- 15 Ekim 2016
- 6.531
- 11.762
- 248
- Konu Sahibi mercandedee
-
3 bucuk yasinda zaten kendisi bebek birde 1 yasinda bebek ve birde karninda dogdu dogacak bebek bu ne be yazik o cocuklara ne ilgi ne bise insan bir nefes alir kocana nolmus yangindan mal mi kaciriyo ya sen hicmi korunmak aklina gelmedi bagira cagira buyuteceksin o 3 bebeyi Allah akil fikir versinbugun degisik davranmaz basladi. bir yasinda kardesi var ve ben gebeym son aydaym halsizliklerm agrilarm oluyo. kardesiyle kavga edince o daha kucuk kardes vs diyordum. neyse bugun boynunu tutmaya basladi aciyo diye . noldu drdm sacimi toplarken acidi ce elini hala birskmadi oyle uyudu. elimi tut kalkamiyorum diyo. ben kucucugum diyo. boynunu tutmaya devam ediyo ama. kaldiriyorum agliyo aciyo boynum diye. acaba gercekten agrisimi var da oyle yapio yada ilgi cekmek icinmi ??? deneyimi olanlar lutter yazinanlayamadim. psikoljimi Boyle davraniyo
doktora goturecegine buraya yaziyo yok kiz biseyi boynu nolcakki hadi git rahatla tesisi koydum bensoruyoum bende. ilk kez Boyle bisey yapti kizar gibi yazmak yerine lutfen yazmayin. tavsiye oneri yol sunacaksaniz buyrun yoksa gule gule
sanane sananeee sananeee uc bes on. Allah m yarabbim ya . ne bicim insanlarsiniz. burda gece . dk gidemem gitsem aile giderim saatlerce beklemem gerekir. girdimi guzel kafana guzel aklina. azicik empati ya ne bicim insansin. kim ne kadar ne sekilde cocuk yaparsa yapar bilmeden durumunu bi insanin konusma okey.
[/QUO
Sorunda bu zaten o kadar çok kucuk bebegin varki doktora bile gitmek iskence e tabi ücuz olsa neyse dicem
1 yaşındaki kardeşiyle kavga eden 3.5 yaşındaki cocuga "o daha küçük kardes" vs dediginiz ; gebe olduğunuzu ve son aylarinizda oldugunuzu ağrılarını konunun başına yazdiginz ve tüm bunları 3.5 yasinizdaki cocugunuzun boyun ağrısından önce yazdiginiz için çocuğun ilgiye ihtiyacı duyması sebebiyle böyle davrandığını düşünüyorum.zaten ikinci gebelik bile onun çok çok size ihtiyaç duyduğu zamana denk gelmiş.ikinci çocuğunun doğumu ve üzerine 3.cocuk...hicbirseyini eksik etmiyor olabilirsiniz ama bu çocuk boynu agrimasa bile sizden yoksun.bugun degisik davranmaz basladi. bir yasinda kardesi var ve ben gebeym son aydaym halsizliklerm agrilarm oluyo. kardesiyle kavga edince o daha kucuk kardes vs diyordum. neyse bugun boynunu tutmaya basladi aciyo diye . noldu drdm sacimi toplarken acidi ce elini hala birskmadi oyle uyudu. elimi tut kalkamiyorum diyo. ben kucucugum diyo. boynunu tutmaya devam ediyo ama. kaldiriyorum agliyo aciyo boynum diye. acaba gercekten agrisimi var da oyle yapio yada ilgi cekmek icinmi ??? deneyimi olanlar lutter yazinanlayamadim. psikoljimi Boyle davraniyo
defol yeter artik be. kocanla kavga ettinde bendenmi cikarmaya geldin hincini. NERDEN BILIYOTSUN COCUKLARA ILGISIZ OLDUGUMY NASIL DAVRANDIGIMI3 bucuk yasinda zaten kendisi bebek birde 1 yasinda bebek ve birde karninda dogdu dogacak bebek bu ne be yazik o cocuklara ne ilgi ne bise insan bir nefes alir kocana nolmus yangindan mal mi kaciriyo ya sen hicmi korunmak aklina gelmedi bagira cagira buyuteceksin o 3 bebeyi Allah akil fikir versin
evet o konuda hata ettim dikkat edicem daha cok kesinlikle1 yaşındaki kardeşiyle kavga eden 3.5 yaşındaki cocuga "o daha küçük kardes" vs dediginiz ; gebe olduğunuzu ve son aylarinizda oldugunuzu ağrılarını konunun başına yazdiginz ve tüm bunları 3.5 yasinizdaki cocugunuzun boyun ağrısından önce yazdiginiz için çocuğun ilgiye ihtiyacı duyması sebebiyle böyle davrandığını düşünüyorum.zaten ikinci gebelik bile onun çok çok size ihtiyaç duyduğu zamana denk gelmiş.ikinci çocuğunun doğumu ve üzerine 3.cocuk...hicbirseyini eksik etmiyor olabilirsiniz ama bu çocuk boynu agrimasa bile sizden yoksun.
Sadece boynu ağrıyor yazsaydiniz ben de sadece doktora götürün ya da bir havluyu ütü ile ısıtıp boynuna koyun derdim.yazdiginiz öncullere istinaden söylüyorum "kardeşin daha küçük" diye uyardığınız çocuk da bir küçük.gunde en az iki defa oluyorsa bile çocuğu strese sokmaya yeter.gecmis olsun.
Kocamla kavga ettimi nerden biliyorsan ordan kulucka makinasi,defol yeter artik be. kocanla kavga ettinde bendenmi cikarmaya geldin hincini. NERDEN BILIYOTSUN COCUKLARA ILGISIZ OLDUGUMY NASIL DAVRANDIGIMI
Allah razi olsun . bazi mesajlar gayet usturuplu elestiri bazilari dusuncesizce gaddarca vicdansizca elestiri . onlara Allah sizde versin goruselim diyorum. hatalarm evet var yanlis yaptiklarim. duzelticem tekrar etmicem ins . sabah olsun diye dua ediyorum daha cok var sabaha. dualarinizi beklerimKonu sahibi, sizin cocuklariniza yetemediginizi imaa eden abuk subuk yorumlari gormeyin lutfen.
Ilgili olmasaniz cocugunuzun bu davranisini da gormezden gelirdiniz.
Saglikla ucuncu bebeginizede kavusmanizi dilerim ♥ Hepsini gule gule guzel gunlerde buyutun insallah!
defol . evet kulucka makinasiym varmi bi diyecegin terbiyesiz hadsiz mutsuz kadin. artik kocan ailen nasil asagalik olarak davranmissa geldin acsiini benden cikardin. hadi mutsuz hayatina donKocamla kavga ettimi nerden biliyorsan ordan kulucka makinasi,
Bu nasıl bir üsluptur ya. Biraz terbiyeli olun. Evli misiniz çocuğunuz var mı bilmiyorum ama ne yaşayacağınızı nerden biliyorsunuz. Çok büyük konuşuyorsunuz. Üstelik konu sahibinin yaşantısından bi haber olarak. Nerden biliyorsunuz ne yaşadığını. Hayret ya. Ne hallere gelmiş dünya yazık!!Kocamla kavga ettimi nerden biliyorsan ordan kulucka makinasi,
Hadsiz olan sizsiniz
Çocuk boğazını tutmuş ağlıyor gelip buraya soruyorsunuz
Arkadaş böyle bir durumda acilen doktora gitmeniz lazım
Buradan gelen yorumlar ne kadar sağlıklı olabilir
Biz doktormuyuz
Ki doktor bile hastasını görmeden teşhis koyamıyor
3 çocuk kazadır kesin
Neyse hamilesiniz tartışmak istemiyorum
Kocamla kavga ettimi nerden biliyorsan ordan kulucka makinasi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?