3.5 yasindaki kizimin tuhaf halleri. acil yardim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk ilgi istiyor, kardeşlik duygusunu hissetmek değil farkında mısınız?
Sizinle polemiğe giremeyeceğim üzgünüm.Ben cocukla ayni evde degilkm.Ne kadar ilgiyle ya da ne kadar ilgisiz buyuyor bilmem.Ben baska bir uyenin yorumuna cevap yazdim.Bu konuda çok yazı kitap makale okudum.Hepsinde bu bez örneği vardı mesela.Dogrusu onca çocuğun boynunu bir doktora gösterip eğer çocukta fiziksel bir sorun yoksa psikolojik destek alınması.Bunun kararını da anne verecektir.Sevgiler

Çocuk hasta ve kadın kıskançliktan yapiyor dememiz için başlik açmış, uyarmayalım mı? 35 yaşında kadinin 3,5 yaşındaki bebeye zulmune göz yumunca merhametli mi olucaz?

Ne zulmünden bahsediyorsunuz? Kadın dövdüm, sövdüm mü demiş?bu şekilde zaten yeterince merhametsiz görünüyorsunuz! Eleştirmeninde bir sınırı var. Aslı astarı olmayan şeyleri uydurup, insanları zan altında bırakmayın, yazık. Doğurmak üzere hamile bir kadına yapıyorsunuz bu yorumları, el insaf Ya!bu mu merhametli haliniz?

insanlarin hayatini sorgulaamak senin ne haddine!!! ister 3 ister 5 cocuk yapar kadinin sorusu bu mu???
Senin benim baskasina yaptigim gayet saygılı verdigim cevaba yorum yapmak senin ne haddineyse o haddime..10 senedir burdayim daha bir kez kimseyle polemik yasamadim kalp kirmadim ban yemedim...Haddi hadsizliginizden ogrenecek degilim..

Muhtemelen psikolojik çünkü yaşı küçük o da yeni bebeklikten çıkmış ama bir kavga halinde genelde sen ablasın , sen büyüksün o küçük denildiğinde çocuklar çok büyük yara alıyor. Yavrum yaa ben küçücüğüm diyormuş içim parçalandı, çünkü o ne abla ne de büyük o gerçekten küçücük daha.

Kıskançlık vs olabilir,konu hakkında fikrim yok. Lütfen konu sahibi,bir başka çocuk yapacaginda buraya konu ac çok saygı değer kk üyelerinden müsaade al öyle çocuk dogur. Çok ayıp üç coucuk yaparken,bize danismaman,sonra bak sinirleniyorlar neden üç çocuk diye. Çünkü gece onlar bakacak,maddiyatini onlar karşılayacak

Ne polemiği pardon ? Kadın zaten hamilelik ve diğer bebek yüzünden doktora gitmiyor kızı için. Gitse her şeyi öğrenecek. Sağlık konusunda dahi geriye itilen bir çocuğun evde ne kadar ilgi, alaka ile büyüdüğü aşikar. Kendisi de bazı cümlelerini yazmış. Kendi alanım olduğu için de diyorum ki bu çocuğun problemi bez getir demekle daha da artar. Ben üzüldüm onun için. Maalesef bazı çocuklar doğuştan şanssız.

AKILLAR,FİKİRLER,YORUMLAR EFSANE.. BİR ANNEYE VE BİRDE HAMİLE BİR ANNEYE YAZABİLECEK EN GÜZEL ŞEYLERİ YAZMIŞSINIZ. KADINIZ HEPİMİZ GÜYA. YAZIK GERÇEKTEN. KADIN FİKİR ALMAK İSTEMİŞ O ANLIK YAZMIŞ BURAYA YAZACAK KADAR AKLI VAR ÇOK ŞÜKÜR DOKTORA GÖTÜRECEK KADAR MI YOK ŞAŞIRMIŞSINIZ. YAPILAN YORUMLARI OKUMAK İÇİN GELDİM GELMEZ OLAYDIM. ŞU SAÇMA SAPAN YORUM YAPAN ARKADAŞLAR KONU SAHİBİNİN YAZDIKLARINI TEKRAR OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM ANLAMAYA ÇALIŞARAK.

Ağrısı olan çocuğu hastaneye götürmemek asıl merhametsizlik. Hamile diye "aman ne iyi ettin bi tane daha doğur" mu diyelim? Hatasını bilsin.

Arkadaşım zulmetmek için sadece dövmek sövmek gerekmez, ihtiyacı olan tibbi yardima ulasmasini sağlamamak da zulumdür,ihtiyacı olan ilgiyi esirgemek de zulümdür...18.yüzyılda yaşamıyoruz anlayın artık şunları,söz konusu olan çocuksa ben onun tarafıni tutarım kimse kusura bakmasın

Eğer gercekten ağrısı varsa, oyun oynarken yada sevdiği bir şey yerkenki hal ve tavırlarından anlarsınız.

Çocuklar oyun oynarken de ağrı ve acılarını bir süre tolore edebilirler, bu da var.
Ama sadece bir süreliğine.
Sonra yine durup durup boynum ağrıyor diyorsa gerçekten ağrısı olma ihtimali çok yüksek.

Mesela dans edelim deyin, kolunu kaldır, boynunu cevir vs derken ordaki hareketlerini kontrol edin derim.
Yani evet numara da yapabilir, ama gerçekte olabilir, biz oğlumun bu halleri yüzünden günde kaç kere Dr a gittik biliriz.

Sinek isirigindan daha küçük bir yarası olsa, dayanamıyorum bu acıya diye ağlayan bir çocuk

Hastalık zamanını siz düşünün..
Dr a gidene kadar gözlemleyin, ne olur ne olmaz da mutlaka bir gösterin.

Çok geçmiş olsun.
Güle güle büyüsünler.

Yorumlara takilmayin, bence çok güzel bebeklerinizin yaş aralığı

Bu noktada dogru siyluyorsunuz ben sadece ilk sayfadaki yorumlara iatinaden yazmistim

Allah sağlıkla bebeğinize kavuştursun diğer evlatlarınıza da huzurla büyüdün bebek doğunca yanınıza yardımcı almanızı tavsiye ederim diğer bebekleriniz el ilgilene bilesiniz yoksa hangi birine yetişeceksiniz hepsinin ilgiye ihtiyacı var

3 çocuğu siz mi doğuracaksınız yada siz mi bakacaksınız konu sahibinin yerine hayırdır? Size ne kardeşim milletin çocuk sayısından. Bazılarının haddini bilme zamanı gelmiş de geçiyor bile!

ne kadar hadsiz bit yorum . uc cocugun olmasi veya nasl oldugynu bilmeden sacma sapan yorum yaomayin. buraya tavsiye almaya geldim yorumlara bak. cocuk bugun ilk kez Boyle bisey yasadi . tabiki pedogog bakicam .
Arkadaşım pedogogdan önce pediatriste götür, çocuk yalvariyo acım var anne diye siz kendi kendinize ısrarla psikolojiktir diyip hala pedogoga göturcem diyosunuz

Senin benim baskasina yaptigim gayet saygılı verdigim cevaba yorum yapmak senin ne haddineyse o haddime..10 senedir burdayim daha bir kez kimseyle polemik yasamadim kalp kirmadim ban yemedim...Haddi hadsizliginizden ogrenecek degilim..
laf salatasi yapmana gerek yok.Ustune dusen bi sey yoksa yazmak zorunda degilsin.

Gecmis olsun oncelikle.Cocugu bi doktora goturebilirsiniz biseyi yoktur buyuk ihtimalle ama iciniz rahat eder.Arka arkaya dogum yapmak yada kac cocuk istediginiz size bagli kimse istemez bebegi daha cok kucukken yasina bile girmeden hamile kalmayi ama olabilir.Sadece uslubun yanlis kimseye bole sizinde basiniza gelsinde goruselim gibi seyler soyleyemezsin bu beddua olur. Ve de defol git sanane bilmem ne gibi boyle konusmalariniz yanlis.Hamilesiniz 2 bebeginiz var sretslisiniz anliyorum ama biraz dikkat sen buraya derdini yaziyosun her turlu yoruma acik.olucaksin Allah yardimcin olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…