik iptali olabilir, o banlanma değil direkt üyeliği iptal etme işlemidir.
Neyse dediğiniz gibi konuyu da dağıtmamak adına buradan yazmayalım, site işleyişiyle ilgili aklınıza takılan konularda özelden ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?