Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 3.5 yaş anaokulu için uygun mu

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.812
1.744
133
39
Devlet anaokulu 3 yaş aliriz bezssiz olursa alıyoruz dedi . Daha bezi biraktiramadim. 3.5 yaşında gondermeyi düşünüyorum. Ama kızım isteksiz gitmek istemiyor daha 3 yaşinda şu an . Sizce bir şekilde alistirmali miyim evde tek sklyor kimse yok yasitlarida. Ve sıkıldigi için eziyet ediyor işte mız mız hep. Gitsin sosyallessin istiyorum.

Bez kullanmiyorsa tabi ki uygun.Benim kizlarimda 3 yaslarinda eylul de 4 e yakin olacaklar verecem anaokuluna.Enerjilerini atmalari gerekiyor ve beceri kazaniyorlar sarkilar ogreniyorlar neler neler.Siz deneyim ortami gorunce belki fikri degisir

Bez kullanmiyorsa tabi ki uygun.Benim kizlarimda 3 yaslarinda eylul de 4 e yakin olacaklar verecem anaokuluna.Enerjilerini atmalari gerekiyor ve beceri kazaniyorlar sarkilar ogreniyorlar neler neler.Siz deneyim ortami gorunce belki fikri degisir
Bende o yüzden gondericem yarım gün zaten. Bezi ne zaman biraktirdiniz

Devlet anaokulları 4 yaş ve üstü almiyolar mi ? Benim kızda 3 bucuk yaşında kreşe gidiyor cokta faydası oldu tavsiye ederim

Devlet anaokulları 4 yaş ve üstü almiyolar mi ? Benim kızda 3 bucuk yaşında kreşe gidiyor cokta faydası oldu tavsiye ederim
Her okul değil mesela yakınımızda ki okul aradı biraz daha uzaktaki aldı. Cokmu memnun kaldım cidden mi heves ediyorum bende. Nasıl değiştiği peki kızınız yani mutlu mu mesela

Her okul değil mesela yakınımızda ki okul aradı biraz daha uzaktaki aldı. Cokmu memnun kaldım cidden mi heves ediyorum bende. Nasıl değiştiği peki kızınız yani mutlu mu mesela
Acaba ilden ile degisiyomu yada okula göre mi degisiyo İstanbul'da otiruyorum ben ama çoğu 4 yaş aliyo. Bu arada evet çok mutlu oluyolar zaten yaşları küçük olduğu için oyun oynatiyolar daha çok dans boyama hamur gibi zaten çocuklar bunlara bayiliyo. Eminim çok sever deneyin bence memnun kalmazsaniz alırsınız 3 yaştan önce bende tavsiye etmem ama 3 geçmiş sever bence

Bnde belli bi yasa gelince gondermeyi istiyorum onun iyligi icin ama kizim deglde ben ayrilamam gbi geliyor smdi bile dusununce oturup aglayasim gelyr ama tabiki gndericem sosyallessin ozguven kazansn arkadas edinmeyi ogrensin hayata karissin

Bende o yüzden gondericem yarım gün zaten. Bezi ne zaman biraktirdiniz
Gunduzleri bez takmadim surekli cisini sordum beraber lazimliga oturdukBazen altlarina yaptilar ama 1 hafta icinde biri kakasini bile soyleyip kendi yapmaya calisti.Digerinin 1 hafta daha surdu ama surekli tesvikle oyunla cok agladi ama sukur alisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…