- 20 Ocak 2010
- 45.893
- 163.096
- 798
- 43
- Konu Sahibi mercandedee
-
Sizinle polemiğe giremeyeceğim üzgünüm.Ben cocukla ayni evde degilkm.Ne kadar ilgiyle ya da ne kadar ilgisiz buyuyor bilmem.Ben baska bir uyenin yorumuna cevap yazdim.Bu konuda çok yazı kitap makale okudum.Hepsinde bu bez örneği vardı mesela.Dogrusu onca çocuğun boynunu bir doktora gösterip eğer çocukta fiziksel bir sorun yoksa psikolojik destek alınması.Bunun kararını da anne verecektir.SevgilerÇocuk ilgi istiyor, kardeşlik duygusunu hissetmek değil farkında mısınız?
Çocuk hasta ve kadın kıskançliktan yapiyor dememiz için başlik açmış, uyarmayalım mı? 35 yaşında kadinin 3,5 yaşındaki bebeye zulmune göz yumunca merhametli mi olucaz?
Senin benim baskasina yaptigim gayet saygılı verdigim cevaba yorum yapmak senin ne haddineyse o haddime..10 senedir burdayim daha bir kez kimseyle polemik yasamadim kalp kirmadim ban yemedim...Haddi hadsizliginizden ogrenecek degilim..insanlarin hayatini sorgulaamak senin ne haddine!!! ister 3 ister 5 cocuk yapar kadinin sorusu bu mu???
Sizinle polemiğe giremeyeceğim üzgünüm.Ben cocukla ayni evde degilkm.Ne kadar ilgiyle ya da ne kadar ilgisiz buyuyor bilmem.Ben baska bir uyenin yorumuna cevap yazdim.Bu konuda çok yazı kitap makale okudum.Hepsinde bu bez örneği vardı mesela.Dogrusu onca çocuğun boynunu bir doktora gösterip eğer çocukta fiziksel bir sorun yoksa psikolojik destek alınması.Bunun kararını da anne verecektir.Sevgiler
Ne zulmünden bahsediyorsunuz? Kadın dövdüm, sövdüm mü demiş?bu şekilde zaten yeterince merhametsiz görünüyorsunuz! Eleştirmeninde bir sınırı var. Aslı astarı olmayan şeyleri uydurup, insanları zan altında bırakmayın, yazık. Doğurmak üzere hamile bir kadına yapıyorsunuz bu yorumları, el insaf Ya!bu mu merhametli haliniz?
Bu noktada dogru siyluyorsunuz ben sadece ilk sayfadaki yorumlara iatinaden yazmistimAslında bence Kimse 3 çocuk yaptı diye kızmıyor. Zaten neden kızalım ki rızkını veren Allah,bakacak olan yine konu sahibinin kendisi.
Ama cocugu doktora götürün denildiğinde e 1 yaşında çocuğum var hamileyim acillerin durumu belli kalabalık nasil götüreyim cevabı alınınca haliyle madem bakamayacaktınız neden yaptiniz sorusu geliyor. Yani sizce de haksızlık degil mi bu ?
O yavrunun ne sucu var ki daha 3.5 yasinda ve belki bir yeri ağrıyor/acıyor.
Aile planlaması tam olarak bu işte.
Arkadaşım pedogogdan önce pediatriste götür, çocuk yalvariyo acım var anne diye siz kendi kendinize ısrarla psikolojiktir diyip hala pedogoga göturcem diyosunuzne kadar hadsiz bit yorum . uc cocugun olmasi veya nasl oldugynu bilmeden sacma sapan yorum yaomayin. buraya tavsiye almaya geldim yorumlara bak. cocuk bugun ilk kez Boyle bisey yasadi . tabiki pedogog bakicam .
laf salatasi yapmana gerek yok.Ustune dusen bi sey yoksa yazmak zorunda degilsin.Senin benim baskasina yaptigim gayet saygılı verdigim cevaba yorum yapmak senin ne haddineyse o haddime..10 senedir burdayim daha bir kez kimseyle polemik yasamadim kalp kirmadim ban yemedim...Haddi hadsizliginizden ogrenecek degilim..
Gecmis olsun oncelikle.Cocugu bi doktora goturebilirsiniz biseyi yoktur buyuk ihtimalle ama iciniz rahat eder.Arka arkaya dogum yapmak yada kac cocuk istediginiz size bagli kimse istemez bebegi daha cok kucukken yasina bile girmeden hamile kalmayi ama olabilir.Sadece uslubun yanlis kimseye bole sizinde basiniza gelsinde goruselim gibi seyler soyleyemezsin bu beddua olur. Ve de defol git sanane bilmem ne gibi boyle konusmalariniz yanlis.Hamilesiniz 2 bebeginiz var sretslisiniz anliyorum ama biraz dikkat sen buraya derdini yaziyosun her turlu yoruma acik.olucaksin Allah yardimcin olsunAllah razi olsun . bazi mesajlar gayet usturuplu elestiri bazilari dusuncesizce gaddarca vicdansizca elestiri . onlara Allah sizde versin goruselim diyorum. hatalarm evet var yanlis yaptiklarim. duzelticem tekrar etmicem ins . sabah olsun diye dua ediyorum daha cok var sabaha. dualarinizi beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?