3-5 tl den başlayan fiyatlarla kalanlar 40. sayfada

canım tamam önemli değil haber vermen yollarsın bi ara. mesaj süresine takıldım.
daha var benm yollamama da çünkü pazartesi tatil o halde salı yollarım.

bu arada başka beğendiğin bir şey oldu mu?

canım çok güzel ürünlerin var ama aşırıya kaçmak istemiyorum o nedenle ara ara yeni eklediklerinle bakıcam bir anda yüklenmemek için

canım çok güzel ürünlerin var ama aşırıya kaçmak istemiyorum o nedenle ara ara yeni eklediklerinle bakıcam bir anda yüklenmemek için

tabi canm nasıl istersen bu arada salı yolliycam canım pazrtesi tatil olur 19 mayıs ya bakarım ama yine de

tabi canm nasıl istersen bu arada salı yolliycam canım pazrtesi tatil olur 19 mayıs ya bakarım ama yine de

yok tatlım boşuna gidip bakma postaneye dedim ya acele etmiyorum diye ücretin bugün yattı yada bu gece netten yapıcak arkadaşım yarınbakarsın hesabında olur sende salı çarş fark etmez işte ne zaman yolun düşerse gönderirsin yeterki gönder :)) ürünler konusundada anlaştık dimi hangi elbise ve gömlek oldugunu biliyorsun.aslında sayfanda görmüştüm saç havlusu onu tek tek satıyomusun nekadara gelir tanesi

canım ürünleri biliyorum sanada resmini attım ya yie atarım ama.
saç havlusuna bakim bi dakika

canım havluya 5 yazmışım ama 3 tl diyorum
ayrıca senin ürünleri sen alacağın için açıklama kısmına kıyafet yazmamada sıkıntı yok dimi

canım havluya 5 yazmışım ama 3 tl diyorum
ayrıca senin ürünleri sen alacağın için açıklama kısmına kıyafet yazmamada sıkıntı yok dimi

yok yok cnm ben biraz aceiyimde bu ikinci alışverişim daha biraz ugraştırdım galiba seni :))kusura bakma lütfen olurmu.memnuniyetsizlik topigi diye bişey var onu okuyunca titizlenmek istedim biraz :))

yok yok cnm ben biraz aceiyimde bu ikinci alışverişim daha biraz ugraştırdım galiba seni :))kusura bakma lütfen olurmu.memnuniyetsizlik topigi diye bişey var onu okuyunca titizlenmek istedim biraz :))

yoo sorun değil canm hatta o fikri ortaya atanlardan biride benm
çok tartışma olabilir dediler
ama insalr bilmeli görmeli yani

haklısın ii olmuş bizlerde bakıp ona göre alışveriş yaparız. :)

canım kargonu yollarken sana küçük bir hediye koymak isterim
neye ihtiyacın olduğunu bilemediğim için bunlardan seçersen yollarım

Eklentiler

• $jewjjfjesje.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:

teşekkür ederim cnm hiç bişi koyma hiç geek yok .ürünlerin çok güzel satışta kalsınlar.bi ihtiyacını daha görmüş olurlar.ama çok ince bir davranış gerçekten çok teşekür ederim sorman bile mutlu etti.cnm yarın inşallah hallediyoruz bu işi

canım inan önemli değil ben hediye koyuyorum zaten sen seç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…