• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.5 yasindaki kizimin tuhaf halleri. acil yardim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şurada yapılan yorumlara inanamıyorum, gerçekten şaka gibi, kimin kaç tane çocuk yapacağını sorgulamak kimin haddine düşmüş ya da bir annenin anneğLini sorgulamak ne kadar acımasızca bir şey, Allah herkesin kalbine merhamet versin.
Senin kendi egonu tatmin etmek için 1 dakikanı ayırıp yaptığın yorumla belki hamile bir kadının bütün huzurunu kaçırdı ki zaten çocuğundan dolayı huzursuzdu bu nasıl bir vicdansızlık aklım almıyor gerçekten.
Ayrıca yaş aralığının az olmasının nesi kötü benim de kızlarım arasında 2.5 yaş var, eğer 3.isteseydim yaş farkı çok olsun istemezdim.

Konu sahibi benim de büyük kızım 3.5 yaşında ve kardeşi 1 yaşında,geçen haftalarda sabah uyanınca karnım ağrıyor demeye başladı, ben de ilk başta ilgi için mi yoksa gerçek mi olduğunu anlamadığım için öğleye kadar bekledim sonra götürdük hastaneye meğer gaz sıkışması varmış yani gerçekten ağroyormuş, Büyük ihtimalle seninkinin de ağrısı vardır, Allah şifalar versin, sana da hayırlı kolay bri doğum nasipse etsin inşallah.

Ya sizde hamissiniz bende tedavilerle hamile kaldim ve cok zor hamilelik yasiyorum.. Yani hastanelere tasiniyorum geliyorum.. ya kadin olmak cok zor .. hem cinsinden kostek yemek daha zor.. elestirilsin guzel akillar verilsin ama insanlari ezmeden, yargilamadan,
Yillar once cok utangac toplumduk kadinlarimiz haklarini savunamazdi cogu zaman. E simdi daha bilincliyiz daha okumus belli seviyeye gelmisiz ama.. uslup, hosgoru kalmamiş.. civisi cikmis herseyin.. Allah sonumuzu hayir etsin.. kadinlar klubude bi zahmet bu haksi elestirilere bir DUR DESİN.. sikayet etmek zor degil.!! Ama elmayla armut ayrilsin!!
allah tamamina erdirsi yavrunuzu sag salim kucaginiza almak nasip.etsin insallah bosa cennet annein ayaklarinin altindadir dememisler hayatta hersey basimiza gelebilir q

Şurada yapılan yorumlara inanamıyorum, gerçekten şaka gibi, kimin kaç tane çocuk yapacağını sorgulamak kimin haddine düşmüş ya da bir annenin anneğLini sorgulamak ne kadar acımasızca bir şey, Allah herkesin kalbine merhamet versin.
Senin kendi egonu tatmin etmek için 1 dakikanı ayırıp yaptığın yorumla belki hamile bir kadının bütün huzurunu kaçırdı ki zaten çocuğundan dolayı huzursuzdu bu nasıl bir vicdansızlık aklım almıyor gerçekten.
Ayrıca yaş aralığının az olmasının nesi kötü benim de kızlarım arasında 2.5 yaş var, eğer 3.isteseydim yaş farkı çok olsun istemezdim.

Konu sahibi benim de büyük kızım 3.5 yaşında ve kardeşi 1 yaşında,geçen haftalarda sabah uyanınca karnım ağrıyor demeye başladı, ben de ilk başta ilgi için mi yoksa gerçek mi olduğunu anlamadığım için öğleye kadar bekledim sonra götürdük hastaneye meğer gaz sıkışması varmış yani gerçekten ağroyormuş, Büyük ihtimalle seninkinin de ağrısı vardır, Allah şifalar versin, sana da hayırlı kolay bri doğum nasipse etsin inşallah.
tabiki 3 yasinda bir cocuk derdini anlatir sadece cidiye almak lazim

Öncelikle fiziksel bir sıkıntısı olmadığından emin olmak lazım.
Büyük ihtimalle kardeş kıskançlığı.
Benim yiğenim kardeşi olduktan bir süre sonra bildiğiniz yataklara düştü, ayağım ağrıyor diye. 1-2 ay yataktan çıkmadı. Doktora götürdüler fiziksel birşey yoktu. Sonrasında toparladı.
Hepsinin yaşları ufak ilgiye ihtiyaçları var, daha fazla ilgi .

bugun degisik davranmaz basladi. bir yasinda kardesi var ve ben gebeym son aydaym halsizliklerm agrilarm oluyo. kardesiyle kavga edince o daha kucuk kardes vs diyordum. neyse bugun boynunu tutmaya basladi aciyo diye . noldu drdm sacimi toplarken acidi ce elini hala birskmadi oyle uyudu. elimi tut kalkamiyorum diyo. ben kucucugum diyo. boynunu tutmaya devam ediyo ama. kaldiriyorum agliyo aciyo boynum diye. acaba gercekten agrisimi var da oyle yapio yada ilgi cekmek icinmi ??? deneyimi olanlar lutter yazin :KK43: anlayamadim. psikoljimi Boyle davraniyo:KK43:

Kiskaniyor, elinizden geldigi kadar ilgi verin.

Çocuk ilgi görmek için yapıyo bişeyler.
Çocuk ne yapsın kendi küçücükken 3. Geliyo.
Umarım bakabilecek potansiyeliniz vardır

Hadsiz olan sizsiniz
Çocuk boğazını tutmuş ağlıyor gelip buraya soruyorsunuz
Arkadaş böyle bir durumda acilen doktora gitmeniz lazım
Buradan gelen yorumlar ne kadar sağlıklı olabilir
Biz doktormuyuz
Ki doktor bile hastasını görmeden teşhis koyamıyor
3 çocuk kazadır kesin
Neyse hamilesiniz tartışmak istemiyorum
vaybe 48 kiside begenmis. sagolun hanimlar

aynen ve cocuklarimin yasini ve béni elestirenler en cok begeniyi almis :)) ama size ve sizin gibi anlayosli insanlara Allah hep yardim etsin ins. evet bénim kizinda agrimis boynu psikoljk degildi. su an daha iyi guzel uyuyo sukur sadece acicak diye boynunu hareket ettirmek istemiyo

Çocuk ilgi görmek için yapıyo bişeyler.
Çocuk ne yapsın kendi küçücükken 3. Geliyo.
Umarım bakabilecek potansiyeliniz vardır
var var merak etme. buyuk kizim 4 yasinda sayilir Ève iki dk uzakta krese gidecek. okuluna bayiliyo . kucugide verdm uc saatligine . arabamida aldim. merak etmegin potansiyelim var

aminnn aynen benimkiler oyle. kizim 4 oluyo iki aya digeri 15 aylik ce pisman dglm asla yas araliklarindan. ucuncu plansizdi . zor kabullendm iki haftaya dogumum olacak nasipse. kizlari krese verdm. buyugu zaten cok istiyo okula gitmeyi Ève iki dk uzakta bile dgl kresleri sukur. insanlar kadinlar cok acimasiz ona sasirdim ve acimasiz yorumlari begenen cok kisi car onu gordum.:) araba kullanmayi ogreniyorum. araba aldk sifir 5 yil taksite bolduk. makul bi fiyata. bitane vardi ikinciyi aldik aile buyugu icin burda mecbur. burdaki acimasiz kadinlara diyorum. cocuklarim ingilizce ve fransizca konusulan bi krese yazdirdim evimib karsisinda. arabami aldim . isimede zamabi gelsin baslicam ins. potansiyelm var merak etmeyin okey. cocuklarim uc dille buyuyecekler insAllah . cift pasaportlari olacak insAllah . onlara elimizden geleni yapmaya calisiyoruz. dont worry. sizler turkiyede surekli degisen egitim sistemiyle ugrasirken biz burda iyi okullarda guzel egitimler aldiricaz cocuklarmiza. ins yeterlidir bu dediklerim potansiyelimz varmi yokmi:)

3 yasindaki cocuk muhtemelen elini ayagini falan gosterir agriyor diye dikkat cekmek istese boyun akla cok gelecek bir yer degil.gercekten agriyor olabilir.doktora goturmeniz dogru olacaktir diye dusunuyorum.konu sahibi arkadasin 3 cocuguna da onu elestirenler mi bakacak acaba.arkadas bir sey sormus cocuk sayisina takilmis bazi kisiler.ister 3.yu yapar ister 5.yi.bu onun soru sorma hakkini elinde almaz.

Bu kadının maddi durumunu bilmiyorsunuz, çocuklara ne imkanlar sağladığını da bilmiyorsunuz, yurt dışında yaşıyorum dedi,avrupa ülkesi ise bu eminim sizin kadar düşünüyordur devlet , bakabilecek yeteneği var ki yapmış, velev ki değil yine burada yapılan hakaretler yapılamaz. Keşke devletin büyüttüğü çocukların halini bilseniz de öyle konuşsanız. Her hangi bir kuruma gidip gördünüz mü acaba. Anası babası başında olan çocuğa niye devlet baksın, bu kadar komplike düşünecek ne var konu da anlamış değilim. Denebilir kızınız çok küçük abilik ablalık yüklemeyin, üç çocuğunuza eşit ilgi gösterin, şöyle yapın böyle yapın. Hepsine varım. Ama bu nedir hakaret ve devlet el koysun demeler falan. Bu ülkede sokakta onlarca çocuk var lütfen onları ihbar edin de devletimiz baksın, bu tepkiler yerini bulsun.
soklar icindeyim su an. bunu yazan sahis kesinlikle psikolga gitmeli..!! yahu deneyim tecrube istedim cunku cocuk gece gece Boyle bisey yasadi . uyudu uyandi agladi . uyusa rahatlar dedim. nasil bi dusunce tarzidir devlet alsin:))) cok guldum. bikere aynen turkiyede degilim yurtdisindayim. cocuklarim i iki dil konusuluan krese verdim evimin karsisinda . bugun parka kahvaltiya gittik 9 aylik halimle . belim agridan koptu. nasil yorumlar bunlar . size bisey diyeyimmi insanlar mutsuz hayatlarindan ve sorunlari var gelip burdan cikartiyolar. cunku bénim sorum cok normaldi ve tavsiye istedim ya . ilk kez Boyle bisey yasadigim icin. ben iki cocugum isteyerek yaptim asla pisman degilim. ucuncu supriz oldu. zorluklari tabiki var yoruldugum bunaldim zamanlar HER ANNE GIBI. KIMSE MUKEMMEL DEGIL. birde devlet alir diyo ihbar ederler 😂😂 turkiyede bide. turkiyede once yoksun cocuklara el atsin devlet . yasadigim ulkedede benden devlet almaz cocuklarima bakiyorum cok sukur. burdaki kadinlar tuhaf ne bicim komik seyler yazmislar. bénim cocuklarim Allah izin verirsn 3 dille yetisip cift pasapoetu alacaklar istedikleri yerde yasama hakkina sahip alacaklar insAllah. bulundgum ulkede dunyanin en iyi universiteleri okullari mevcut. vs vs isterlese turkiyede de yasarlar. tobe est. bunlari yazanlar anne babalarindan yardim alarak buyutirken cocuklarini biz burda ték basimiza herseyi yapiyoruz.

3 yasindaki cocuk muhtemelen elini ayagini falan gosterir agriyor diye dikkat cekmek istese boyun akla cok gelecek bir yer degil.gercekten agriyor olabilir.doktora goturmeniz dogru olacaktir diye dusunuyorum.konu sahibi arkadasin 3 cocuguna da onu elestirenler mi bakacak acaba.arkadas bir sey sormus cocuk sayisina takilmis bazi kisiler.ister 3.yu yapar ister 5.yi.bu onun soru sorma hakkini elinde almaz.
bide ekleyeyim ilgi alaka dedilerya , iki aylik avrupa turu yaptim oki cocugumla bu yaz . gezsinler diye . avrupada yasamiyorum bu arada :)

Ne art niyetinden bahsediyorsunuz? Çocuğu diğeri uyuyor, kendi hamile diye uyutmuş, uyanmasın diye de dua ediyor. Yazık belki ağrıdan uyudu kaldı.

Bir de tutturmuşlar size ne, doğuran kendi bilmem ne diye. Bakamıyorsa bu çocukları devlet alır, aklı başında vatandaş da devlete ihbar eder zaten bakamıyor diye. Aman canım kendi çocuğu bana ne diye geçilmez. Doğurmuş olmak tüm gücün annede olduğu anlamına gelmiyor.
[/ SU SACMA YORUMU BEGENENLER VE YORUMU YAPANA DIYORUM. BURDA ALMAZLAR. TUEKIYEDEN BAHSEDIYOSAN TURKIYE ONCE OKADAR FAKIR COCUGA OLANAK SAGLASIN. BEN COCUKLARIMA BAKIYORUM. ALLAH ASKINA HEPINIZ MUKKEMEL ANNEMISINIZ NESINIZ YA. BASIMA ILK KEZ BOYLE BISEY GELMIS TAVSIYE ALMAYA GELDIM SACMA SAOAN SEYLER GORDUM. BU YAZ COCUKLARIMLA BASKA KITADAN TA AVRUPAYA IKI AY TATILE GOTURDUM GEZDIK AVRUPA TURU YAPTIK. HANGINIZ BU OLANAGI SAGLADI COCUKLARINIZA. Cocuklarim uc dil ve cift pasapoetu alacaklar ins. dokuz aylik halimle parka kahvaltiya goturdum bugun . benmi ilgisizm:) devletmi elimden alicak. burda zaten cocuklara deger veriliyo az oldugu icin. merak etmeyin. mutlu olun biraz sevgi koyun kalbinize. ve ihtiyaci olan biri tavsiye istiyosa tavsiye verin. cok zor degil.

Kadının kendi bebeğine veremediğini düşündüğün merhameti sen vericeksin öylemi
oyle oyle . cocygumun basinda rahatlasib diye agrilarimla durdum bi yandan kucugune baktm. ilk gun agladi sonra uyudu cok sukur rahatladi. be bu yaz cocuklarim icin ve kendimde rahatlamak icin avrupa turu yaptim ya. oki kucuk cocukla bunu yaptim. bumu ilgisizlik

O kadar iğreçsinki. Yemin ederim uslubun mide bulandırıcı. Acıdım sana. Senin yerinde olmak ve bu çirkin kalple bi ömür yaşamak istemezdim. Bence derinlerde bi yerlerde sizde kendinizden nefret ediyosunuz
kesinlikle oyle. kilomda 70 . diyetle gayet kolay zayiflayan biriyim. hic sorun degil. cocuklarim i seviyorum. cevremdeki herkes bayiliyo cocuklaeima. gyzeller ve tatlilar ve genel olarak uslu cocuklar .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back