• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.5 Yıllık Bir Sorun Sizce Bu Saatten Sonra Düzelir Mi?

Valla böylece bekleyerek düzelmeyeceği kesin.
Tedavi şart bence.
Artık bekleyecekseniz bu şartla bekleyin yazıktır yahu..
Gençlik gidiyor :(

eşinizin bence de sağlık sorunu var eğer ki aldatmadığına eminseniz.Testesteron hormonu düşük olan erkeklerde bu durum görülebilir.ama sağlık sorunuysa bile kendinin çaba göstermemesi düşündürücü.

Tek tek cevap veren herkese teşekkür ederim. Cinsel dürtüsü hiç yok. Doktora gitmiyor. Çocuk ta değil kulağından turıp götüreyim. Sanırım bitirmek en mantıklısı olacak. Bu süreçler hakkında da hiç bilgim yok açıkçası. Şunca zaman yaptığım fedakarlığa ve geöen yıllarıma yazık.

Cabalasa ama yine de duzelmese yine de devam et derdim. Ama bir caba da yok. Kendini dusunmuyorsa sizi dusunmeli en azindan. Bu bencillik.

Tek tek cevap veren herkese teşekkür ederim. Cinsel dürtüsü hiç yok. Doktora gitmiyor. Çocuk ta değil kulağından turıp götüreyim. Sanırım bitirmek en mantıklısı olacak. Bu süreçler hakkında da hiç bilgim yok açıkçası. Şunca zaman yaptığım fedakarlığa ve geöen yıllarıma yazık.
Kadına mı yok acaba erkeğe o dürtüyü hissediyor olabilir mi? İnt geçmişine baksanız aslında belki bi ip ucu bulabilirsiniz.

Bosanmayin demeyi cok isterdim fakat bu sorunu defalarca soylediginiz halde tedaviye yanasmiyorsa bencede artik hakediyor.
Hic degilse sizin icin gitmeliydi,bi adim atmaliydi.
Son kez konusun ve eger gitmezse yada giderde yarida keserse bu isin bitecegini yineleyin bence.
Bu saatten sonra kendi kendine asla duzelmez.

Ayrı evden ziyade kv ile kaldığımız zamanlarda ilk zamanlar bişiler yaşanıyordu. Sonra olmamaya başladı. İşte Kv ile yaşamamız bahaneydi.. Sonra borçlar bahane oldu.. Sonra evimize çıkalım herşey düzelecek oldu.. sonra iş stresi bahane oldu. Ne söyleyeceğimi bilemedim.
Aldatıyor olabilir.
Gecen yine böyle konu vardı, Doğum vs sonrası soğuma olabiliyormuş, çocuğunuz var mı

Her durumda psikoloğa gidip tedavi olması gerekiyor

Maşallah ne sabır varmış öyle ya, bana kalsa ben her gün sevişirim. Hamile olduğum için eşim bana pek yanaşmıyor bu aralar, bebekten çekiniyormuş :)) nasıl sinir oluyorum nasıl var ya anlatamam. Ciddi ciddi nasıl intikam alabilirim falan diye düşünüyorum ki o kadar uzun sürse bilemiyorum... Büyük konuşmak gibi olmasın ama sepetlerdim herhalde evden. Evlilik demek aynı evi paylaşmaktan öte her şeyi paylaşmak demek... Seks de evliliğin yapı taşlarından biri bence. Ha ama ne olur eşin her şeyi dört dörtlüktür, bu konu hariç. O zaman belki kendini yatıştırırsın, onun da huyu bu vs dersin ama. Bilemedim. Yaptırım yapmadığınız sürece bu böyle devam eder sanırım.

Merhaba Hanımlar,

Uzun zamandır üyeyim ama genelde konuları takip ediyorum. Elbette açtığım konular var hatırlamayabilirsiniz.

Az da olsa sıkıntılı bir süreçle evlenmiştim. Kv sorunsalını bi şekilde atlatmıştım. Bir süre aynı evde yaşamıştık kv ile. Yeni evlendiğimiz zamanlardı. Bi süre sonra yakınlaşmamız azaldı. Her türlü bahane vardı. Borçlar, kv stresi, iş stresi vs vs..

Evliliğimizin 1.5 yılında bir konu açmıştım. Evimize yeni geçmiştik. Ama yakınlaşma sorunumuz bitmedi diye. Şu an itibarı ile evliliğimin neredeyse 4.yılı bitecek.

Ve biz yaklaşık 3-3.5 yıldır cinsel anlamda yakınlaşmıyoruz. Hiç mi dediğinizi duyar gibiyim :) Malesef hiç. Bu konuda çokça çabalarım oldu. Bazen sinirlerime hakim olamayıp kavga da ettim. Yalan değil. Çoğu zamansa yapıcı bi şekilde karşıma alıp konuştum. Bizim evli bir çift olduğumuzu, bu durumun artık iyice sorun olduğunu, yaşımın artık 29 olduğunu ne zaman hayatımızı yaşayıp ne zaman çocuk sahibi olacağımızı ve malesef ki malesef böyle giderse bu evliliğin sonunun iyi olmadığını konuştum. İsterse doktora isterse psikoloğa (Aile terapisi, Evlilik Terapisi vs..) gidebileceğimizi söyledim. Tek duyduğum ise "Haklısın.." kelimesi oldu.

Geçtiğimiz yaz neredeyse terkediyordum o kadar tak etmişti. Ağladı çabalayacağını söyledi. Kendimce zaman tanıdım izledim gözlemledim.. O günden sonra tekrar da konuştum. Ama geldik bugüne..

Artık malesef bu saatten sonra olsa da ben istemeyeceğim sanırım. Çünkü her fedakarlığıma karşı (bunu bir lutuf olarak söylemiyorum ama evlilik karşılıklı fedakarlık gerektirir.) hala bir çaba görmediğim için ve en azından kendini düşünmediği gibi beni de bu konudan muzdarip bırakması beni çok soğuttu. Çokça düşünüyorum. Ama işin içinden çıkamıyorum. Bazen sinirleniyorum. Bazen oturup kendi başıma ağlıyorum.

Fikirlerinizi çok merak ediyorum. Siz olsanız nasıl ilerlerdiniz? Yapmadığım bir şey mi var dışardan bakılınca? Farklı düşüncelere dışardan bir göz olarak sizin fikirlerinize ihtiyacım var.

Çok teşekkür ederim şimdiden :)
değişik olmuş. boşanmak en hayırlısı...

Ayrılmalısınız. Ömrünüz her gece beklemekle geçecek biliyorsunuz değil mi?

Benim de eşimin böyle sorunu var açıkçası, son 1,5 yıldr sadece ayda bir defa beraberlık var, bazen sayı ikiyi buluyor ama tabıkı ben delırme safhasına gelıyorum cunku kadınız bız ve sonucta bellı yaslardayız yemek yemek su ıcmek gıbı ıhtıyaclr bunlar. benımkı cok efendı bırı de degıl sag sola ıltıfat ettıgı cok oluyor bır de bana da cok tatlı davranmıyor her zaman, bazen sureklı bagarıyor sonra gelıp sureklı özurler dılıyor. aldatmıyor bunu bılıyorum bıseksuel mı nedır baska cınse de ıhtıyac duymuyor oyle bır sey de degıl ama yaptıgı haksızlık. ben de sanırım artık tedavı gormen gerekır dedım acıkcası. cunku ben de ınsanım benım aklım gozum hıc mı kaymayacak bırısıne ne kadar nasıl boyle emın olabılıyor benı bu duruma sokmaktan hıc mı utanmayacak.
hadı dıyordum cocuk kucuk hadı vakıt yok, aslında sakinlestırıcı ılac da ıcıyor cunku manık depresıf gıbı bır sey arada delırıp bagarmaya baslıyor ne yaptıgını unutuyor, hap hafıf bıle gelıyor bence aslında ama hapın da yan etkısı oluyormus netten baktıgıma göre...
durum zor açıkçası hele sizinkı baya mahvolan yıllar yani bu konuda ... bır de sen konusuyosun konusuyosun haklısın dıyorsa ınsan daha da delırıyor benımkı de aynı bunu yapıyor cunku.

gecen gun ınternetı kurclarken eşimin bu sakinlestırıcı ılac yuzunden aktıf olamadıgını okudum da bıraz hak verdım içmesi de gerekıyor onun o çıldıran hallerıne ben ve cocuk dayanamıyoruz cunku ... dövmez ama neredeyse döver dıye bıle korkuyoruz o haldeyken o yuzden ılacını ıcsın ben bu olaydan mahrum kalayım tamam dıyorum yapıcak bır sey yok artık...

gecen nette kıtap yazan bır adamın yazısını okudum muhabırle sohbetını okudum da yıllar yılı eve bır adam getırmıs kankasıymıs eşini de sevıyor kötu davranmak da ıstemıyormus ama kankası sanılan bu adam aslında adamın sevgılısıymıs adam ıkı cınsı de sevıyormus ama karısı ıle bosandıktan sonra baska hıc bır kadına bakmamıs. cınse l egılımı bu yondeymıs aslında sımdı boşandık cocugumuz da bende kaldı eşım bana verdı dıyor cocugu da daha cok sevdırmıs kendısıne cocuk babasını tercıh etmıs annesını yanı kadını da baya cıldırtmıs artık sureklı benı görür görmez bagarmaya baslıyordu ona bunu soylemek ıstedım ama benı bu iki cinslılıkle suclayınca soylememe kararı aldım dıyor adam... ( okurken daha da sinir oldum)
kadına gercegı soylememıs bıle bencıllık edıp yani..

bılmıyorum her sey dusunulur 4 sene bırlıktelıgı olmayan bır adam ıcın.

Canım cinsellik olmadan evlilik olmaz. Bu şekilde sürdürmek isteyen bencildir. Tedavi yollarını denemeliydi. Artık aile büyüklerine söylemenin zamanı gelmiş bence. Eşinize eğer destek almazsanız boşanmak istediğinizi söyleyin. Mahrem bir konu olunca ulu orta konuşulmuyor haklısınız ancak bunca yıldır siz tek başınıza çözememişsiniz. Yok mu ona akıl verip, sır tutacak bir aile büyüğü, tedaviye yönlendirmek için. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşaallah.

NeKHBeT NeKHBeT benim konularimi okudunuz mu özellikle sonuncusunu ?
Hiç ummadığım bi teşhis koydu doktor bizde mesela.
Hala tam sorun çözülmüş değil ama en azından nedenini biliyorum artık.
Bulunduğunuz şehirde bi cinsel terapist bulun ışinde uzman randevu alın.
Eşinizi de surukleyerek götürün gerekirse ama götürün.
Çünkü şu an bilinç dışı onu çözüm aramamaya yönlendiriyor.
O yüzden 3 yıldır böyle miskin miskin bekliyor olabilir.
Istismara uğramış olabilir çocukken.
Çocukluğunda odipal çatışmayı sağlıklı atlatamamis olabilir vs. Bir sürü sebep olabilir kısaca.

Merhaba Hanımlar,

Uzun zamandır üyeyim ama genelde konuları takip ediyorum. Elbette açtığım konular var hatırlamayabilirsiniz.

Az da olsa sıkıntılı bir süreçle evlenmiştim. Kv sorunsalını bi şekilde atlatmıştım. Bir süre aynı evde yaşamıştık kv ile. Yeni evlendiğimiz zamanlardı. Bi süre sonra yakınlaşmamız azaldı. Her türlü bahane vardı. Borçlar, kv stresi, iş stresi vs vs..

Evliliğimizin 1.5 yılında bir konu açmıştım. Evimize yeni geçmiştik. Ama yakınlaşma sorunumuz bitmedi diye. Şu an itibarı ile evliliğimin neredeyse 4.yılı bitecek.

Ve biz yaklaşık 3-3.5 yıldır cinsel anlamda yakınlaşmıyoruz. Hiç mi dediğinizi duyar gibiyim :) Malesef hiç. Bu konuda çokça çabalarım oldu. Bazen sinirlerime hakim olamayıp kavga da ettim. Yalan değil. Çoğu zamansa yapıcı bi şekilde karşıma alıp konuştum. Bizim evli bir çift olduğumuzu, bu durumun artık iyice sorun olduğunu, yaşımın artık 29 olduğunu ne zaman hayatımızı yaşayıp ne zaman çocuk sahibi olacağımızı ve malesef ki malesef böyle giderse bu evliliğin sonunun iyi olmadığını konuştum. İsterse doktora isterse psikoloğa (Aile terapisi, Evlilik Terapisi vs..) gidebileceğimizi söyledim. Tek duyduğum ise "Haklısın.." kelimesi oldu.

Geçtiğimiz yaz neredeyse terkediyordum o kadar tak etmişti. Ağladı çabalayacağını söyledi. Kendimce zaman tanıdım izledim gözlemledim.. O günden sonra tekrar da konuştum. Ama geldik bugüne..

Artık malesef bu saatten sonra olsa da ben istemeyeceğim sanırım. Çünkü her fedakarlığıma karşı (bunu bir lutuf olarak söylemiyorum ama evlilik karşılıklı fedakarlık gerektirir.) hala bir çaba görmediğim için ve en azından kendini düşünmediği gibi beni de bu konudan muzdarip bırakması beni çok soğuttu. Çokça düşünüyorum. Ama işin içinden çıkamıyorum. Bazen sinirleniyorum. Bazen oturup kendi başıma ağlıyorum.

Fikirlerinizi çok merak ediyorum. Siz olsanız nasıl ilerlerdiniz? Yapmadığım bir şey mi var dışardan bakılınca? Farklı düşüncelere dışardan bir göz olarak sizin fikirlerinize ihtiyacım var.

Çok teşekkür ederim şimdiden :)
Cinsel tercihi degismediyse 3.5 yıl çok uzun bir süre . Uzman yardımı almayı reddediyorsa sıkıntı büyük . Birde aldatmadigindan emin misin çünkü 3.5 yilin öncesi var devamı yok . Erkekler 3 gün bile zor dayanıyor bu duruma . Tedaviyi reddediyorsa başka ihtimalleri de düşün derim .

Bi problemi olsa da yaptığı bencillik olmasa da. Bu saatten sonra düzeleceğini zannetmiyorum. Ömür boyu bu şekilde yaşamayamazsın ki.. Çocuk da yoksa ayrılmak en doğrusu gibi. Zararın neresinden dönsen kardır.

Tedavi olmazsa boşanın bence. Böyle evlilik olması mümkün değil. Ev arkadaşı olmuşsunuz resmen.

Hormon testi falan yaptırsın nedir bu yahu? Hormonlarda bir sorun var kesin.

3.5 yıl neden ve nasıl beklediniz? Kimse buna değmez. Kendisi caba göstermiyorsa bitirin artik bu cileyi.

Back