- 27 Ocak 2016
- 41
- 251
- 93
- 32
- Konu Sahibi mercandedee
-
Kadının kendi bebeğine veremediğini düşündüğün merhameti sen vericeksin öylemiÇocuk hasta ve kadın kıskançliktan yapiyor dememiz için başlik açmış, uyarmayalım mı? 35 yaşında kadinin 3,5 yaşındaki bebeye zulmune göz yumunca merhametli mi olucaz?
Kadın diyorki gece çocuk şuan uyuyo. Sabah olupta çocuk uyanana kadar kadın burdan fikir almak istemiş. Art niyet akıyo kk dan artıkAğrısı olan çocuğu hastaneye götürmemek asıl merhametsizlik. Hamile diye "aman ne iyi ettin bi tane daha doğur" mu diyelim? Hatasını bilsin.
ne mutlu sizeKaç çocuğunuz var?
Böyle yazarsanız arası az çocuğu olan ben gibi annelere cevap hakkı doğuyor mesela.
Nasıl ilgi gösterdiğimi anlayın diye yazıyorum.
Cocuklarimla günde 6 saatten fazla oynarım.
Gunde 1 saatten fazla cizgi film izlemiyorlar. Her gece 3 unu de ben uyutuyorum.
Her gün yaz kış demeden bahçeye, parka, sahile gidiyorlar.
3 unde de anormal bir kıskançlık olmadı. Hiç biri birbirinin abisi ablası falan değil. Daha hiç ağzımdan sen buyuksun lafi cikmadi..
Anne-baba olarak ilgili ebeveynleriz.
Yardımcımız da var..
Tek çocuğu olup benim yarim kadar ilgilenmeyen ebeveynler de görüyorum.
Elinden gelen her seyi yapan, Hiç bir anneye vicdani yuk olacak elestiri yapma hakkınız yok.
Ekimde yavaş yavaş ise başlayacağım. Kendi isim.
O zaman bile sekteye uğrayacağını düşünmüyorum.
Derseniz ki anne yorulur. Eyvallah.
O da annenin problemi.
Burada anneye köstek olarak yorgunluğunu almış olmazsınız.
Nasıl konuşma şekli bunlarKocamla kavga ettimi nerden biliyorsan ordan kulucka makinasi,
ne mutlu sizebenim bu konuda fikrim sabit arada az yaş olunca büyük çocuk eziliyor.onun hakkından çalınıyor.ben bunu gördüm bunu söylerim arada istisnalar olması kaideyi bozmaz.%90 o sen büyüksün lafı çocuğa ediliyor.benim 2 yaşında kuzenimin nesi büyük?tek suçu kardeşinden 2 yıl önce doğmak ve bilinçsiz anne baba mı?şimdi 3.de yolda...yardımcıların,paranın vs olması birşeyi değiştirmiyor.anne-babanın ilgisi,davranışı önemli olan.buarada ben konu sahibine kırıcı bir yorum yapmadım ama istediğim gibi eleştiri yapma hakkına sahibim çocuğumun olması da gerekmiyor.fikir sahibi olmak için bu bir kriter değil.Kimse vicdanını rahatlatmaya çalışmasın daha kendisi bebek olan çocuğa ama sen abisin ablasın vs denmesin.büyümüş gözüyle bakılmasın.konu sahibinin yazmış olduğu konudan büyük çocuğun bu durumdan rahatsız olduğu ortada ama olan olmuş artık kırıcı olmanın bir anlamı yok.bir şekilde dengeyi bulsun.saygı çerçevesinde yapılan eleştirileri çok iyi buluyorum bu konuda en azından diğer insanlara bir fikir verir.2 yaşında çocuğun kardeşi olmasa birşey kaybetmez.bu konuda çok doluyum şahsınıza yönelik algılamayın.
niye bu kaadar kotu dusunuyorsunzÜyelere sanane defol git diyen bir konu sahibi, ilgisizlikten kıvranan 3.5 yasında bir bebek, 3 çocuk.. konu sahibi bu çocukları ite kaka büyütecek. Ve bu çocuklar şuan sokakta dolaşan saldırgan gençlere, ilgi için erkeklerin peşinden koşan kızlara dönüşecek. Konu sahibi ve kocası bencillikte yarışıyor.
ne mutlu sizebenim bu konuda fikrim sabit arada az yaş olunca büyük çocuk eziliyor.onun hakkından çalınıyor.ben bunu gördüm bunu söylerim arada istisnalar olması kaideyi bozmaz.%90 o sen büyüksün lafı çocuğa ediliyor.benim 2 yaşında kuzenimin nesi büyük?tek suçu kardeşinden 2 yıl önce doğmak ve bilinçsiz anne baba mı?şimdi 3.de yolda...yardımcıların,paranın vs olması birşeyi değiştirmiyor.anne-babanın ilgisi,davranışı önemli olan.buarada ben konu sahibine kırıcı bir yorum yapmadım ama istediğim gibi eleştiri yapma hakkına sahibim çocuğumun olması da gerekmiyor.fikir sahibi olmak için bu bir kriter değil.Kimse vicdanını rahatlatmaya çalışmasın daha kendisi bebek olan çocuğa ama sen abisin ablasın vs denmesin.büyümüş gözüyle bakılmasın.konu sahibinin yazmış olduğu konudan büyük çocuğun bu durumdan rahatsız olduğu ortada ama olan olmuş artık kırıcı olmanın bir anlamı yok.bir şekilde dengeyi bulsun.saygı çerçevesinde yapılan eleştirileri çok iyi buluyorum bu konuda en azından diğer insanlara bir fikir verir.2 yaşında çocuğun kardeşi olmasa birşey kaybetmez.bu konuda çok doluyum şahsınıza yönelik algılamayın.
Müneccim olmaya gerek yok. Besbelli ki ilgi istiyor.bugun degisik davranmaz basladi. bir yasinda kardesi var ve ben gebeym son aydaym halsizliklerm agrilarm oluyo. kardesiyle kavga edince o daha kucuk kardes vs diyordum. neyse bugun boynunu tutmaya basladi aciyo diye . noldu drdm sacimi toplarken acidi ce elini hala birskmadi oyle uyudu. elimi tut kalkamiyorum diyo. ben kucucugum diyo. boynunu tutmaya devam ediyo ama. kaldiriyorum agliyo aciyo boynum diye. acaba gercekten agrisimi var da oyle yapio yada ilgi cekmek icinmi ??? deneyimi olanlar lutter yazinanlayamadim. psikoljimi Boyle davraniyo
banabak defol sayfamdan yeter ya hadsiz . ne bicim insanlarsinz ne bicim yetistirmissn aileniz. doktoru bende biliyorum gecenin saatinde uyuyan bi bebek. uykulu bi cocukla nereye gideym . defol ya yeter be yeter yeter. Allah sanada versin ins for o zaman anladinmu gor.
Kadın diyorki gece çocuk şuan uyuyo. Sabah olupta çocuk uyanana kadar kadın burdan fikir almak istemiş. Art niyet akıyo kk dan artık
Altına imzamı atiyorum izninizleNe art niyetinden bahsediyorsunuz? Çocuğu diğeri uyuyor, kendi hamile diye uyutmuş, uyanmasın diye de dua ediyor. Yazık belki ağrıdan uyudu kaldı.
Bir de tutturmuşlar size ne, doğuran kendi bilmem ne diye. Bakamıyorsa bu çocukları devlet alır, aklı başında vatandaş da devlete ihbar eder zaten bakamıyor diye. Aman canım kendi çocuğu bana ne diye geçilmez. Doğurmuş olmak tüm gücün annede olduğu anlamına gelmiyor.
bende anlamadim insalar kadincagizin annrligine kadr vurdu devlet alsin baksin tobe yarabi saka gibi yorumlarKadın gece vakti endişelenmiş bir soru sormuş, bu nasıl bir öfkedir anlayamadım.Hamileyim bebeklerim var der demez öfkeyle saldırıya geçilmiş.Soru çocuklarımı yapmakla iyi mi yaptım gelin beni yargılayın sandım bir ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?