Merhaba kızlar. Bazı gelişmelerden bahsedeyim. Cuma günü bir boşanma konuşması moduna girdim. Ve tepkisiz ve hissiz oluşum beni de şaşırttı. Eşime olmayacaksa zorlamanın bi anlamı olmadığını ona da kendime de yazık ettiğimizi vs Artık yapamadığımı söyledim.
Önce peki dedi sonra kaybetmek istemediğini söyledi sonra gerildi biraz. En sonunda bacağıma sarılıp yalvarmaya başladı. Psikolojisinin bitik olduğuna iyice kanaat getirdim. Bişans son bir şans daha istedi hayır dedim defalarca. . Ama bayılacak şekilde ağlayışı ve yalvarışı aşk ve sevgi ile olmasa da vicdanen üzdü beni. Düşüneceğimi söyledim.
Ertesi gün terapiste randevu almış. Birlikte gittik. Ağır depresyon ve obsesif komplüsif bozukluk çıktı eşimde. İlaç tedavisine başladılar. Bu depresyonun coookkk eski zamanlardan yerleştiği sonucunda bu kadar ağırlaştığı aynı zamanda bana eş değil anne rolü yüklediğini ve anne cocuk arasında tabiki cinselliğin olmayacağını vs anlattı.. Ben de boşanma olayını psikolojisi biraz en azından düzelene kadar açmamaya karar verdim. Bunu kaldırabilecek modda olduğunu düşünmüyorum. Bi kaç gündür kahvaltıya götürmeler çiçek yollamalar vs bişiler için çabalıyor. Bana bu raddeden sonra pek anlam ifade etmiyor gerçi.
Sonu ne olacak merak ediyorum.